Kanama alanı olabilir progestan ve dinlenme başka yolu yok. 9 ay boyunca kanaması olup da sağlıklı doğum yapanlar var takmamaya çalış ama elbette kanama artarsa hemen doktora koş. 7+6 da artık kalp atışını dinlemeniz gerekirdi neden dinlemediniz ?Merhabalar herkese aralık ayında 3 aylık ikiz bebeklerimi düşük yaptım. şuan 26 Mayıs son adet tarihli bir gebeliğim mevcut 7+6 haftalık hamileyim bir haftadır ilk önce sildiğimde gelen kahverengi kanamalar oldu günde bir iki şeklinde hemen Progestan başladı hekimim sonra kanamalar idrar la birlikte gelmeye başladı bir haftadır bu şekilde şimdi ise rengi koyulaştı kanama arttı bir haftada 4 farklı Dr kontrolüm oldu ve hepsi kesenin sağlıklı olduğunu ilacımı kullanıp dinlenmemi ve kanama şeklini takip etmemi söyledi. Bebek daha küçük olduğundan kalp atışı yakibide yapamadık . Her günüm her dakikan stresli korkulu . Önerileriniz nedir yaşayan varmıdır. Lütfen dualarınıza alın beneğimi
Kanama alanı olabilir progestan ve dinlenme başka yolu yok. 9 ay boyunca kanaması olup da sağlıklı doğum yapanlar var takmamaya çalış ama elbette kanama artarsa hemen doktora koş. 7+6 da artık kalp atışını dinlemeniz gerekirdi neden dinlemediniz ?
Merhabs bende 7.haftamdayım progestan kullananmama rağmen kanamam oluyor kanama dediğimsr kahverengi gelen akıntı kalp sesini biz çok azda olsa duyduk naptınız bana fa yardımcı olabilir misinizMerhabalar herkese aralık ayında 3 aylık ikiz bebeklerimi düşük yaptım. şuan 26 Mayıs son adet tarihli bir gebeliğim mevcut 7+6 haftalık hamileyim bir haftadır ilk önce sildiğimde gelen kahverengi kanamalar oldu günde bir iki şeklinde hemen Progestan başladı hekimim sonra kanamalar idrar la birlikte gelmeye başladı bir haftadır bu şekilde şimdi ise rengi koyulaştı kanama arttı bir haftada 4 farklı Dr kontrolüm oldu ve hepsi kesenin sağlıklı olduğunu ilacımı kullanıp dinlenmemi ve kanama şeklini takip etmemi söyledi. Bebek daha küçük olduğundan kalp atışı yakibide yapamadık . Her günüm her dakikan stresli korkulu . Önerileriniz nedir yaşayan varmıdır. Lütfen dualarınıza alın beneğimi
Öncelik le geçmiş olsun şimdi ki durumunuz nedir kuzumMerhabalar herkese aralık ayında 3 aylık ikiz bebeklerimi düşük yaptım. şuan 26 Mayıs son adet tarihli bir gebeliğim mevcut 7+6 haftalık hamileyim bir haftadır ilk önce sildiğimde gelen kahverengi kanamalar oldu günde bir iki şeklinde hemen Progestan başladı hekimim sonra kanamalar idrar la birlikte gelmeye başladı bir haftadır bu şekilde şimdi ise rengi koyulaştı kanama arttı bir haftada 4 farklı Dr kontrolüm oldu ve hepsi kesenin sağlıklı olduğunu ilacımı kullanıp dinlenmemi ve kanama şeklini takip etmemi söyledi. Bebek daha küçük olduğundan kalp atışı yakibide yapamadık . Her günüm her dakikan stresli korkulu . Önerileriniz nedir yaşayan varmıdır. Lütfen dualarınıza alın beneğimi
Bebeğimi kaybettim bi kaç gün önce maalesefÖncelik le geçmiş olsun şimdi ki durumunuz nedir kuzum
Geçmiş olsun aşkım kan pıhtılaşması için bir kan ver istersen benimde 1 düşüğüm var doktor kan pıhtılaşmasi olabilir demişti sende ver istersen bi Rabbim tekrar nasip eder üzülme kuzum benimBebeğimi kaybettim bi kaç gün önce maalesef
Teşekkür ederim yönlendirmeleriniz için hepsi benim için çok değerli ve önerilerinizi de dikkate alırım . Bir aylık bekleme sürecimiz olacak sonrasında araştırmalarımızı yapacağız inşallahTekrarlayan düşüklerde ilaçlı ultrason öneriliyor veya MR gibi detaylı bakılıyor belki çift rahim veya kalp şeklinde Rahmi’niz olabilir bu çoğu zaman anlaşılmıyor detaylı bakılınca anlaşılıyor .bu şekilde bir tedavi süreci başlatabilirsiniz . Riskli gebelik takip eden doktorlar oluyor onlara bakılmanızı tavsiye ederim
Güzel haberler alırsın inşallah balim bizede güzel haberler ile gel hayatımBir aylık bekleme süremiz olacak sonrasında gerekli tetkikler yapılacak . Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için . Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?