7. gün kan testi cevap lütfen

ferahnaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009
7
0
86
Bursa
merhaba

tranferimin dün 7. günüydü dayanamayıp kan testi yaptırtık. 5,28 çıktı doktorum salı günü tekrarla dedi. 2 kat artması gerekliymiş. sizce bebek varmı demek bu.

çok erken yapmışsın ama 5 ten sonrası hamilelik olarak kabul edilir eğer yükselirse sorun yok

dayanamadınmı :)))) bende 5ten sonrası hamılelık dıye duymustum. insallah allah gonlune göre verir canım. iyi haberlerini yaz bıze.

merhaba

tranferimin dün 7. günüydü dayanamayıp kan testi yaptırtık. 5,28 çıktı doktorum salı günü tekrarla dedi. 2 kat artması gerekliymiş. sizce bebek varmı demek bu.

Arkadaşım 12.güne kadar katlayarak gideceğini düşünürsek olabilir.İşte ben bundan korktuğum için çok erken yaptırmıyorum.Düşük çıkınca acaba varmı yok mu diye kafayı yiyoruz.benim bugün 7.gün.Cumartesiyi nasıl bekliyorum ....

tebrikler dayanamaman hoş da gebe kalırsan bebeği de erken çıkarmazsın umarım kaydirigubbakcemile3
muhtemelen yani %80 oranında gebesin hayırlı olsun

teşkkürler 11 yıldır bu haberi bekliyorum. bu akşam tekrarlayacağım testi. inşallah yükselmiştir değerim. dualarınızı bekliyorum.

arkadaslar benim gecen carsamba gunu transferim oldu bugun kacinci gunum oluyor 7. mi? oyleyse bende yapayim mi:))

tebrik ederim eğer çatlatma iğnesinin etkisi değilse hamilesin ama sonuçta 2 gün geçti ve değer düşerdi ben aynı şeyi yaşamıştım 7 çıkmıştı çatlatma iğnesindenmiş sonra 0 olmuştu..

ama sen kesin hamilesin değer gününe göre yüksek allahım isteyen herkese nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…