7.haftada mide bulantısı (istifra yok)

Emirikonun Annesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2021
292
230
53
32
Kızlar 7+1 im bugün ama midem tüm gün bulanıyor. Yoğurt iyi geliyor ama süreklide yiyemiyorum. İkinci gebeliğim oğlumda hiç böyle olmamıştım. İstifra etsem belki rahatlarım ama o da yok. Yardııım

Kızlar 7+1 im bugün ama midem tüm gün bulanıyor. Yoğurt iyi geliyor ama süreklide yiyemiyorum. İkinci gebeliğim oğlumda hiç böyle olmamıştım. İstifra etsem belki rahatlarım ama o da yok. Yardııım
Çubuk kraker yemeyi denediniz mi?ilk 3 ay normal derler bu bulantilara ama

Çubuk kraker yemeyi denediniz mi?ilk 3 ay normal derler bu bulantilara ama
onu çok duydum ama denemeye olmadı fırsatım iş çıkışı alıcam hemen. teşekkür ederim . Oğlumda hiç yaşamadığım için çok garipsiyorum. İlk günler iştahım çok güzeldi açıktı şuanda su bile zoraki..

Ayyy aynı ben çok kötü bir durum Allah yardımcınız olsun. Ben oğlumda da ilk 3ay çektim ama yemek yiyebiliyordum şimdi kızımda ilk 3 ay yemek bile yiyemedim bulantılardan 2,5 kg. verdim çok feciydi ama çok şükür geçti. Beni tuzlu çubuk kraker ve leblebi rahatlatıyordu canım dene istersen.

Doktorunuza danisin ilac ismi vermek istemem p... ile baslayan bulanti hapini vermisti doktor bana onun sayesinde kendime gelms isime gucume odaklanabilmistim. Yoksw su bile icemiyordum fenaydim.
16. Haftada falam tamamen kesildi bulantim ondan sonra da ilaci birakabilmistim.

onu çok duydum ama denemeye olmadı fırsatım iş çıkışı alıcam hemen. teşekkür ederim . Oğlumda hiç yaşamadığım için çok garipsiyorum. İlk günler iştahım çok güzeldi açıktı şuanda su bile zoraki..
Çantanizdan eksik etmeyin.aç kalmamaya çalışın az az ama sık sık biseyler tuketmeye çalişin

Ayyy aynı ben çok kötü bir durum Allah yardımcınız olsun. Ben oğlumda da ilk 3ay çektim ama yemek yiyebiliyordum şimdi kızımda ilk 3 ay yemek bile yiyemedim bulantılardan 2,5 kg. verdim çok feciydi ama çok şükür geçti. Beni tuzlu çubuk kraker ve leblebi rahatlatıyordu canım dene istersen.
yaa oğlumda hiç böyle şeylerim yoktu çok güzel yerdim sabah öğle akşam . Ama şimdi sadece bulantı günümü mahvediyor :( tuzlu kraker sanki iyi geldi bugün denedim. Birde galeta aldım ama leblebi denicem çok teşekkür ederimm :eğlence:

yaa oğlumda hiç böyle şeylerim yoktu çok güzel yerdim sabah öğle akşam . Ama şimdi sadece bulantı günümü mahvediyor :KK43: tuzlu kraker sanki iyi geldi bugün denedim. Birde galeta aldım ama leblebi denicem çok teşekkür ederimm :eğlence:

Galeta bana oğlumda iyi geliyordu ama bu sefer iyi gelmedi leblebi iyi geldi umarım size de iyi gelir :dua: rica ederim :)

Doktorunuza danisin ilac ismi vermek istemem p... ile baslayan bulanti hapini vermisti doktor bana onun sayesinde kendime gelms isime gucume odaklanabilmistim. Yoksw su bile icemiyordum fenaydim.
16. Haftada falam tamamen kesildi bulantim ondan sonra da ilaci birakabilmistim.
hmmmm sanırım benim duyduğum ilaçtan bahsediyorsunuz jilet gbi kesiyormuş bulantıyı . Bende su içerken zorlanıyorum. içerdeki kız ise saçlarını çekicem doğunca :)

Hassas bir miden yoksa şalgam suyunu oneririm, bir dene. Ama en iyisi 1 çay bardagi kaynamış zencefil, aninda kesiyormuş.

Back
X