Adete 7 gün kala

Yyeldac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2025
12
0
1
27
Arkadaşlar merhaba 7 aydır çocuk istiyoruz 1 ay önce eşimin sperm hareketliliğinde sıkıntı olduğunu öğrendik takviye ilaç ve kürler kullandı tabiki hemen ilk aydan sonuç olmamasına kendimi hazırladım ama bi iyiyim bi çok kafaya takarken buluyorum.
Bu gün adete daha 7 gün varken test yaptım negatif geldi tabiki ama bu ay çok bel ağrısı yaşadım arada sol kasıkta batmalar yaşadım bazen sanki hiç bir şey yok bazen hatırlatıyor kendini.
7 gün önce negatif gelmesi yanıltabilir değil mi ovulasyon takip ettim olası ilişkinin üzerinden 8 gün geçmiş 🥹

Eklentiler

• 1000067601.webp
    1000067601.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 22
Normalde fotoğraf koymacaktım o yüzden sonradan çektim fotoğrafı zaten test bozulmuş görüntü de sanırım

Arkadaşlar merhaba 7 aydır çocuk istiyoruz 1 ay önce eşimin sperm hareketliliğinde sıkıntı olduğunu öğrendik takviye ilaç ve kürler kullandı tabiki hemen ilk aydan sonuç olmamasına kendimi hazırladım ama bi iyiyim bi çok kafaya takarken buluyorum.
Bu gün adete daha 7 gün varken test yaptım negatif geldi tabiki ama bu ay çok bel ağrısı yaşadım arada sol kasıkta batmalar yaşadım bazen sanki hiç bir şey yok bazen hatırlatıyor kendini.
7 gün önce negatif gelmesi yanıltabilir değil mi ovulasyon takip ettim olası ilişkinin üzerinden 8 gün geçmiş 🥹
7 gün önceden ben öğrendim erken gebelik testi alıp yap birde bunlarda cıkmaz birde geç döllenme olduysada cıkmayabilir ama genellikle tutuyorsa çıkıyor testlerde şak diye

Ilişkimin üzerinden 8 gün geçmesi emriyo daha rahme tutunmaya çalışıyor demek onuda şuan dahs kan testi bile vermez ki siz kaset test almışsınız. Döllenme ve 5 gün bölünme yani kafadan 6 gün ki eğer o gün döllendiyse. Çok erken bakmışsınız en azından adet gününüzü 2 3 gün geçsin. İnş hamilesinizdir ♥️

Teşekkür ederim 🌸🌸 herkesin süreci farklı tabiki memlekete gidicez bu gün supriz yapmak çok istedim eşime ama belki dönüşte nasip olur beklenen adet gününe 6 gün var 🥹 arada artan sol alt karın mı desem eğilince artan ağrılarım oluyor şüphe duydum 🫠 aslında tevekkül edip artık Allaha bırakmak gerekiyor sanırım 🦋

Kan verirseniz varsa cikar.

Yok hayır kan vermedim bu gece yola çıkarken tamamen unutmayı ve regl olmayı bekliycem hayal kırıklığı kötü bir şey şimdi bi de hava değişiminden regl m gecikirse ver yansın ortalık 😅

yok zaten artık imkanlar da el vermez zaten ovulasyon da takip ettim yani şu an herhangi bir yumurtlama söz konusu olmaz artık

sizlerde bu Kasık ağrısı oluyor mu ben regl olmadan önce böyle bir şey yaşamam sadece hayatım da bir kere kist oluşmuştu o zaman buna benzer bir ağrı olmuştu ama bu ay kist olsa ve yumurtam çatlayamasa ovulasyon testinde pik sonrası siliklesme görmezdim diye tahmin ediyorum

Back
X