• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.gün embriyosu t+8 erken gebelik testim negatif,Yardım.

Aynı şekilde çıktı dünkü gibi pek bi koyulaşmada göremedim birde testin markasından dolayı güvenemiyorum bende içimde büyük bir hüsran var 🥺

Eklentiler

• 1000146689.webp
    1000146689.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 12
Aynı şekilde çıktı dünkü gibi pek bi koyulaşmada göremedim birde testin markasından dolayı güvenemiyorum bende içimde büyük bir hüsran var 🥺
Ama barizzz silik çizgi varr, çok küçüktür şu an zaten.Bence içini ferah tutmalısın.
Sabah da eşim bana dünkü erken gebelik testinde gölge vardı görmedin mi dedi, testi çöpten aldım😂 gerçekten üstünde gözle gördüğüm ama fotografta çıkmayan silik bi çizgi var ama hiç umutlanamıyorum🥹

Eklentiler

• IMG_2956.webp
    IMG_2956.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 6
Ama barizzz silik çizgi varr, çok küçüktür şu an zaten.Bence içini ferah tutmalısın.
Sabah da eşim bana dünkü erken gebelik testinde gölge vardı görmedin mi dedi, testi çöpten aldım😂 gerçekten üstünde gözle gördüğüm ama fotografta çıkmayan silik bi çizgi var ama hiç umutlanamıyorum🥹
Evet sizinkindede bi karartı var inşallah vardır ya kaçıncı gününüzdesiniz ilk denemenizmi

Evet sizinkindede bi karartı var inşallah vardır ya kaçıncı gününüzdesiniz ilk denemenizmi
T+9 bugün benim.pztesi de test günüm işte.
İlk tedavimde 2yumurtam çıktı ama döllenmediler.
2.tedavimde tek yumurtaydı döllendi çok şükür şu an onun cevabını bekliyorum 🙏🏻
Sizin ilk mii ?

T+9 bugün benim.pztesi de test günüm işte.
İlk tedavimde 2yumurtam çıktı ama döllenmediler.
2.tedavimde tek yumurtaydı döllendi çok şükür şu an onun cevabını bekliyorum 🙏🏻
Sizin ilk mii ?
Benim 6 tane yumurtam döllendi hepsi 5. Gün embriyosu ilk transferim kimyasal gebelik oldu bu ikinci transferim 2 embriyo konuldu. Siz hangi şehirdesiniz yaş kaç bu arada

Back
X