S sdaylmz Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Aralık 2023 4 1 1 38 31 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi sdaylmz #1 merhabalar. 7. günde test yaptırdım beta hcg 1.20 negatif geldi. Bundan sonraki süreçte yükselme olur mu olmaz mı acaba .. durumuz yaşayan var mı?
merhabalar. 7. günde test yaptırdım beta hcg 1.20 negatif geldi. Bundan sonraki süreçte yükselme olur mu olmaz mı acaba .. durumuz yaşayan var mı?
candanileri59 Ɓir musallalık saltanatım bu benim... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Şubat 2022 4.754 En iyi cevaplar 1 2.917 83 31 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi sdaylmz #2 sdaylmz .!.: merhabalar. 7. günde test yaptırdım beta hcg 1.20 negatif geldi. Bundan sonraki süreçte yükselme olur mu olmaz mı acaba .. durumuz yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... Keske acele etmeseydiniz erkenden kendinizi üzüp modunuzu düşünüyorsunuz. Test gününüzü bekleyin hakkinizda hayirlisi olsun Olumlu oy 0 Olumsuz oy
sdaylmz .!.: merhabalar. 7. günde test yaptırdım beta hcg 1.20 negatif geldi. Bundan sonraki süreçte yükselme olur mu olmaz mı acaba .. durumuz yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... Keske acele etmeseydiniz erkenden kendinizi üzüp modunuzu düşünüyorsunuz. Test gününüzü bekleyin hakkinizda hayirlisi olsun