7 haftalık bebeğimin kalbi durdu...

Öncelikle başınız sağ olsun. Ben de kürtaj oldum. Bebeğim 14 haftalıktı. Büyüktü yani. Size verilen fitilden üç tane de bana verildi. Rahim ağzı açılsın diye yapılıyor bu işlem. Yoksa işlem çok zor olur, rahim zarar görebilir. Şu an acınız çok taze ama her zaman için sizden daha kötü durumda olanları düşünmekte fayda var. Ben tüp bebekle hamile kalmıştım, siz en azından çok şükür ki tedavisiz hamile kalabiliyorsunuz. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah 🤲

Sana üzülme demeyeceğim ben illa ki üzüleceksin ama geçiyor bende 10+2 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum günlerce yataktan çıkmadan ağladım kendimi hiç toparlayamayacağım sandım ama geçiyormuş doktorum bana ilaç vermedi ben aynı gun kürtaj oldum hiç korunmanıza gerek bile yok ilk adetini gördükten sonra başlayabilirsin bebek çalışmasına dedi, biz 2 ay korunduk 3. Ay bıraktık ne zaman olursa artık dedim o ay hamile kaldım her doktora gidişimde bacaklarım titrerdi korkudan bişey olacak tedirginliği yüzünden erken doğurdum sıpamı 😂 şimdi kuzucuğum yanımdaki beşikte uyuyor 6,5 aylık oldu bile, diğer bebişmi de unutmadım 10 tane bebeğim olsa gene unutmam, iyi olacaksın ve çok tatlı bebişinin uzerine titreyen bir anne olacaksın ❤️❤️

Kürtaj etkiler her ay olma durumuda yok zaten..herşey etkiliyor belirti vermeyebilir de kötü düşünme hemen..

Çok geçmiş olsun öncelikle.
Benimde ilk hamileliğim 9 haftalıkken bu şekilde sonlanmıştı. Yaşlı bir dr du. Neden böyle oldu neden kalbi durdu dedim. Bak kızım ben tıp adamıyım bilime inanırım ama tıbbın da açıklayamadığı ilahi birşey bu. Verende alanda Allah. Önemli olan hamile kalabilmen. Bunu böyle düşün ve üzülme dedi.
Bende öyle yaptım çok dramatize edip psikolojimi bozmadım. 6 ay sonra gene hamile kaldım.
Lütfen sende öyle yap.

Benimde ilk hamileliğim 9 haftalıkken bu şekilde sonlanmıştı. Yaşlı bir dr du. Neden böyle oldu neden kalbi durdu dedim. Bak kızım ben tıp adamıyım bilime inanırım ama tıbbın da açıklayamadığı ilahi birşey bu. Verende alanda Allah. Önemli olan hamile kalabilmen. Bunu böyle düşün ve üzülme dedi.
Bende öyle yaptım çok dramatize edip psikolojimi bozmadım. 6 ay sonra gene hamile kaldım.
Lütfen sende öyle yap.
Benim doktorum da bunu şey olarak açıklamıştı boyle kalbi duran ya da düşük olan bebekler kromozom anomalisidir ya da engellidir doğanın bir kanunu vardır engelli insan sayısı engelsiz sayısını geçemez geçmemelidir bu yüzden kimisi vücuttan atılır falan demişti çok değişik gelmişti bu düşünce bana

Çok geçmiş olsun arkadaşım aynını şubatta yaşadım...beş sene önce defalarca tedavi üstüne hamile kalabilmiştim...büyük bir şok ve üzüntü yaşamıştım ... kanaman olmadığı için rahimde pıhtı birikimi olmasın veya varsa atabil diye fitili veriyorlar ...merak etme herşey geçicek geçiyorda ...başıma geldiğinde birdaha hayattan bir beklentim olmayacak hiç yüzüm gülmeyecek gibi yıkılmıştım...iki ay sonra hiç beklemediğim ve çabalamadığım halde hamile kaldığımı öğrendim ...sınavı veren rabbimin bir bildiği vardır ...belki hayır zamanında daha güzel bir mükafat vardır kaderinde öyle düşün ...bilinki tanıdığım tanımadığım bütün kardeşlerimin duacısıyım ...rabbim tek tek yüzünüzü güldürsün inşallah
Allah razı olsun bana 3 ay dedi doktor ama 3 ay nasıl geçecek inan bilmiyorum hemen olsun istiyorum 3 ay şart mı ya :( hala kanamam devam ediyor bu normal mi cuma günü kürtaj oldum

