canım ben sanırım 5. haftamda doktora gitmiştim..hamilelik şüphesi nedeniyle..doktor ultrasondan bakıp keseye benzer bişey var ama emin değilim demişti..kan testi yaptırdı ve hamile olduğum ortaya çıktı..yalnız ben bundan önce 9 haftalıkken bebeğimi, karnımda kalbi durduğu için kaybettim ve kürtaj oldum..1 yıl boyunca denememize rağmen bebeğimiz olmadı ve ben çok üzülüyordum..sonunda doktorum aşılama yöntemi yapalım dedi..kabul etmekten başka çaremiz yoktu..aşılamadan önce tüplerin açık olduğunu öğrenmek için rahim filmi çekildi ve sonuç temiz çıktı..1 ay sonraya aşılama için randevu aldık..işte canım o ay hamile kalmışım ve doktora gidip adet görmediğimi söyledim doktor da şaşırdı..bana bu bebeği kaybetmeyelim bari diyerek progesteron verdi..sadece bir kutu onu kullandım..başkada vermedi..bebeğin kalp atışlarını duymak için 10. haftamda gelmemi söyledi..o bekleyiş çok kötüydü ya bunun da kalbi atmazsa ben naparım diye çok korkmuştum..ama allahıma şükür 10. haftamda pıtpıtları duydum..sanırım sonuç kesin olsun diye 10. haftamda çağırdı galiba..şu anda 24. haftamdayım..canım hiç endişe etme..bebek çok ufak duyamamış olabilir..içinin ısındığı bi doktora git bence de..strese girme..umarım herşey güzel olur..