Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin orda test denen bir şey yok mu?Adet geçikmesinde 8inci gün penbe akıntı geldi yerleşmemi yoksa adet mi olacğı
Yok biz köyde yaşıyoruz yokluktan yapmıyoruz var ama kullanmak istemiyorum soruma yorum yapmaSizin orda test denen bir şey yok mu?
İyi sakla o zaman belki müzeye koyarsınYok biz köyde yaşıyoruz yokluktan yapmıyoruz var ama kullanmak istemiyorum soruma yorum yapma
Ne gülüyorsun lan senin sorduğun soruya bak insan yokluktan yada olmadığından mı test yapmazYok biz köyde yaşıyoruz yokluktan yapmıyoruz var ama kullanmak istemiyorum soruma yorum yapma
Ne gülüyorsun lan senin sorduğun soruya bak insan yokluktan yada olmadığından mı test yapmazYok biz köyde yaşıyoruz yokluktan yapmıyoruz var ama kullanmak istemiyorum soruma yorum yapma
Sanane istediğim yere saklarım yazma dedim sana iyiler beni bulmazİyi sakla o zaman belki müzeye koyarsın![]()
Senin sorduğun soruya bak asıl. 8 gun gecikme varmış test yapıp ogrenmek yerine yerleşme mi adet mi olacak diye bize soruyorsun. Dur yıldızlara bakayim cevap veririm. Astrolojik olarak tuttururuz belki. İmm penbe kanama. Bakıyorum bu ay dolunayda penbe kanama adet belirtisi diyor. Mars ve venusun uyumlu açısı bu ay sana vurmuyor gibi duruyor.Ne gülüyorsun lan senin sorduğun soruya bak insan yokluktan yada olmadığından mı test yapmaz
Sanane istediğim yere saklarım yazma dedim sana iyiler beni bulmaz
Yaa ne saçmalıyorsun sen allah aşkına S***** G** (Defol) mars Venus muşSenin sorduğun soruya bak asıl. 8 gun gecikme varmış test yapıp ogrenmek yerine yerleşme mi adet mi olacak diye bize soruyorsun. Dur yıldızlara bakayim cevap veririm. Astrolojik olarak tuttururuz belki. İmm penbe kanama. Bakıyorum bu ay dolunayda penbe kanama adet belirtisi diyor. Mars ve venusun uyumlu açısı bu ay sana vurmuyor gibi duruyor.
Keyfimin kahyası misin ister gülerim ister gülmem![]()
Sen yıldızlara bi sor bakıyım seni. Mal olduğuna söyleyecekler miSenin sorduğun soruya bak asıl. 8 gun gecikme varmış test yapıp ogrenmek yerine yerleşme mi adet mi olacak diye bize soruyorsun. Dur yıldızlara bakayim cevap veririm. Astrolojik olarak tuttururuz belki. İmm penbe kanama. Bakıyorum bu ay dolunayda penbe kanama adet belirtisi diyor. Mars ve venusun uyumlu açısı bu ay sana vurmuyor gibi duruyor.
Keyfimin kahyası misin ister gülerim ister gülmem![]()
Siltir git
Edep senin bacaklarının arasından mı akıyor lann
O penbeyi senin götüne sokardımda neyse
Herkes sen değil kendinle karistiriyorsunEdep senin bacaklarının arasından mı akıyor lann![]()
Sen nerededen tanıyorsun benide benim hakkımda (kendinle karıştırıyorsun diyorsun)Herkes sen değil kendinle karistiriyorsun
Hadi sen konuşmayı öğren küçük çoçuk sonra gel böyle yerlereHerkes sen değil kendinle karistiriyorsun