• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7.günüm allahım umarım tutmuşlardır

kızlar merhaba iki gündür çok rahatsızım ben aşırı bel ve şiddetli kasık ağrılarım var birde bende su toplama ihtimali vardı doktora gittik iki gündürde inanılmaz gaz sancısı şimdi iyiyim eve gelince test yaptım ilk yaptığım aç karnına sayılırım silik çizgi çıktı aradan zaman geçti ama ben rahatsızlığımdan dolayı sürekli su içmek zorundayım sonraki idrarım su rengindeydi zaten oda negatif çıktı hangisine inanıcamı şaşırdım şimdi sizce hangisi geçerli zaten bana bugün yarın kan testi de istedi doktor günüm cuma ama daha erken olcak allah yardımcımız olsun yarın aç karnına tekrar idrar testi yapcam

Canim bende ayni 3 gundur yasiyorum, bende de ayni cok siddetli bel ve kasik agrisi var.. geceleri uyaniyorum ve devamli su iciyorum, icmek zorundayim...hatta 2 tane agir keseci attim ve dun hic umudum yoktu ve pozitif cikinca esimle bir sasirdik bir sevindik....idrarda eger hafif bile cizgi ciktiysa buyuk ihtimal hamilesin, hic korkma...:emir_bebek:

kızlar 10gün geçti şu son 1saat geçmek bilmiyor sarı bi şekilde akıntım var yerleşme kanması olabilirmi acaba çok değil ama birdamla falan geliyo 10.gün yerleşme için geç değilmi off umut işte herşeyin bittiği yerdeyimm

kızlar aldım sonucu 0.83 offf yaa nasıl dayanılır buna

Yalnız değilsin benimkide 2 çıktı. Kaderimiz böyle, yapacak birşey yok. Benim için çocuk sayfası kapanmıştır, Artık üçüncüyü denemek istemiyorum.

İlk işim 5 yıldızlı otelde 2 hafta herşey dahil tatil.

Beni ancak bu kendime getirir heralde.

kızlar aldım sonucu 0.83 offf yaa nasıl dayanılır buna

birçok kez olumsuz sonuç almış biri olarak seni çok iyi anlıyorum canım, hayırlısı böyleymiş yaşın çok genç anne olmak için ümidin var tamamen ümitsiz olanları düşün, kenidini hazırlar yeniden tedaviye başlarsın veya bebeğin kendiliğinden gelir

sinemcim cok uzuldum Insallah hemen dogal yoldan hamile kalirsin alinan hormonlarla onumuzdeki birkac ay bu ihtimal cok artiyor ornegi de cok.

kızlar hepinize çok tşk ediyorum elden bişey gelmiyor ağlamaktan başka başka bi tedaviye başlayabilirmiyim bilmiyorum çok uzun bi süre düşünmem herhalde çok yıkıldım neden gecen sefer donrulmuş olduğu halde tutmuştu busefer neden anne olamıcam ben bunu çok iyi anladım

canım allah hakkımızda hayırlısıı versin yazcak bişey bulamıyorum yuyo ben üç test yaptım sadece birisinde çıktı valla kafayı yiycem nasıl iştir bu

kizlar bence idrar testine hic kanmayin benim degerim 186 cimkisdi ve esim ilaki idrar testi de yapalim bi hatira olarak kalir dedi iyi hadi bakalim dedik yaptik anaaaaaa bide ne göreyim negatifff cikti yani demek istedim hic bunlarla moralinizi bozmayin,merkezden bosa demiyorlar sakin gününüzden önce test felan yapmayin diye....
ALLAH hepimiziniz yardimcisi olsun

benim de 9. gün 2 çıkmıştı, erken dediler, yükselir dediler, inanmadım biliyordum 12. gün yani dün, kocaman bir sıfır çıktı :(

merak ediyodum seni :uhm:üzüldüm canım aynı durumları bi çoğumuz defalarca yaşıyoruz elden b,şey gelmiyo:teselli: inşallah rabbim fazla uğraştırmaz bizleri

merak ediyodum seni :uhm:üzüldüm canım aynı durumları bi çoğumuz defalarca yaşıyoruz elden b,şey gelmiyo:teselli: inşallah rabbim fazla uğraştırmaz bizleri[/QUOTE

hiç pozitif görmemis biri olarak artık inanamıyorum zaten, artık aklım almıyor nasıl hamile kalındığını..
amin canım amin.. elden gelen bişey yok..

