Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah razı olsun canım insaallah.insaallah sende saglıklı bir şekilde dogum yaparsın cnm.rabbim kolay geçitten geçirsin.58 gününüz kalmış darısı o günleri yaşamakta bana nasip olur insaalalh
Allah razı olsun canım insaallah.insaallah sende saglıklı bir şekilde dogum yaparsın cnm.rabbim kolay geçitten geçirsin.58 gününüz kalmış darısı o günleri yaşamakta bana nasip olur insaalalh
inşallah canım benım oda olur korkma.. bende cok zor geldım bu gunlere acaba 20 li haftaları gorurmuyum derdım Rabbıme sukurler olsun cogu bıttı azı kaldı.. baslarda hep dusuk tehlıkem vardı sonrasında erken dogum.. Rabbım ol dedıkten sonra olmucak hıcbısı yok ona sığın..
inşallah canım benım oda olur korkma.. bende cok zor geldım bu gunlere acaba 20 li haftaları gorurmuyum derdım Rabbıme sukurler olsun cogu bıttı azı kaldı.. baslarda hep dusuk tehlıkem vardı sonrasında erken dogum.. Rabbım ol dedıkten sonra olmucak hıcbısı yok ona sığın..
çok şükür canım şükürler olsun rabbimden başka yönelecegimiz kimimiz var verende o alanda nasipte yoksa yapacak bişey yok ama yavrumun yiyecek ekmegi içecek suyu varsa gelir ben hep böyle söyledim ve inandım cnm.melegim rabbime emanet o esirgesin korusun insaalalh
benimde görüşlerinize ihtiyacım var
6+4 te kalp atışlarını dinlemek için doktora gittik doktor şak diye "bu gebelik devam etmez üç gün sonra kürtaja gel aç gel" dedi neye uğradığımı şaşrıdım şoka girdim kalkamadım. ağlamaktan telef oldum.bugün başka doktora göründüm o biraz daha ümitlendirici konuştu. açıklama olarakta "rahim duvarının kalınlaştığını ama bebeğin o kalınlığa göre daha az geliştiğini" söyledi. "bekleyelim bi kaç gün bebekte gelişme olmazsa vakumla alırız" dedi. benimle bilgi paylaşımı yaparsanız sevinirim tecrübeli arkadaşlar. içim acıyor