- 22 Temmuz 2024
- 60
- 8
- 6
- 29
- Konu Sahibi imkansizinsarkisi
Bugün 11. Günü canım transferimin, 20 ekimde transfer oldum yarın da kan vermeye çağırdılarBugün kaçıncı günündü kuzucum üste çıktım ama göremedim ay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün 11. Günü canım transferimin, 20 ekimde transfer oldum yarın da kan vermeye çağırdılarBugün kaçıncı günündü kuzucum üste çıktım ama göremedim ay
Önemli olan kan testidir idrar testi değil Beta HCG ilk etapta kana sonra idrara geçer idrarda pozitif görüp negatif kan sonucu alanlar da oluyor kendinizi strese sokmayın gönlünüzce olsunEvet canım benim baya silik o yüzden çıksa bile yüksek bir şey çıkacağını düşünmüyorum bende tabi inşallah çıkar da
Evet bende çok okudum burda o şekilde o yüzden sevinemiyorum bile inşallah hepimizin gönlünce olsunÖnemli olan kan testidir idrar testi değil Beta HCG ilk etapta kana sonra idrara geçer idrarda pozitif görüp negatif kan sonucu alanlar da oluyor kendinizi strese sokmayın gönlünüzce olsun![]()
Ayy çok heyecanlı Allah’ın izniyle eminim güzel haberler alıcazBugün 11. Günü canım transferimin, 20 ekimde transfer oldum yarın da kan vermeye çağırdılar
Bugün 10. Gününüz. Transfer gününü saymıyoruz. Hayırlı haberler alın inşallahBugün 11. Günü canım transferimin, 20 ekimde transfer oldum yarın da kan vermeye çağırdılar
Evet bende gerçekten çok heyacanlıyım inşallah güzel sonuçlar alırım ya çok istiyorum güzel şeyler duymakAyy çok heyecanlı Allah’ın izniyle eminim güzel haberler alıcazyarına kadar da artar zaten hcgg
![]()
Öyle mi ben o günü de sayıyoruz zannediyordum, inşallah inşallah dua edin lütfenBugün 10. Gününüz. Transfer gününü saymıyoruz. Hayırlı haberler alın inşallah![]()
Aynı gün transfer olmuşuz canım guzel sonuclar alırsın inşallah yarın. Benimde cumartesi test tarihimÖyle mi ben o günü de sayıyoruz zannediyordum, inşallah inşallah dua edin lütfen![]()
Bugün kan verseniz çıkar aslında 9. Gün öğrenmiştim benBugün 11. Günü canım transferimin, 20 ekimde transfer oldum yarın da kan vermeye çağırdılar
Nasil gidiyor senin canim? Ben test yaptim dayanamadimAynı gün transfer olmuşuz canım guzel sonuclar alırsın inşallah yarın. Benimde cumartesi test tarihim
Iyi geciyor ben hala beklemedeyim test yapmadım. Gözümde büyüdü iyice hic yapasım gelmiyorNasil gidiyor senin canim? Ben test yaptim dayanamadim![]()
Aynı gün transfer olmuşuz canım guzel sonuclar alırsın inşallah yarın. Benimde cumartesi test tarihim
Yaa öyle mi canım güzel sonuçlar alalım inşallah birbirimize haber verelimAynı gün transfer olmuşuz canım guzel sonuclar alırsın inşallah yarın. Benimde cumartesi test tarihim
Ne güzel nasıl sonuçlarınızBugün kan verseniz çıkar aslında 9. Gün öğrenmiştim ben
Yaa yaptınız mı nasıl geldiNasil gidiyor senin canim? Ben test yaptim dayanamadim![]()
Insallah hepimiz guzel sonuclar alırızYaa öyle mi canım güzel sonuçlar alalım inşallah birbirimize haber verelimsen yaptın mı idrar testi yapmadıysan hiç yapma boşver daha stresli zaten
![]()
En iyisini yaptınız bende düne kadar tuttum kendimi artık dün dayanamadım ama silik çizgi görmekte mutlu etmiyor insanı ya yoksa ya yanlışsa diye o yüzden en iyisi yapmamakmış gerçektenInsallah hepimiz guzel sonuclar alırızBen hic yapmadım direkt kan vericem cumartesi daha once transferlerimde yaptım ve hep stres yasadim bunda yaşamak istemedigim icin yapmadım. Arada yapasimda gelmiyor degil ama esim durdurdu sagolsun
![]()
Ben 2. Transferimde cok erken yapmaya basladim cikmadi stres oldum sizin cikmis ne guzel. Benim çıkmadıkça stresten kötü oldum 10. Gun kan verdim 18.33 cikti betam ama sonra kimyasal oldu.En iyisini yaptınız bende düne kadar tuttum kendimi artık dün dayanamadım ama silik çizgi görmekte mutlu etmiyor insanı ya yoksa ya yanlışsa diye o yüzden en iyisi yapmamakmış gerçekten![]()
İnşallah bu transferimizde güzel sonuçlar alalım ikimizdeBen 2. Transferimde cok erken yapmaya basladim cikmadi stres oldum sizin cikmis ne guzel. Benim çıkmadıkça stresten kötü oldum 10. Gun kan verdim 18.33 cikti betam ama sonra kimyasal oldu.
Çıktı ama inan çıktığına sevinemiyorum zaten çok silik kötü şeyler duymaktan çok korkuyorum bendeBen 2. Transferimde cok erken yapmaya basladim cikmadi stres oldum sizin cikmis ne guzel. Benim çıkmadıkça stresten kötü oldum 10. Gun kan verdim 18.33 cikti betam ama sonra kimyasal oldu.