• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7. Gün Erken Gebelik

ebrubebekx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Kızlar selam, 5. Gün embriyomun transferden sonraki 7. Gününde erken gebelik testi yaptım. Doktorun söylediği güne daha 5 gün var. Maalesef sonuç negatif çıktı moralim çok bozuldu. Forumda idrar testi negatif çıkıp kan testi pozitif çıkan yorumlar gördüm. Kan testi gününe kadar nasıl beklicem yarın yine test alayım diyorum erken gebelik ya da normal test arasında fark var mı yarın ikisini de almayı düşünüyorum.

Kızlar selam, 5. Gün embriyomun transferden sonraki 7. Gününde erken gebelik testi yaptım. Doktorun söylediği güne daha 5 gün var. Maalesef sonuç negatif çıktı moralim çok bozuldu. Forumda idrar testi negatif çıkıp kan testi pozitif çıkan yorumlar gördüm. Kan testi gününe kadar nasıl beklicem yarın yine test alayım diyorum erken gebelik ya da normal test arasında fark var mı yarın ikisini de almayı düşünüyorum.
predictor early ya da awox alıp ilk idrarla yapın bence

Predictor aldım silik cizgiyi gördük 12. Gün değerim de 69 çıktı düşük ama inşallah düzenli artış olur

Predictor aldım silik cizgiyi gördük 12. Gün değerim de 69 çıktı düşük ama inşallah düzenli artış olur
Merhaba prodictor kaçıncı günde silik çizgiyi gördünğz kaçıncı gün embriyosuydu hayırlı olsun ❤️

doktorun erken yaparsan negatifi gorur stres olursun diye 12. günde yap demis neden 7. günde yaptin ki?
senin stresten kacman gerekmiyor mu şu dönemde? kendini oyalayacak seyler yapmaya calis - baska seyler dusun, bu surecini bilmeyen bir arkadasina git bir gece onda kal falan oyala kendini.
umarim sonucun guzel cikar

doktorun erken yaparsan negatifi gorur stres olursun diye 12. günde yap demis neden 7. günde yaptin ki?
senin stresten kacman gerekmiyor mu şu dönemde? kendini oyalayacak seyler yapmaya calis - baska seyler dusun, bu surecini bilmeyen bir arkadasina git bir gece onda kal falan oyala kendini.
umarim sonucun guzel cikar
Çok haklısın canım da işte ilki olumsuz olup burda 7. Gün evde test yapanları görünce dayanamadım boşu boşuna stres yaptım 😔 oysa gününü beklesem hiç bir problem yokmuş oysa ☺️

Evet şu anda her şey yolunda keseyi gördük inşallah 2 haftaya kalp atımını da duyarız ☺️
Oh inşallah o günler de gelirr Allahın izniyle🙏🏻 benimde 10.gün 51 çıktıda doktorum 2 gün sonra tekrar istedi normalde 12.gündü test günüm ben stresten duramadım şimdi daha stresliyim orası ayrı.. bakıyorum şimdi başta düşük olupta sonra yükselen var mı diye doktorum kimyasal değil dedi artışa bakıcaz bundan sonra dedi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun gerçekten

Oh inşallah o günler de gelirr Allahın izniyle🙏🏻 benimde 10.gün 51 çıktıda doktorum 2 gün sonra tekrar istedi normalde 12.gündü test günüm ben stresten duramadım şimdi daha stresliyim orası ayrı.. bakıyorum şimdi başta düşük olupta sonra yükselen var mı diye doktorum kimyasal değil dedi artışa bakıcaz bundan sonra dedi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun gerçekten
Benim de öyleydi,merak etmeyin.9.gün 53 çıkmıştı.

Benim de öyleydi,merak etmeyin.9.gün 53 çıkmıştı.
Teşekkür ederimm sağolun benim iki embriyo olduğu için düşük gibi geldi bu 3.transferim oldu ilk defa pozitif gördüm ona bile çok mutlu olamadım pazartesi inşallah 2 kat arttığını görürüm Allahın izniyle

Teşekkür ederimm sağolun benim iki embriyo olduğu için düşük gibi geldi bu 3.transferim oldu ilk defa pozitif gördüm ona bile çok mutlu olamadım pazartesi inşallah 2 kat arttığını görürüm Allahın izniyle
İnşallah ,içinizi ferah tutup olumlu düşünün.Biri tutunmuştur ki bu forumda bunu çok okudum.Güzel sonuçlarınız olsun.Rabbim kucağımızı doldursun 🤲🏻

Benim 6. Gün embriyosu yarın 7. Günüm test yapmak istiyorum sizce yapmalımıyım

Benim 6. Gün embriyosu yarın 7. Günüm test yapmak istiyorum sizce yapmalımıyım
Beni dinlersen yapma merakın verdiği stres ile erken yaptırıp negatif sonucun verdiği stres mukayese bile edilemez, meşguliyet bul kendine canım 12. Güne kadar bekle. Bizzat yaşadım tecrübe ettim içini ferah tut☺️

Birde benim acayip guruldama sesleri geliyo sizlerdede öyle mi ya hiçbir belirti pozitif yada negatif değil gerçekten beklemek çok zor

Birde benim acayip guruldama sesleri geliyo sizlerdede öyle mi ya hiçbir belirti pozitif yada negatif değil gerçekten beklemek çok zor
Hiç bir belirti olmadı olay tamamen psikolojik kişiden kişiye değişmekle beraber. Dediğim gibi canım beklemek zor ama erken test yapıp negatif alıp günü beklemek çok daha stresli. Aşkın Yolculuğu serisine bak dizi olarak o baya vaktini alır ☺️

İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım🥰 kimseye anlatamıyorsun bu stresi yaşayan bilir ama içini ferah tut bu değerle başlayıp yavrusunu kucağına alan çok oldu burda☺️

Back
X