Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
7 hafta 4 günlük hamileyim hangi ilaçları kullanmam gerekliiii
arkadaşlar bugün ultrasyonla 7 hafta 4 günlük hamile olduğumu öğrendim. doktora ilaç (folik asit vb.) verip vermiyceğini sordum. herhangi bir ilaç yazmadı. sizce bu normalmi. ne yapmalıyım...
hayırlı olsun allah sag salım kucagına almayı da nasıp etsın. bence sen drunu değiştir.
dr un vermedıgı ılacları da kullanma bence.. her kısıde değişir ilaçlar bence dr değiştir ve yenı drun verecegı ılacları kullan... folık asıt vıtamın belkı demır ılacları neye eksıgın varsa o tespit edılir ona göre almalısın tabı bebegin gelişimi için olanların dısında senın eksıklıklerınde belırlenmelı ona göre ilaç almalısın. ama tavsıyem zorunlu yada bebege faydalı olmayan seylerın dısında ılac almaman.... allah yardımcın olsun.
Hamilelikte dışardan alınması gereken iki ilaç varmış demir hapı ve folik asit...Demir hapı 4- 4,5 aydan itibaren gerekliymiş..Folik asitse hamile kalmadan birkaç ay önce başlayıp 8. haftaya kadarmış..Bence sen 8. haftada olduğun için dr. folik asite gerek duymadı..
arkadaşlar bugün ultrasyonla 7 hafta 4 günlük hamile olduğumu öğrendim. doktora ilaç (folik asit vb.) verip vermiyceğini sordum. herhangi bir ilaç yazmadı. sizce bu normalmi. ne yapmalıyım...
Hamilelikte dışardan alınması gereken iki ilaç varmış demir hapı ve folik asit...Demir hapı 4- 4,5 aydan itibaren gerekliymiş..Folik asitse hamile kalmadan birkaç ay önce başlayıp 8. haftaya kadarmış..Bence sen 8. haftada olduğun için dr. folik asite gerek duymadı..
folik asit bebeğin gelişimine yardımcı oluyor içinde kalsiyum ve d vitamini var.folik asit kullanımının bebeklerde beyin ve omurilik hastalıklarını %70 azaltıyormuş.dr. bana yardımcı olur kesinlikle kullan dedi
ben bu siteye yeni üyeyim internette dolaşırken yazınızı okudum ben özel bir hastanede çalışıyorum orda takip ediliyorum bende 7 hafta 5 günlük doktor bana 5 haftalıkken folik asit kullanmaya başladım çünkü bebeğin gelişmesiyle alakalı bu dönemler birde elevit vitamin kullanıyorum dr bir danış bence