Allah razı olsun inşallah hayırlısıyla güzel haber alırım lütfen dua edinEndişelenme çok güzel bir arkadaşımın da 1000 lerde çıkmıştı gayet sağlıklı bir hamilelik geçiriyor .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun inşallah hayırlısıyla güzel haber alırım lütfen dua edinEndişelenme çok güzel bir arkadaşımın da 1000 lerde çıkmıştı gayet sağlıklı bir hamilelik geçiriyor .
Allah razı olsun nolur dualarınızı eksik etmeyin yarın güzel haberler alayımEndişelenme çok güzel bir arkadaşımın da 1000 lerde çıkmıştı gayet sağlıklı bir hamilelik geçiriyor .
10. Gün 220
Bugün 9. gün 226 canımTransfer sonrası 10. Gün Beta hcg değeriniz kaçtı kızlar nolur dönüş yapın![]()
918 mi öyle birşeydi sanırım 4 yıl oldu tam hatırlamıyorum☺Transfer sonrası 10. Gün Beta hcg değeriniz kaçtı kızlar nolur dönüş yapın![]()
Tek mi yoksa çift embriyomu vardı bide 2. Testinizi biliyormusunuz918 mi öyle birşeydi sanırım 4 yıl oldu tam hatırlamıyorum☺
Çift embriyo idi ikinci kan testim 11.400 çıkmıştı hatta doktorum ikiz demişti kan testini görünce ama tek bebek vardı☺Tek mi yoksa çift embriyomu vardı bide 2. Testinizi biliyormusunuz
2 günde mi bu kadar katlanmış mütiş maşallahÇift embriyo idi ikinci kan testim 11.400 çıkmıştı hatta doktorum ikiz demişti kan testini görünce ama tek bebek vardı☺
Evet 2 günde bu kadar katlanmıştı ☺2 günde mi bu kadar katlanmış mütiş maşallah![]()
Peki lekelenme oldumu kaç gün devam etti olduysaEvet 2 günde bu kadar katlanmıştı ☺
Merhaba benim 10 gun 403 12 de 960 cikmisti lekelenmem 6 gunde başlamıştı benim sonra gecti direkPeki lekelenme oldumu kaç gün devam etti olduysa
Pozitifi görene kadar hiç lekelenme olmadı 6. Haftada 1 gün süren bir lekelenme olduPeki lekelenme oldumu kaç gün devam etti olduysa
Anladımm teşekkür ederimPozitifi görene kadar hiç lekelenme olmadı 6. Haftada 1 gün süren bir lekelenme oldu
Ben de kese için bekliyorum acaba beta yapsam içim biraz rahatlar mı?Tabi verdim
8.Gün 154 tü
10. Gün 220
12. Gün 630
Sonra ara verdim doktorum istemedi beta ama ben belirti falan göremeyince bisey oldu diye cok korktum 17. Gün bidaha kan verdim şok oldum 5196 çıktı.Perşembe günü kese göreceğim inşallah
Kaçıncı gündesinizBen de kese için bekliyorum acaba beta yapsam içim biraz rahatlar mı?
Bu arada degerleriniz çok güzel maşallah Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin tüm kalbimle dilerim. Sevgiler![]()
3 kez beta baktırdım. Transferden sonraki 17. Gündeyim. İnşallah aminKaçıncı gündesiniz
güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız![]()
İçiniz rahat edecekse gidin baktırın ben 17. Gündede dayanamadım kan vermistim3 kez beta baktırdım. Transferden sonraki 17. Gündeyim. İnşallah amin![]()
İçiniz rahat edecekse gidin baktırın ben 17. Gündede dayanamadım kan vermistim![]()
Atlatacağız rabbimin izniylebeklemek gercekten zor. İnşallah sağlıkla kolaylıkla atlatırız bu günleri.
![]()