• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj olanlar yardımcı olur musunuz ?

Ne kadar zaman sonra hamile kaldınız ? Tekrar bir sorun oldu mu ? İnşallah olmaz ben tekrar aynı şeyleri tasarım diye çok korkuyorum
28 subatta kurtaj olmustum. Ben kendi istegimle iki uc ay bekledim. 18 haziran son adet tarihim suan 9 haftalik oldum cok sukur olumsuz bir durum yok kan pihtilasmasi cikti bende igne+aspirin kullaniyorum. Korku evet hala var… ilkinde yasadigim travmayi atlatabilmis degilim malesef. Rabbime siginiyorum insAllah saglicakla kucagima almayi nasip eder. ☺️

28 subatta kurtaj olmustum. Ben kendi istegimle iki uc ay bekledim. 18 haziran son adet tarihim suan 9 haftalik oldum cok sukur olumsuz bir durum yok kan pihtilasmasi cikti bende igne+aspirin kullaniyorum. Korku evet hala var… ilkinde yasadigim travmayi atlatabilmis degilim malesef. Rabbime siginiyorum insAllah saglicakla kucagima almayi nasip eder. ☺️
Ay çok sevindim sizin adınıza İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız ☺️

Benim de kürtaj sonraki 2 adetimj gördüm şuan 3 ncuye hazirlaniyrm ilk ikisi çok kanamalı geçti çünkü daha 2 3 ay kanamalı geçer adet döneminde zaten kürtaj olduktan sonra iki hafta ara ara leke leke gelecek geçmiş olsun inşallah geçecek sıkmayın canınızı anlı
Benim de kürtaj sonraki 2 adetimj gördüm şuan 3 ncuye hazirlaniyrm ilk ikisi çok kanamalı geçti çünkü daha 2 3 ay kanamalı geçer adet döneminde zaten kürtaj olduktan sonra iki hafta ara ara leke leke gelecek geçmiş olsun inşallah geçecek sıkmayın canınızı anlıyorum şuan sizi bende 3 ayım oldu kürtaj olali 😌
Peki 3 aylık süreçte hep kanamanı devam etti mi benim 2,5 ay önce kürtaj oldum hala ara ara kanamalarım devam ediyor bilginize paylaşır mısınız lütfen

Back
X