Lütfen sende öyle yap.
Bende öyle yapmaya çalışıyorum ama elimde değil belki de çok yeni diye bilmiyorum 6 ay doktor mu dedi bana 3 ay dedi 3 yeterli kürtajdan sonra ?

Benimde 4 mayısta aldılar canımı...68 gün oldu hala gözüm yaşlı geçecek diyorlar ama hiç geçmedi bende içim yanıyor..aynalara bakıyorum karnım hep aynı hiç büyümüyor içim sökülüyor kalbim duruyor sanki..ama umudumu kaybetmiycem ben olacak tekar yaşıycam ben canımın acısını ancak başka bi yvru hafifletebilir...ben bu ay denemeye başladım doktor bir adet görmen yeterli dedi..bu oy olmadı hasta oldum ama yumurtlama zamanımı çok denk geçirememiştik zaten çok ta umudum yoktu..umarım bu ay o mucizevi içimde hissederim bi nebze iyi olurum...lütfen kendini bırakma bi an önce iyleşmye çalış...rabbim birbirimize hayırlı haberler vermeyi nasip etsin...
bende senin gibi düşünüyorum hemen hamile kalırsam acım hafifler belki diyorum rabbim yardımcımız olsun inşallah en yakın zamanda sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız..

Bende martt kürtaj oldum ama fitil falan hiç vermedi direk vakum la aldılar yetmiş gün sonra ilk adetimi gördüm Rabbim sağlıklı Bebişler nasip etsin inşallah hepimize

Acımı anlatmak istesem anlatamam o yüzden oraya hiç girmiyorum bile... 5 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu doktora gittik kese göründü ama bebek yok dedi 6. hafta da bebeğimi de gördük hamileliğim çok zor geçiyordu günde 8 - 9 kere kusuyordum su bile içemiyordum bu yüzden doktor beni daha sıkı takip etmek istedi her hafta gidiyorduk kontrole 4 Temmuz da gittik bi baktık ki o hızlı hızlı atan kalp artık durmuş atmıyor dünya başıma yıkıldı ertesi gün kürtajla aldılar yavrumu 9 hafta 3 günlüktü bebeğim... hiç kanamam olmadı sadece adet sancısı olur gibi ağrılarım oldu doktor alttan muayene etti rahim kapalı önce bi fitil vericez dedi fitili yerleştirdi yürü dedi bana ağrın ve kanaman olursa gel dedi çıktım yürüdüm yürüdüm ama hiç kanamam olmadı arada sancım oluyordu adet sancısı gibi sonra uyuttular beni zaten uyandığımda gitmişti yavrum benden doktor perşembe günü tekrar gel dedi bakacak içeride bir şey kalmış mı falan diye 3 ay da korunun sonra tekrar deneyin dedi kızlar çok kötüyüm böyle fitil falan vermesi normal mi kürtajdan sonra tekrar çocuğum olur mu kürtajdan sonra nelere dikkat etmeliyim bildiklerinizi benimle paylaşır mısınız belki biraz acım hafifler...
Abimin hanımı yaşadı bunu. Aradan 6 ay geçti hamile kaldı şu an 4 aylık bebeğimiz dünyaya geldi. 🙂

