A asdfgyu Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2025 13 9 1 26 Dün 11:21 Konu Sahibi Konu Sahibi asdfgyu #1 5. Gun embriyo transferi ile evden erken gebelik testi yaptim alttaki transfer sonrasi 6. Gun ustteki 7. Gun sizce gebelik var mi Eklentiler IMG_7507.webp 12,1 KB · Görüntüleme: 43
5. Gun embriyo transferi ile evden erken gebelik testi yaptim alttaki transfer sonrasi 6. Gun ustteki 7. Gun sizce gebelik var mi
A asdfgyu Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2025 13 9 1 26 Dün 11:22 Konu Sahibi Konu Sahibi asdfgyu #2 Incelermisiniz Eklentiler IMG_7506.webp 9,7 KB · Görüntüleme: 41
limonlusodaaa Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2016 673 299 103 Dün 11:23 Konu Sahibi Konu Sahibi asdfgyu #3 asdfgyu .!.: 5. Gun embriyo transferi ile evden erken gebelik testi yaptim alttaki transfer sonrasi 6. Gun ustteki 7. Gun sizce gebelik var mi Genişletmek için tıkla... ÇiZgiler nezaman belirdi kuruma çizgisi gibi duruyor
asdfgyu .!.: 5. Gun embriyo transferi ile evden erken gebelik testi yaptim alttaki transfer sonrasi 6. Gun ustteki 7. Gun sizce gebelik var mi Genişletmek için tıkla... ÇiZgiler nezaman belirdi kuruma çizgisi gibi duruyor
A asdfgyu Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2025 13 9 1 26 Dün 11:24 Konu Sahibi Konu Sahibi asdfgyu #4 6. Gun iki dk sonra bakip kenara koymustum bu sabah tekrar yaptim hemen silik cizgi cikti sonra dun yaptigima tekrar bakinca ondada oldugunu gordum
6. Gun iki dk sonra bakip kenara koymustum bu sabah tekrar yaptim hemen silik cizgi cikti sonra dun yaptigima tekrar bakinca ondada oldugunu gordum
M Mblog Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2025 1.068 306 38 30 Dün 11:31 Konu Sahibi Konu Sahibi asdfgyu #5 asdfgyu .!.: 5. Gun embriyo transferi ile evden erken gebelik testi yaptim alttaki transfer sonrasi 6. Gun ustteki 7. Gun sizce gebelik var mi Genişletmek için tıkla... Çizgi renkli duruyor kuruma çizgisi olsa gri olur özellikle alttaki pembe duruyor
asdfgyu .!.: 5. Gun embriyo transferi ile evden erken gebelik testi yaptim alttaki transfer sonrasi 6. Gun ustteki 7. Gun sizce gebelik var mi Genişletmek için tıkla... Çizgi renkli duruyor kuruma çizgisi olsa gri olur özellikle alttaki pembe duruyor
A asdfgyu Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2025 13 9 1 26 Dün 11:38 Konu Sahibi Konu Sahibi asdfgyu #6 Umarim oyledir sanirim suan kan testi icin erken
limonlusodaaa Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2016 673 299 103 Dün 17:30 Konu Sahibi Konu Sahibi asdfgyu #7 asdfgyu .!.: Umarim oyledir sanirim suan kan testi icin erken Genişletmek için tıkla... Yarın sabah tekrardan ilk idrarla test yapın ve beş dk içinde fotoğraf çekin bakalım daha once boyle pembe yalancı pozitif gördüm ben emin olmadan sizi nasıl umutlandırayım
asdfgyu .!.: Umarim oyledir sanirim suan kan testi icin erken Genişletmek için tıkla... Yarın sabah tekrardan ilk idrarla test yapın ve beş dk içinde fotoğraf çekin bakalım daha once boyle pembe yalancı pozitif gördüm ben emin olmadan sizi nasıl umutlandırayım
rozammmm Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2025 197 91 13 32 Dün 21:49 Konu Sahibi Konu Sahibi asdfgyu #8 asdfgyu .!.: Incelermisiniz Genişletmek için tıkla... Üstteki testte var gibi duruyor benimde böyle silikti inşllah kanda da pozitif görürsünüz
asdfgyu .!.: Incelermisiniz Genişletmek için tıkla... Üstteki testte var gibi duruyor benimde böyle silikti inşllah kanda da pozitif görürsünüz