iki fozitif sonuç aldım ama neye yarar birinde gitmiş tüpe tutunmuş dış gebelik ikincide kalbi atmadı 4.deneme öncesi bütün engelleri kaldırdığımızı düşünüyoduk hsg çekildi sonra laparoskopi yapıldı sol tüpüm alındı perdemi ne varömış o açıldı al işte buda kelek çıktı delikafadulden dondurulmuşlarda yüzüm gülermi acep.zor be gülüm bu iş çok zor millet nerden buluyo bukadar çocuğu ağnamıyom.yinede umutluyum hem ben daha inatçıyım o gelmeyen bebeklerden.Şeniz

zaten o umut olmasa..... insanlar kendiliğinden nası hamile kalıyolar peki ya hiç aklım almıyo biliyomusun, yani nası bisidir, biz bu kadar uğrasırken olmuyo yani nası fff.. sen de çok zorluklar yaşamıssın canım benim, Rabbim en kısa zamanda güldürsün gül yüzünü.. az önce feryad arkadaşımıza da mailde yazdım surdan biri hamileyim deyince o kadar seviniyorum ki biri kurtuldu diye.. onun sonucu da 4 de çıkcakmıs Rabbim sevindirsin, güldürsün.. sen hangi asamadaydın su anda?

canım benim allah hepimizin yüzünü güldürsün. evt ya üzüntümüzle üzülüyor sevincimizle seviniyoruz.hamile haberleri benide çok mutlu ediyo umut oluyo allah herkesin evladını bağışlasın.gönül istiyoki burda tüp bebekle uğraşan kimse kalmasın.feryad naptı acaba inşallah güzel haberlerini alırız.canımben şimdi lucrin kullanıyom dondurulmuşları denicez

canım benim allah hepimizin yüzünü güldürsün. evt ya üzüntümüzle üzülüyor sevincimizle seviniyoruz.hamile haberleri benide çok mutlu ediyo umut oluyo allah herkesin evladını bağışlasın.gönül istiyoki burda tüp bebekle uğraşan kimse kalmasın.feryad naptı acaba inşallah güzel haberlerini alırız.canımben şimdi lucrin kullanıyom dondurulmuşları denicez

hadi hayırlısı canım, moralini yüksek tut... beni de aradılar haftaya doktorumla gorusucem bakalım testler filan mı isticekler bilmiyorum.. benim de 3 dondurulmusum kaldı..

hadi hayırlısı canım, moralini yüksek tut... beni de aradılar haftaya doktorumla gorusucem bakalım testler filan mı isticekler bilmiyorum.. benim de 3 dondurulmusum kaldı..

sağol canım kesinlikle moral çok önemli.inşallah beklediğimiz bebekler dondurulmuşlardan gelir.dondularya belki akılları başlarına gelmiştir dimi:roflol:tatlım inş herşeyin yolunda gider.başarıcaz biz bu işisositososito

kızlar bugun biraz daha iyim ama aklıma geldikçe içim yanıyo benim dondurulmuşlarımda yok doktorumla konuştuk birtek pgt yöntemi kaldı diyor istersen birkezde öyle denyelim dedi ama ben hiç yapamıcam herhalde birdaha bu yükü kaldırabilceğimi sanmıyorum ne olur sanki bizde normal insanlar gibi hamile kalsak bi mucize olsaaa rabbim hepimize yardım etsin bizimde kaderimiz böylemiş bütüngün ağladım yıprattım kendimi ama malesef sonuç kocaman bi sıfır çok zorr dayanmak rabbim sabır versin hamile arkaşalarada sorunsuz bi hamilelik geçirmelerini diliyorum çünkü bu bebekler çok kıymetli bizim için

Back
X