Acımı anlatmak istesem anlatamam o yüzden oraya hiç girmiyorum bile... 5 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu doktora gittik kese göründü ama bebek yok dedi 6. hafta da bebeğimi de gördük hamileliğim çok zor geçiyordu günde 8 - 9 kere kusuyordum su bile içemiyordum bu yüzden doktor beni daha sıkı takip etmek istedi her hafta gidiyorduk kontrole 4 Temmuz da gittik bi baktık ki o hızlı hızlı atan kalp artık durmuş atmıyor dünya başıma yıkıldı ertesi gün kürtajla aldılar yavrumu 9 hafta 3 günlüktü bebeğim... hiç kanamam olmadı sadece adet sancısı olur gibi ağrılarım oldu doktor alttan muayene etti rahim kapalı önce bi fitil vericez dedi fitili yerleştirdi yürü dedi bana ağrın ve kanaman olursa gel dedi çıktım yürüdüm yürüdüm ama hiç kanamam olmadı arada sancım oluyordu adet sancısı gibi sonra uyuttular beni zaten uyandığımda gitmişti yavrum benden doktor perşembe günü tekrar gel dedi bakacak içeride bir şey kalmış mı falan diye 3 ay da korunun sonra tekrar deneyin dedi kızlar çok kötüyüm böyle fitil falan vermesi normal mi kürtajdan sonra tekrar çocuğum olur mu kürtajdan sonra nelere dikkat etmeliyim bildiklerinizi benimle paylaşır mısınız belki biraz acım hafifler...
Canimseni cok iyi anliyorum cunku ayni seyleri yasadim 2 sen once 5 haftalikken hamile oldugumu öğrendim kaynimin dugunu falan oldu ben doktora gittim kontrole diye 6 haftalikken kalp atislari durmus kurtaj olman lazim dedi ve oldum 8 haftalikti bebegimi aldiklarinda ama bana fitil vermedi sadece 3 ile 6 ay arasi dikkat et korun dedi zor donemler ama canini sakin sikma rabbime sigin cunku ben suan 19 haftalik hamileyim yani kurtajtan sonra hamile kalabilirsin sadece zamana birak ve moralini hic bozma onun nasibi o kadarmis rabbim cennet8nde sefaatci eylesin size ins saglikla hamile kalıp kucaginada alacagin bir bebisin olur

Canimseni cok iyi anliyorum cunku ayni seyleri yasadim 2 sen once 5 haftalikken hamile oldugumu öğrendim kaynimin dugunu falan oldu ben doktora gittim kontrole diye 6 haftalikken kalp atislari durmus kurtaj olman lazim dedi ve oldum 8 haftalikti bebegimi aldiklarinda ama bana fitil vermedi sadece 3 ile 6 ay arasi dikkat et korun dedi zor donemler ama canini sakin sikma rabbime sigin cunku ben suan 19 haftalik hamileyim yani kurtajtan sonra hamile kalabilirsin sadece zamana birak ve moralini hic bozma onun nasibi o kadarmis rabbim cennet8nde sefaatci eylesin size ins saglikla hamile kalıp kucaginada alacagin bir bebisin olur
Kürtajdan kaç ay sonra hamile kaldınız ?

Amin inşallah sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah 3 ay sonra korunmayı bırakacağız bakalım rabbim büyük...

Amin inşallah sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah 3 ay sonra korunmayı bırakacağız bakalım rabbim büyük...
amin cnm insallah sende bebiş sahibi olursun mübarek cuma gününün hürmetine

Ben de daha önce bir düşük bir dış gebelik yaşadım.Bir yıl korunduktan sonra kızıma hamile kaldım.Psikolojik olarak kendimi hazır hissetmediğim için bekledim.Kendinizi iyi hissettiğinizde iyi ya da kötü gelebileceklere karşı güçlü hissettiğinizde çocuk düşünmeli bence.Nerdeyse on yıl oldu aklıma geldikçe içim sızlar gözlerim dolar.Kadınların çoğu yaşıyor bunları maalesef.Ama Allah katlanma gücünü de veriyor çok şükür.

Back
X