• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 haftalık gebelik 10 mm kese bebek yok

pelnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2025
17
-4
1
30
Merhaba hanımlar daha öncede konu açtım tecrübeli annelerden ve hamilelerden destek almak için , 2 kızım var ama hiç böyle bişi görmedim ben adetm geçmeden test yaptım neyse pozitif 5 Ağustos sat tarihim şuan 7 haftalık olmam gerekiyor dün gittim doktora. Kese 10 mm küçük bebek yok dedi. Ertesi gün ultrasona gel dedi ve geçiştirdi mesai saatlerine az kaldığı için asistan bile hop oturup hop kalkıyordu ilgilenmediker kısaca. Bende gitmedim başka hastaneye aldım randevu boş gebelik vs okudum ama başına böyle bişi gelen varmıdır. Araştırdım 2021 yılından sonra pandeöi itibariyle boş gebelik üzüm gebeliği kimyasal dış gebelik oldukça artmış. İki kzımda böyle bişi yaşamadım yok beta artıyormu kese gözükecekmi diye belirsizlik mahvetti randevuma daha var sizden fikir almak istedim uzun oldu K.bakmayın

Bugün gitmeme sebebimde onların saatiyle kızların okulu uyuşmamasıydı mecburiyetten gidemedim ama sanırım özele gitmek şart oldu çoğu kişi özele gidince görmüş sanırım

Ha birde bende tip2 diyabet ve pcos var karnım felaket şiş doktora sordum ne bekliyordun dedi şeker için. Saçma sapan yorumlar. O şişlik iniyormu acaba ödem tutuyor vücudum çok

Merhaba son adet tarihinize göre kese uyumsuz olabilir ama geç döllenme de olabilir yumurtlamanızı takip ettiniz mi?

Back
X