7.haftada qörülen ama duyulmayan kalp atışı normalmidir?

yenidenanne27

Umm Abdullah🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2021
233
284
33
29
Doktor 7 hafta 1 günlük hamile oldugumu söyledi ultrasonda bebek gözüktü kalbi atıyor dedi dinlemek istedim duyulmaz dedi. Ama netten okuduguma göre 6 haftadn snra duyulması gerekirdi bilgisi olan var mı?

Doktor 7 hafta 1 günlük hamile oldugumu söyledi ultrasonda bebek gözüktü kalbi atıyor dedi dinlemek istedim duyulmaz dedi. Ama netten okuduguma göre 6 haftadn snra duyulması gerekirdi bilgisi olan var mı?
Benim doktorumda 7+2 de daha küçük duyulmaz nokta kadar kalbi dedi 2/3 haftaya yakın başka doktora gittim 1 hafta geç döllenme olmuş o yüzden duymamışsındır o zaman dedi gittiğimiz de de duymuştuk 8+3 tüm. Telaş etme

Kalp atışını gördüyseniz sıkıntı etmeyin . Bana da doktorum daha çok küçük kalp atışını dinlemek ona zarar verebilir demişti bende pek anlamamıştım ama tabi ki sonradan duyduk .acele etmeyin ve doktorunuza güvenin . Bende 6+5 te başka bi doktora gitmek zorunda kalmıştım o dinletmişti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…