Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde şuan 5 gün gecikmem var geçen gün test yaptım silik çıktı pcos var bugün ilk idrarla yaptım yine silik bilinmezlik çok zorKızlar Adetim bugün 7 gün gecikti test yaptım bir bakar misniz ? Pazartesiye kadar bekleyip öyle kan vermeyi düşünüyorum ama 7 gün gecikmeye göre daha net olmadı gerekmezmiydi çizginin 5 dk önce yaptım testi yani ilk idrar değil![]()
Geç döllenme olabilir bu sebepten betahcg çok yüksek değilse silik olabilir en güzeli yarın kan verinBenimde şuan 5 gün gecikmem var geçen gün test yaptım silik çıktı pcos var bugün ilk idrarla yaptım yine silik bilinmezlik çok zor
Yurt dışında yaşıyorum hastanede tam pozitif görmeden bakmıyolar ya keşke kan verebilsemGeç döllenme olabilir bu sebepten betahcg çok yüksek değilse silik olabilir en güzeli yarın kan verin![]()
Canım kaset test bulursan yap daha da belli şekilde çıkıyo bendede böyleydiYurt dışında yaşıyorum hastanede tam pozitif görmeden bakmıyolar ya keşke kan verebilsem
Hiç yok ya keşke bulabilsemCanım kaset test bulursan yap daha da belli şekilde çıkıyo bendede böyleydi
2 gün geçince bir daha yap o zaman vardır gebelikHiç yok ya keşke bulabilsem
Öyle yapacam pcos var yumurtlama belli olmuyor ve çok düzenli oluyorum en geç 22-23 de olmam lazımdı adet2 gün geçince bir daha yap o zaman vardır gebelik
Ovuslasyon yaptınmı peki bilirsin belki geç döllenme olabilir ihtimaliniÖyle yapacam pcos var yumurtlama belli olmuyor ve çok düzenli oluyorum en geç 22-23 de olmam lazımdı adet
Hayır yapmadım strese giriyorum diye bayadan beri yapmiyorum pcosta yumurtlama belli olmuyor düzensiz yumurtluyorumOvuslasyon yaptınmı peki bilirsin belki geç döllenme olabilir ihtimalini
Anladım canım 2 gün daha bekle koyulaşırsa çizgi gebesindir o zamanHayır yapmadım strese giriyorum diye bayadan beri yapmiyorum pcosta yumurtlama belli olmuyor düzensiz yumurtluyorum
İnşallah ya duanizda lütfen beni unutmayınAnladım canım 2 gün daha bekle koyulaşırsa çizgi gebesindir o zaman
Hep dua ediyorum herkese Rabbim isteyen herkese nasip etsinİnşallah ya duanizda lütfen beni unutmayın
İnşallah güzel haberlerle gelirim umarim Allah razı olsunHep dua ediyorum herkese Rabbim isteyen herkese nasip etsinmutlaka haberdar edin benide
![]()
Amin amin canımİnşallah güzel haberlerle gelirim umarim Allah razı olsun![]()