Gebelik belirtileri

okuynbiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2025
8
1
1
25
kızlar ben 5 aydır düzenli olarak regl oluyorum adet döngüm 31 di ama bu ay 8 gün gecikti adet belirtilerimi de yaşıyorum göğüs ağrısı bel ağrısı ama onlarda geçmeye başladı halen olmadım gebelik testi yaptım sonuç negatif bir senedir gebelik bekliyorum bu ay umutlanmalı mıyım bilemedim test kesin sonuç mu gösterdi 7 gün geciktikten sonra yaptım biraz daha beklemeliyim sanırım🥹🥹

kızlar ben 5 aydır düzenli olarak regl oluyorum adet döngüm 31 di ama bu ay 8 gün gecikti adet belirtilerimi de yaşıyorum göğüs ağrısı bel ağrısı ama onlarda geçmeye başladı halen olmadım gebelik testi yaptım sonuç negatif bir senedir gebelik bekliyorum bu ay umutlanmalı mıyım bilemedim test kesin sonuç mu gösterdi 7 gün geciktikten sonra yaptım biraz daha beklemeliyim sanırım🥹🥹
Canım çok gecikmiş istersen kan ver belli olur kanda strese girmemiş olursun

8 günlük gecikmede çıkardı diye düşünüyorum ama kan vermelisin bence canım belki testte çıkmamıştır kesin sonuç al kan verip

Kan kesin sonuç canım bence kan ver birinde duymuştum akrabanin test negatif çıkıp 4 ay sonra hastaneye gidiyor karnımda bişey oynuyor diye hamileymiş meğerse

ay evet bazıları aylar geçikten sonra anlıyor hamile olduğunu kan testi vermek daha garanti gibi duruyor ya

8 günlük gecikmede çıkardı diye düşünüyorum ama kan vermelisin bence canım belki testte çıkmamıştır kesin sonuç al kan vea

Canım çok gecikmiş istersen kan ver belli olur kanda strese girmemiş olursun
Ama testi sabah yapmadım ve 10 günlük gecikmeden sonra yapılması gerektiğini söyleyen de var bende negatif çıktığı için umutlanmak da istemedim ama bu kadar gecikmesi normal da değil gibi

O yüzden kan vermen en mantıklısı idrar testlerine pek güvenmiyorum ben hep yanılttılar beni çünkü

Back
X