- 22 Şubat 2025
- 20
- 2
- 1
- 24
- Konu Sahibi pcoslubusra
-
Kan testi en doğru sonucu verir bence kan verin inşallah hamilesinizdir, kullanıcı isminize üzüldüm umarım tamamen kurtulursunuz bu illettenKızlar merhaba polikistik overim yanı geç döllenme olablir 7 ay düzenliydi geçen ay 4 gün atı ama oldum bugün 7 gün ve hala hasta olmadım dün erken gebelik yaptım hafif çizgi çıktı bugün de normal gebelik yaptm sabah idrarıyla çizgi sadece flaş yakınca çok az bir çizgi beliyor flsş yakmayınca brlli olmuyor sizce hamile miyim ?
2 senedir deniyoruz ama olmadı bu illetten ve ilk defa böyle silik de olsa çizgi gördüm bugün de hafta sonu kan da veremiyorumKan testi en doğru sonucu verir bence kan verin inşallah hamilesinizdir, kullanıcı isminize üzüldüm umarım tamamen kurtulursunuz bu illetten
acilden her zaman verebilirsiniz neden veremiyorsunuz2 senedir deniyoruz ama olmadı bu illetten ve ilk defa böyle silik de olsa çizgi gördüm bugün de hafta sonu kan da veremiyorum
Canım devlet hastanelerinde acilde bile kan verebilirsin gebelik şüphem var dersen2 senedir deniyoruz ama olmadı bu illetten ve ilk defa böyle silik de olsa çizgi gördüm bugün de hafta sonu kan da veremiyorum
Kan testi en doğru sonucu verir bence kan verin inşallah hamilesinizdir, kullanıcı isminize üzüldüm umarım tamamen kurtulursunuz bu illetten
Kabul etmiyolar burda kadın doğuma git diyorlaracilden her zaman verebilirsiniz neden veremiyorsunuz
Allah Allah neresi orası. Ben silik çizgi gördüm ama en net sonucu kan testi verecektir. İnşallah vardır gebelik hayırlısı ileKabul etmiyolar burda kadın doğuma git diyorlar
Ordu canım inşallah vardır inşallah dua edin banaAllah Allah neresi orası. Ben silik çizgi gördüm ama en net sonucu kan testi verecektir. İnşallah vardır gebelik hayırlısı ile
İnşallah canım bu aşamalardan geçtim beklemenin ne kadar zor olduğunu biliyorum zaman geçmiyor resmen ama inşallah hayırlı sonucu alıp unutursun tüm bunlarıOrdu canım inşallah vardır inşallah dua edin bana
Benimki de yarına kaldıYarın bende kan vericem 5.gün gecikmemin hadi hayırlısı olsun haber et beni de
Yarın haberleşelimBenimki de yarına kaldı
Benim sonucum 0.5 çıkmış ama inanmak istemiyorum geç döllenmedir belki yaBenimki de yarına kaldı
Sonucun fotoğrafını atsana biBenim sonucum 0.5 çıkmış ama inanmak istemiyorum geç döllenmedir belki ya
Sonucun fotoğrafını atsana
Sıfırsız 5in üstü çıkması gerekiyor değilmi?Bu şekilde açılmıyor
EvetSıfırsız 5in üstü çıkması gerekiyor değilmi?
Valla bilmiyorum canım ama baya yüksek görünüyorlar sonuçları öğrenmek için git bence tekrarBirde bütün kan tahlillerimi vermiştim bunlar referans dışı çıkmış nedemek bunlar bilgin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?