• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 günlük adet gecikmesinde penbe akıntı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nezaha

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2025
45
5
1
22
Adet geçikmesinde 8inci gün penbe akıntı geldi yerleşmemi yoksa adet mi olacğı

Ne gülüyorsun lan senin sorduğun soruya bak insan yokluktan yada olmadığından mı test yapmaz

Sanane istediğim yere saklarım yazma dedim sana iyiler beni bulmaz
Senin sorduğun soruya bak asıl. 8 gun gecikme varmış test yapıp ogrenmek yerine yerleşme mi adet mi olacak diye bize soruyorsun. Dur yıldızlara bakayim cevap veririm. Astrolojik olarak tuttururuz belki. İmm penbe kanama. Bakıyorum bu ay dolunayda penbe kanama adet belirtisi diyor. Mars ve venusun uyumlu açısı bu ay sana vurmuyor gibi duruyor.
Keyfimin kahyası misin ister gülerim ister gülmem 😀

Senin sorduğun soruya bak asıl. 8 gun gecikme varmış test yapıp ogrenmek yerine yerleşme mi adet mi olacak diye bize soruyorsun. Dur yıldızlara bakayim cevap veririm. Astrolojik olarak tuttururuz belki. İmm penbe kanama. Bakıyorum bu ay dolunayda penbe kanama adet belirtisi diyor. Mars ve venusun uyumlu açısı bu ay sana vurmuyor gibi duruyor.
Yaa ne saçmalıyorsun sen allah aşkına S***** G** (Defol) mars Venus muş 😂🤣🤣🤣🤣😂

Sen yıldızlara bi sor bakıyım seni. Mal olduğuna söyleyecekler mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X