- 1 Ağustos 2025
- 13
- 2
- 1
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalp atışı duydunuz muArkadaşlar olmadan moralim bozuk ki 7 haftalık hamileyim dün akşam kahverengi leke geldi ardından bej açık pembe gibi akıntılar geldi gece yattım bişey yoktu sabahta yine açık kahve gibi geliyor ve rahimde baskı var bişey olur mufotoğraf paylaştım
Evet 5 gün önce duyduk her şey normal demiştiKalp atışı duydunuz mu
Benimde böyle akıntım var başından beri bazen geçiyor bazen artıyor normal bence kanamanız yoksa endişe etmeyin
Sorun olmaz merak etmeyin doktorunuz haklı bol su için enfeksiyon olmaması içinYok kanama yok ama hiç olmamıştı tedirgin oldum ağrımda yok doktoruma yazdım kanama eşlik etmediği sürece sıkıntı yok dedi ama dert ettim
Benim böyle kahverengi lekeler geliyordu hep maalesef kaybettim ikizlerimi kanama yoktu hocaya sormama rağmen endişe etme dedi ama meğersem düşük belirtisymiş sizde başka bir doktora sorunArkadaşlar olmadan moralim bozuk ki 7 haftalık hamileyim dün akşam kahverengi leke geldi ardından bej açık pembe gibi akıntılar geldi gece yattım bişey yoktu sabahta yine açık kahve gibi geliyor ve rahimde baskı var bişey olur mufotoğraf paylaştım
Ben de ondan korktum işte gidicem bugünBenim böyle kahverengi lekeler geliyordu hep maalesef kaybettim ikizlerimi kanama yoktu hocaya sormama rağmen endişe etme dedi ama meğersem düşük belirtisymiş sizde başka bir doktora sorun
Çok teşekkür ederim bakalım gidicem bugün inşallah her şey yolundadır. Ağrı olmayınca endişe etmemeye çalışıyorum ama bakalımDoktora gidin içiniz rahat etsin. Şiddetli ağrı kramp ve kanama.yoksa tehlikeli değil. Benim 8.haftaya kadar kahverengi lekelenme devam etti. Bu peçetede ki kahverengi değil bej renk akıntı. Arada kahverengi de olsa korkma ama druna git içi rahat etsin. Allahin izniyle birsey olmaz![]()
Gidin güzel sonuçlar alım sağlıklı ilerlesin inşallahBen de ondan korktum işte gidicem bugün
Canlı iyi sorun yok dedi kalbini dinledim ama yine de düşük önleyici ilaç verdi aynı hayatına devam et dedi. Verdiği ilaç dupbastonGidin güzel sonuçlar alım sağlıklı ilerlesin inşallah
Olabildiğince dinlen ayaklarını uzat bol su iç duphastin güzel ilac ben de kullanıyorum. Sorun yokmuş çok şükür![]()
Progesteron tablet kullanıyormuşumCanlı iyi sorun yok dedi kalbini dinledim ama yine de düşük önleyici ilaç verdi aynı hayatına devam et dedi. Verdiği ilaç dupbaston
Düşük te olabilir ama bende de iki gebeliğim de de boyle oluyordu ilk haftalar en iyisi doktora gidin hemen baskı hissediyorsanizArkadaşlar olmadan moralim bozuk ki 7 haftalık hamileyim dün akşam kahverengi leke geldi ardından bej açık pembe gibi akıntılar geldi gece yattım bişey yoktu sabahta yine açık kahve gibi geliyor ve rahimde baskı var bişey olur mufotoğraf paylaştım
Evet progesteronmuş içim rahat etsin diye verdi her ihtimale karşıProgesteron tablet kullanıyormuşum
Gittim doktora çok şükür bi sıkıntı görülmedi yerleşme dedi ama yine de progesteron verdiDüşük te olabilir ama bende de iki gebeliğim de de boyle oluyordu ilk haftalar en iyisi doktora gidin hemen baskı hissediyorsaniz
Çok şükür sağlıkla kucağınıza alın inşallah hamilesiniz bana da dua edin 3. Çocuğum olsun istiyorumGittim doktora çok şükür bi sıkıntı görülmedi yerleşme dedi ama yine de progesteron verdi