7 haftalık gebelik belirtileri

yonca79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
41
12
88
35
İzmir
Merhaba kızlar, yedi haftalık hamile olan arkadaşlar, belirtilerinizi, ilk nasıl hamile olduğunuzu anladığınızı, anlatırmısınız....

Merhaba kızlar, yedi haftalık hamile olan arkadaşlar, belirtilerinizi, ilk nasıl hamile olduğunuzu anladığınızı, anlatırmısınız....
Valla bende galiba şuanda hamileyim artık az önce test yaptım sizde paylasimima bakın lütfen. Adet olacakmisim gibi açlık hissi var yiyorum göğüslerimde büyüme var göz bebeklerim küçülmüş gibi başka bir belirtim yok şu anda

Hayırlı olsun tam olarak ne kadarlık, göğüslerde sızlama varmı peki

Tekrar hayırlı olsun inşaallah sağlıkla kavuşursun bebişine, benim kafam çok karışık o yüzden sordum kusura bakma
Yok canım ne kusuru burada birbirimize yardımcı olmak için buluşuyoruz Bir de uzun süredir bel ağrım var. Güzel dileklerin için Allah razı olsun dua et ne olur iki kızım var Bir oğlum olsun istiyorum dualarında unutma senin neden kafan karışık

7 haftalık gebelik için neredeyse adet gecikmenizin 3-3,5 hafta olması gerekir daha nasıl bir belirti olsun ki 7. haftada kalp atışı kese her şey belli oluyor eğer 2 ayda bir adet olmuyorsanız 7. haftaya kadar çoktan fark etmeniz gerek eğer ki ben soruyu yanlış anlamadıysam

Benim de sabahları mide bulantım var, göğüslerim sızlıyor, sırt, bel ara ara kasık ağrılarım var, geçen hafta ani bir kısa sürekli baygınlık geçirdim, aşırı yorgun hissediyorum. Testlerde negatif çıktı, gerçi benim ikinci gebeliğim idrar ve kanda iki aylıkken çıkmadı, üçüncü ay ultrason da öğrendim, acaba yine aynı mı oluyor diye düşünüyorum. İlk ve ikinci gebeliğim de ki belirtileri hatırlamıyorum, uzun zaman oldu. İlkinde göğüs damarlarım belli oldu, mide bulantısı kusma ve kışın gece antepfıstıklı (çeşidine kadar) dondurma istemiştim. Öyle hamile olduğumu hissettim ve doğru çıktı. İkinci gebeliğim de ise gögüs damarlarım belli oldu, yine geceleri muz ve kivi istedim. Hamileyim diye hastaneye gittim, testlerde negatif çıktı. Ama bir ay sonra üçüncü ayıma girdiğim bir hamile olduğumu öğrendim,şimdi yaşadığım belirtiler var, sadece göğüs damarlarım çok belli değil. O yüzden kafam karıştı

Anlıyorum canım ama dediğim gibi her gebelikte farklı olabilir siz yine de dikkat edin Rabbim hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah

Anlıyorum canım ama dediğim gibi her gebelikte farklı olabilir siz yine de dikkat edin Rabbim hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah
Sağol canım benim de 19 ve 12 yaşında iki oğlum var, olursa tabi önce sağlıklı olsun, kız olursada iyi olur. Amin canım Allah sanada sağlıklı nasip etsin, benim için de duacı olursan sevinirim, kulun kula duası geçermiş.

Allah bağışlasın size benim de iki kızım var 7 yaşında ve 3,5 yaşında bir oğlum olmasını çok istiyorum ne olur siz de dua edin bana ben de size dua edeceğim

Allah bağışlasın size benim de iki kızım var 7 yaşında ve 3,5 yaşında bir oğlum olmasını çok istiyorum ne olur siz de dua edin bana ben de size dua edeceğim
Allah bağışlasın kızlarınızı, ederim tabi Allah dualarımızı kabul etsin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…