Kızlar adet tarihime göre bugün tam 7 haftalık hamileyim ama en son 6+2 de hafif kanama şikayetiyle doktora gittiğimde henüz bebek görünmüyordu bugün gittiğimde çok şükür ki bebek göründü ama kalp atışı yok ve usg de haftası 5+6 olarak çıktı. İlk gebeliğim çok tecrübesizim endişelenmem gerekir mi devlet hastanesine gittim bu arada ordaki usg ler net göstermiyor falan diyorlar ?
Kızlar adet tarihime göre bugün tam 7 haftalık hamileyim ama en son 6+2 de hafif kanama şikayetiyle doktora gittiğimde henüz bebek görünmüyordu bugün gittiğimde çok şükür ki bebek göründü ama kalp atışı yok ve usg de haftası 5+6 olarak çıktı. İlk gebeliğim çok tecrübesizim endişelenmem gerekir mi devlet hastanesine gittim bu arada ordaki usg ler net göstermiyor falan diyorlar ?
Canım Geç döllenme hatta geç tutunma oluyor o yüzden bazen tutmayabiliyor ultrason ve sat endişelenmebebegin görünmüş zaten bir zaman sonra eşitlenecek inşallah
Ultrason anlik olcuyor benim her gittigimde bir iki gun oynuyordu. Hatta bir hafta falan olmustu bi ara ama buyudukce duzeldi :)
Gercekten devletin ultrasonlari kotu bende hicbisey goremiyorum doktorlar alismis ama goruyor :)