7. Haftada kanama aynı durumu yaşayanlar

Çok teşekkür ederim iyi niyetle cevapladıgını biliyorum tabi .:) inşallah tutunur bebegim . Doktor kanama alanı göremedi dün ve bugün hala kanamam var oluşmamıstır insallah kanama alanı yarın yine gidicem doktor
Insallah tutunur ne kadar zor oldugunu biliyorum yasadim , bana da kanama alani yok diyodu icindeki eski kanlar atiliyo diyodu icini ferah tut surekli doktora git muayene al baksinlar tedbir kuldan takdir Allahdan guzel dusun guzel olsun bak benim kuzum o kadar kanamadan sonra 4 aylik oldu bu gunleri gulerek hatirliycaksin

Allah yardımcınız olsun. Anladıgım kadarıyla eşinize düşğk yaptıgınızı mı kanıtlayacaksanız? Hamilelik çok özel bir durum :110: keşke bunu yapmak zorunda kalmasanız. Herkesin durumu ayrı farklı. Tövbe yarabbim bizdeçocugumız olsun saglıklı büyüsün büyütelim diye ne hallere giriyoruz .
İnsallah öncelikle evliliginizi kurtarırsınız ne diyeyim
Evlilik bitti zaten de bebeği kurtarmaya çalışıyorum

Allah yardımcınız olsun. Anladıgım kadarıyla eşinize düşğk yaptıgınızı mı kanıtlayacaksanız? Hamilelik çok özel bir durum :110: keşke bunu yapmak zorunda kalmasanız. Herkesin durumu ayrı farklı. Tövbe yarabbim bizdeçocugumız olsun saglıklı büyüsün büyütelim diye ne hallere giriyoruz .
İnsallah öncelikle evliliginizi kurtarırsınız ne diyeyim
Evlilik bitti zaten de bebeği kurtarmaya çalışıyorum düşük yaptım diyerek.

Insallah tutunur ne kadar zor oldugunu biliyorum yasadim , bana da kanama alani yok diyodu icindeki eski kanlar atiliyo diyodu icini ferah tut surekli doktora git muayene al baksinlar tedbir kuldan takdir Allahdan guzel dusun guzel olsun bak benim kuzum o kadar kanamadan sonra 4 aylik oldu bu gunleri gulerek hatirliycaksin

gülerek hatırlamak istiyorum inşallah inşallah 🤲🏽 Bizde 4 ayı bir geçseydik içim daha bir rahat olacak yerın yine gidicem doktora sabah randevu aldım umarım sorun görmez

Back
X