• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olurmusunuz

bt9184

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2022
74
52
38
34
Arkadaşlar benim bugün 5.gün dondurulmuş embriyo transferin 18 günü pazartesi kese görmeye gidiceğim bugün kahverengi leke geldi peçeteye silerken çok korktum 5+3 günlük hesaplıyor bütün gebelik hesaplama siteleri acaba bu zamanda yerleşme lekesi olur mu benim gibi başına gelen oldu mu biraz telaş yaptım

Arkadaşlar benim bugün 5.gün dondurulmuş embriyo transferin 18 günü pazartesi kese görmeye gidiceğim bugün kahverengi leke geldi peçeteye silerken çok korktum 5+3 günlük hesaplıyor bütün gebelik hesaplama siteleri acaba bu zamanda yerleşme lekesi olur mu benim gibi başına gelen oldu mu biraz telaş yaptım
Devam ediyor mu tek mi geldi. Fitil kullanıyorsanız bağlantısı vardır muhtemelen. Ağrı eşlik etmiyorsa korkmayın

Korkmayın yakın arkadaşım da transfer sonrası lekelenmeden de fazla sayılabilecek kanama yaşadı tuttuğunu öğrendikten sonra ve önce. Doktoru farklı ilaçlar verdi ve dinlenmesini kendisini yormamasını soyledi. Sonra kanaması kesildi ve sağlıkla ilerliyor gebeliği. Biraz dinlenmeye çalışın siz de

Korkmayın yakın arkadaşım da transfer sonrası lekelenmeden de fazla sayılabilecek kanama yaşadı tuttuğunu öğrendikten sonra ve önce. Doktoru farklı ilaçlar verdi ve dinlenmesini kendisini yormamasını soyledi. Sonra kanaması kesildi ve sağlıkla ilerliyor gebeliği. Biraz dinlenmeye çalışın siz de
İnşallah benimde kolaylıkla geçer

Yaklaşık aynı günlerde benzer durumu yaşamıştım panik olduğum için doktora gittik ertesi günü yerleşme kanaması şeklinde yorumladı. Keseleri görmüş olduk 💐🤲🏻. Ondan iki gün sonra da pembe-kırmızı kanamam oldu, progesteron iğne desteği aldık ve bol su ve istirahate geçtik. Biraz rutinlerinize dönmüş olabilirsiniz ama istirahat edin, içiniz rahat etmezse de muhakkak görünün doktora ama normalmiş bu dönemde💐🤲🏻

Mutlaka doktorunuza söyleyin bende de olmuştu promester progesteron iğne vurdurdum her leke gelmesinde
Ya benim fitil den sonra çok minik kahverengi iç çamaşırına bile gelmedi sadece silinirken geldi doktor istirahat ve bol su al dedi

Ya benim fitil den sonra çok minik kahverengi iç çamaşırına bile gelmedi sadece silinirken geldi doktor istirahat ve bol su al dedi
İnşallah devamı gelmez ama benim 9.haftaya kadar devam etti 12.haftada birkaç gün oldu bitti sonra

Back
X