7 haftalık gebe iken kalp atışları kaçtı?????

nagihan_14

sana sığındım rabbim
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
917
26
68
İstanbul
merhaba kızlar lütfen aranızda ultrasona girip 7 haftalıkken kalp atışları kaçtı rica ediyorum yazın beni büyük bir dertten kurtaracaksınız kayıtsız kalmayın ultrasonun en alt kısımda büyük D harfinin karşısında rakam var o atışının toplamı o oluyor

canım neden sordun böyle bi soruyu cok merak ettim şimdi baktım usg fotolarına ama öyle bişey yazmıyor ritim halinde olan resim var onlar 45 lere kadar cıkmış doktor seninkine bişey dedimiydi

Aralıklara baktım düşük benimki doktor birşey demedi sadece 3 ayı doldurana kadar kalp atışlarını takip edicez dedi benim 68 yazıyor normalde 120-150 olması gerekiyor doktor beni korkutmak istemiyor biliyorum 3 kaybım var biri kalp atışı durmuştu ultrasonda kalp ritimlerinini gösteren onun altıda D68 yazıyor internetten araştırdımda buldum ya çok pipirikli oldum yeminle korkuyorumda beni anlayın lütfen kızlar

canım ben bu tür soruyla ilk kez karşılaştım ondan sordum yani yoksa başka bi niyetim yoktu kötü bir durum olsa doktorun bunu saklamaz diye düşünüyorum.inşallah aynı acıları tekrar yaşamassın.sağlıklı gine kucağına almak nasip olur inşallah.canım internetten araştırmayı bırak derim internt dibi gözükmeyen kuyu gibi şu a ok adar streslisin ki okudugun her kelime seni daha kötü yapabilir.benim de ilk 3 ayım sıkıntılı gecmişti internette araştırıp durdukca psikolojim cok kötüye gidiyordu sadece 1 senedir takıldğım topikteik arkdaşlarla konuşuyordum onun hariinde uzak durdum internetten sende öyle yapabilrsen bir nebze rahat olabilrsin

Doğru diyorsun canım ne yapam evde tekim günlerdir hiçbirşey yapmadan uzanıyorum sıkıldım aklımda haliyle buna takıldı dünden beri çok zormuş anne olmak evlat sahibi olmak ne yapalım Rabbim hayırlısını versin aylardır gebe kalamıyordum kaynanam ve eltim köydeler kedisi hamile diye bana nispet yaptılar durdular kaynanam suratıma kısık kısık bakışlarını gördükten sonra tiksindim onlardan ve o ay hamile kalmışım şimdi seviniyor gülüyor kaynanam benimkiler hep öldü şimdide bu öyle olmasın diye tlfn zırt pırt laf söylüyor boğuldum eşim desen üstüme düşüyor haliyle artık takacak yer arıyorum sanırım

valla iyice baktım göremedim,keşke kimseye söylemeseydin hamileliğini.ben öyle yapıyorum.gerçi kocaman bir göbek var ama herkes göbeğime alıştığı için anlaşılmıyor,zayıf olsam daha çok saklarım.kimsenin yorumunu kaldıramam.şunu söyleyeyim benim de kese tam bir hafta gerideydi neler okudum neler,hafif bir kanama oldu yine yazıları okuyunca dehşete düştüm,sen ilk gebeliğini kalp durması yüzünden kaybettiğin için dr.takip edelim demiştir.mesela bende de başka sorunlar var dr.takip edelim deyince kendimi internette sonra da bunalım da buluyorum.dua et,kendini yorma,allah sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

canım şu taraftan bakmaya calış eşin iyiki üzerine düşen bi insan bu halin ile sana daha farklı davransa yatmana dinlenmene izin vermese.RABBİM kötülük edenlerin kötülüklerinin karşılığını elbet birgün verir ondan şüphemiz olmasın.takma kafana diycem ama takılmadan olmuyor biliyorum bende 3 ay yattım kayınvalidem birgün yanıma gelmediydi sonra geriye baktığımda diyorum ki eşim hepsine bedel o bana iyi davrandı ya bana o yetti..şimdi gene düşünüyorum doğum vakti gene kimse yanımda olmayaacak kayınvalidem fındıktan başını kaldırıp gelemez gelse bile 1 2 gün kendi annem calışıyor sanmıyorum oda gelir 1 2 gün gene eşimle bebeğimle başbaşa kalcam olsun şükürler olsun onlar yanımda olsun yeter.

Canım ilk 3ay her gebelik risklidir. doktorlar normal olan gebelikte de kalp atışalrının 9.haftadan sonra sağlıklı olacağını söylüyorlar içini ferah tut sende bebişin de iyisiniz hadi neşelen biraz

Kızlar Allah razı olsun hepinizden insan bunları başkalarıyla paylaşamıyor malum çok sağolun gebelere sağlıklı bir avazda kucağınıza alın olmayanlara hayırlısıyla tez vakitte göbüşü bebişle dolsun :) âmin biraz olsun içim rahatlı hakkınızı helal edin lütfen ara ara yazıyorum yine haber veririm burdan unutmazsanız hep beraber okuruz hayırlı günleriniz olsn kızlarrr

Kızlar merhaba ben 6+0 günlük hamileyim bugün doktora gittim kalp atışlarını duyamadık çok üzüldüm bende neden bu kadar erken üzülüyosun demeyin çünkü ilk bebeğim ve bundan önce 2 kere düşük yaptım, ayrıca bende hiç bi gebelik belirtisi yok ne mide bulantısı ne gögüslerde dolgunluk nede iştahlılık hiçbiri yok sadece karnımda batma oluyor normal mi sizce ne olur bişeyler söyleyin

cnm benım de 6+3 gunluk ken bellı belırsız duyuyorm ddı. pzrtesı gıdcem ıste. bklm. herkesın bır olmaz korkma bende sık ıdrara cıkma acıkma halsızlık cok var. mesela. goguslerım tas gb agrıyooo. bnm ılk hıc gebelık gecırmedım daha once klomenle kaldım ben. tek tuple..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…