7. Gün erken gebelik testi pozitif sonuç alan varmi

nagehanonur36

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2023
7
2
6
32
Merhaba arkadaşlar
5. Gün embriyo çift transfer oldu bugün transfer günü hariç 7. Gün erken gebelik testi yaptım bembeyaz tek çizgi çıktı sizce erken mi. İlk transferim

Merhabalar transferimin 6.günü 3. Gün embriyosu 2 tane transfer oldum bugün kan tahlili vermeye gittim sonuç 1.2 di tabi ben şu an çok kötüyüm çıksaydı en ufak bir şey bile olabilirdi diye düşünüyorum çok ağlıyorum çok emek verdim benim durumumu yaşayan arkadaşlara sesleniyorum bana yardımcı olursanız sevinirim

ben 8. gün ilk testimi yaptım önce negatif sandım uzuluyordum 10. gün o teste tekrar baktım hayalet gibi bir çizgi gördüm daha sonra bir test daha yaptım çizgi biraz daha belirginlesmisti bu gün de kan testim pozitif çıktı inşallah hepinizin pozitif çıkar 🤲

ben 8. gün ilk testimi yaptım önce negatif sandım uzuluyordum 10. gün o teste tekrar baktım hayalet gibi bir çizgi gördüm daha sonra bir test daha yaptım çizgi biraz daha belirginlesmisti bu gün de kan testim pozitif çıktı inşallah hepinizin pozitif çıkar 🤲
Merhaba eskı bır konu ama hamıle kaydınızı bende transferın 6. Gununden bugune kadar yaptım hep sılık cızgı aynı markayla koyulasarak gıttı bugun 9. Gunjm faklı marka aldım ve tekrar sılıklesmıs cızgı bakabılırmısınız en alttaki mavı farlı marka ve bugun yaptıgım

Eklentiler

• 20231127_204211.webp
    20231127_204211.webp
    8 KB · Görüntüleme: 367
Merhaba eskı bır konu ama hamıle kaydınızı bende transferın 6. Gununden bugune kadar yaptım hep sılık cızgı aynı markayla koyulasarak gıttı bugun 9. Gunjm faklı marka aldım ve tekrar sılıklesmıs cızgı bakabılırmısınız en alttaki mavı farlı marka ve bugun yaptıgım
Benim de o sekildeydi pozitif çıktı bence hamilesiniz😍

Back
X