7 hafta Hamilelikte kanama

İkiz gebeliklerin hep riskli olabileceğini hekimimiz en başta söylemişti . Nedeni bilinmeyen düşük kaybı diye geçti patalojilerde sorun yokdu . Genelde düşük sebepleri hep bebeklerde sıkıntılı anomaliler olduğunda zaten sağlıklı birer bebek olmadığında düşük oluyor diye okudum duydum . Ve ben hamile olduğumu öğrendim tek kese gördük kese sağlıklıydı kalp atışı için gittiğimde ikiz olduğunu öğrendim . Sonraki ayda belki cinsiyetlerini öğrenirim diye düşünürken meğerse ben 2 ayımdaki kontrolüm sonrası bebeklerimi kaybetmişim ne bir kanama ne bir ağrı hiç bir aksi belirti yokdu sadece mide bulantılarım azaldı onuda normal olarak gördüm geçiyor sandım . Kontrolüme gittiğimde büyük bir yara aldık kaybettiğimizi öğrendik beşer 20-25 gün olmuş kaybedeli ve ben anlamamışım . Düşünün ki zehirlenebilirdim bile . Çok zor süreçler . Allah kimseye yaşatmasın herkesin bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻
Çok geçmiş olsun

Allahim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin insallah

Kalbi duran bebeği aldılar mi peki

Bende de 10. Haftada keseden büyük kanama alanım vardı. Doktor ilaç başkadı ilaç içince kanama 10 gün durdu. Sonra tekrar başladı kahverengi şekilde. şu an 15. Haftamdayım kanama devam ediyor. Doktor bebeğin sağlıklı olduğunu bebek büyüdükçe kanama alanının etkisinin azalacağını söyledi. 1 aydır raporluyum ilk başlarda aşırı takıyordum stresliydim hala öyleyim aslında ama yinede takmamaya çalışıyorum
Kanamaniz geçti mi acaba tamamen . Yoksa arada geliyor mu kac gun sürüyor
Ben de 17. Haftadayim günde 2 kez fitil progestan kullanıyorum ona rağmen arada lekelenme oluyor bir ara 2 3 ped dolusu gelmişti şuan da sildikce kahverengi akıntı geliyor

Kanamaniz geçti mi acaba tamamen . Yoksa arada geliyor mu kac gun sürüyor
Ben de 17. Haftadayim günde 2 kez fitil progestan kullanıyorum ona rağmen arada lekelenme oluyor bir ara 2 3 ped dolusu gelmişti şuan da sildikce kahverengi akıntı geliyor
Canım kanama alanları uzun sürüypr ben 10. Haftamda aşırı bir kanama ile gittim doktora. Günde 3 kere hap kullanıyordum. 3 günde 1 iğne vuruluyordum. Kahverengiye döndükten sonra bazen azalarak bazen artarak 15 20 güne yakın kanamam geldi. Şimdi 18. Haftamdayım. Bu hafta kahverengi kanamam kesildi. İlaçlarımı bıraktırdı doktor. Korkma. Bol bol dinlen ve mutlaka çok su iç. Günde 3 lt yakın su tüket.

İkiz gebeliklerin hep riskli olabileceğini hekimimiz en başta söylemişti . Nedeni bilinmeyen düşük kaybı diye geçti patalojilerde sorun yokdu . Genelde düşük sebepleri hep bebeklerde sıkıntılı anomaliler olduğunda zaten sağlıklı birer bebek olmadığında düşük oluyor diye okudum duydum . Ve ben hamile olduğumu öğrendim tek kese gördük kese sağlıklıydı kalp atışı için gittiğimde ikiz olduğunu öğrendim . Sonraki ayda belki cinsiyetlerini öğrenirim diye düşünürken meğerse ben 2 ayımdaki kontrolüm sonrası bebeklerimi kaybetmişim ne bir kanama ne bir ağrı hiç bir aksi belirti yokdu sadece mide bulantılarım azaldı onuda normal olarak gördüm geçiyor sandım . Kontrolüme gittiğimde büyük bir yara aldık kaybettiğimizi öğrendik beşer 20-25 gün olmuş kaybedeli ve ben anlamamışım . Düşünün ki zehirlenebilirdim bile . Çok zor süreçler . Allah kimseye yaşatmasın herkesin bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻
Çok geçmiş olsun bitanem benim demek ki Rabbim nasip etmemiş Rabbim nasip ettikten sonra hiç bir sorun bişey yapamaz bebisler Lee e en kısa zaman da güzel haberler alırsınız kuzum 😘❤️🤲🏻

Back
X