7. Hafta bebeğin kalp atışları

Hiç stres olmanıza gerek yok her hamılelık bir değil bizimde gayet sağlıklıymış 7+3 ama kalp atışını ultrasonda görüyorlar ama duyulacak kadar değil denildi çünkü çok çok küçük her bebek bır değil ki hemen duyulsun 10 haftaya kadar normal duyulmaması.Doktorunuza danışın zaten boyunu ölçüyorlar ilerlemeyi takıp için ve kalp atışını dışarıya veremese de kalp atışı var yok görüyorlar sağlıklı olup olmadığını dr un daha iyi bilir
Cihazla da ilgili olabilir kalp sesini duymak anne karnının göbeğin yağın katmaları vs bırcok nedeni var
Benımde bugun 6+3 gunluk kalp atısına gıttım embrıyoda kalp atısı var ultrasondan goruluyo fakat kalp atısını duyamadık. Sizinde mi boyle olmuştu? 5.8 mm olmuş bebek gunune uyumluymuş fakat duymamız gerekıyodu diyo doktor iyice moralım bozuldu

Kalbi 7. Haftada mı duydunuz? Ben bugun gittim 6+3 teyım kalp atısı var fakat duyamadık sizinde boyle mi olmuştu anlayamadım
Evet aynen 8. Hafta 7+4 den sonraydı galıba 10. Haftaya kadar normal demişti doktor görmemiz yeterli dedi cünkü çok çok küçük bebek ve karın tabakası kılo vb etkenler sesı dışarıya duyumuna etki ediyor büyüdükçe kalp sesi güçlenıyor rahat duyuluyor

Evet aynen 8. Hafta 7+4 den sonraydı galıba 10. Haftaya kadar normal demişti doktor görmemiz yeterli dedi cünkü çok çok küçük bebek ve karın tabakası kılo vb etkenler sesı dışarıya duyumuna etki ediyor büyüdükçe kalp sesi güçlenıyor rahat duyuluyor
Acaba gec dollenme olabılır mı senın ki canım?

Back
X