hamilelik Belirti var test negatif

sukeynaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2025
7
2
1
26
Kizlar adetim 3 gundur geciyor esim 5 ay once varikosel amaliyati oldu adet olmam gerektigi gunun aksami test yaptim negatif cikti ama suan hic olmadigim kadar göğüslerim dolgun tascak gibi ilk defa boyle oldu hala adet olmadim sancim 1 hafta once cok vardi gaz sancisi mahfetti beni hatta ama testte de negatif acaba aksam yaptim diye mi dedim oncesinde baya bi cay icmistim bu durumu yasayan var mu acaba

Yarın sabah testinizi tekrarlayın hiçbir şey yiyip içmeden kalkar kalkmaz varsa çıkar diye düşünüyorum çünkü adetiniz geçmiş inşallah sizi de temmuz anneleri grubunda görürüz 🙏🏼🌼

Yarın sabah testinizi tekrarlayın hiçbir şey yiyip içmeden kalkar kalkmaz varsa çıkar diye düşünüyorum çünkü adetiniz geçmiş inşallah sizi de temmuz anneleri grubunda görürüz 🙏🏼🌼
Yuzumde de sivilcelenme oldu adetten once olurdu normalde olmadi yarın bi test yapayim bu ay yumurtlamam baya uzun surdu belki gec donllenme olmus olabilir dua edin lutfen kasim da 2. Senemiz olacak insAllah yeni yila mutlu haberlerle gireriz

Back
X