• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİKTE KANAMA/DÜŞÜK TEHLİKESİ

azraayse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhabalar,
Sat 5 Ekim 2025. Gecikmenin dokuzuncu günü doktora gittim. Beta HCG değerim 795 çıktı. İki gün sonra gittiğimde 1411 olarak gördük. Bu süreçte kesem görünmedi ve doktor erken olduğunu söyledi. Fakat ben de açık kahve koyu kahve akıntılar başladı. Doktor bunu normal olduğunu yerleşme kanaması olabileceğini söyledi. 15 Ekim’de tuvalete gittikten sonra benden kırmızı kalama geldi ve birkaç parçada pıhtı vardı. Hemen doktora gittim doktor ultrasonla baktı yine kesimi göremedi. Dün Beta hCG değeri 2032 ölçüldü. Bu arada progesteron iğnesi yapıldı . Bunun üzerine kanama durdu . Yine ultrasonla baktı yine keseyi göremedi. Bugün yine doktora gittim koyu kahverengi akıntı geldi. Beta hCG 2519 olarak görüldü. Doktor bu gebelik düşüğe doğru gidiyor dedi. Bu arada ben sürekli dinlendim ve progestan hapını kullandım. Aranızda hiç bu tarz bir şey yaşayan var mı kızlar? Düşük mü yaptınız yoksa bebek tutunmaya devam mı etti? Çok zor bir süreç. tavsiyelerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.🙏🏻

kuzum bende ilk başta 5+3 civarında kanama yaşadım henüz kese oluşmamıştı zaten senın gibi iğne ve fitil verdi onları kullandım 1,5 ay kadar kanama 2. günde kesilmişti ama devam ettim kullanmaya şimdi 16 haftama geldim herhangi bir sorun olmadı. Senin kese oluşmadığı için belki riskli görmüştür doktorun. Ayrıca benden de aşırı parçalı şekilde kanama gelmişti. Bekle bakalım umarım hayırla devam eder

kuzum bende ilk başta 5+3 civarında kanama yaşadım henüz kese oluşmamıştı zaten senın gibi iğne ve fitil verdi onları kullandım 1,5 ay kadar kanama 2. günde kesilmişti ama devam ettim kullanmaya şimdi 16 haftama geldim herhangi bir sorun olmadı. Senin kese oluşmadığı için belki riskli görmüştür doktorun. Ayrıca benden de aşırı parçalı şekilde kanama gelmişti. Bekle bakalım umarım hayırla devam eder
Teşekkür ederim canım benim. Şimdi hamileliğin normal geçiyor değil mi?

kuzum benim betaya hiç bakmadılar. Kanamam durunca sorun yok dedi doktorum. Burda okuduğum kişilerde sağlıklı ilerleyen de çok oldu düşükle sonuçlanan da çok olmuştu. Düşüğün olursa bile kendini üzmemeye çalış çünkü sağlıksız bir bebek olacak demektir. Bu şekilde bir bebeği de dünyaya getirmek istemezsin daha sonrasında üzülmektense başlarda böyle olması daha hayırlı olur belki. Sen doktorunu dinle. Benim kardeşim 2 defa düşük yaptı ikisinde de beta çok yavaş ilerlediği için doktoru sağlıksız olacak demişti. Senin de 6 hafta civarında sanıyorum gebeliğin bekle bakalım belki dediğim gibi geç döllenmedir daha çok minik zaten

kuzum benim betaya hiç bakmadılar. Kanamam durunca sorun yok dedi doktorum. Burda okuduğum kişilerde sağlıklı ilerleyen de çok oldu düşükle sonuçlanan da çok olmuştu. Düşüğün olursa bile kendini üzmemeye çalış çünkü sağlıksız bir bebek olacak demektir. Bu şekilde bir bebeği de dünyaya getirmek istemezsin daha sonrasında üzülmektense başlarda böyle olması daha hayırlı olur belki. Sen doktorunu dinle. Benim kardeşim 2 defa düşük yaptı ikisinde de beta çok yavaş ilerlediği için doktoru sağlıksız olacak demişti. Senin de 6 hafta civarında sanıyorum gebeliğin bekle bakalım belki dediğim gibi geç döllenmedir daha çok minik zaten
Desteğin için teşekkür ederim canım 🙏🏻

İğne hergun muydu bende fıtıl kullanıyorum suan sadece dun ılk kez az bı kan geldı korktum pzt gıdıcem bende

Merhaba bende 2 düşük yaptım kardeşiniz tekrar hamiel kaldı mı acaba merak ettim

3 haftalık hamileyken hastaneye gittiğimde daha birşey gorunmuyo bı hafta sonra gel dedi bilerek geç gitmek istedimki net birşey söylesin şuan 5+3 haftalik hamileyim ama 3 gün boyunca kahve akıntım oldu sonra birden pembelesip kirmizliaşti dün doktora gittim haftasonu ve acil olduğu için kadın doğum yoktu alttan rahim ağzına bakılacak sadece dedi muayne edildim hafifvbi sızıntı var dendi tahlil ne derse o dedi tahlillerin hepsi temiz düzgün çıktı ama kanamam azda olsa hala devam ediyo. Yarın kadın doğuma gitcem sizce düşükmü.

En son 7 gün önce 2500dü şimdi 5000 olmuş beta degerim

Merhaba kızlar, benim de sat 19 Ekim, 4+2 de idrarda pozitif çıkmıştı. Yurtdışında yaşıyorum burda kanda betahcg bakılmıyor, 5+4 Te kontrolüm vardı, vajinal ultrasonda kese görülmedi, ve kan aldılar. Dün kanamam başladı baya regl gibi. Kan sonucum yarın çıkacak yarın tekrar kontrole gideceğim karnımda da baya ağrım var. İnşallah her şey yolundadır demek istiyorum ama umudum yok

10 gündür süren kanamam var ,betam yavaş artmaya başladı, başlarda çok iyi artıyordu😥 ama keseyi ve embriyoyu gördük çok şükür kalbide atıyordu ama doktor yavaş atıyor dedi belkide geç döllenmeden de ola bilir dedi ( ki inşAllah ki öyledir🥺 ) ,1 hafta sonra yine ultrason gerektiğini.. beta da yavaş yükseldiği için kontrol etmemizi söyledi yine.. çok korkuyorum bana umut olacak birisi yok mu? 🤲🏻😥 benimle aynı durumda olupta düzelen oldumu ?

10 gündür süren kanamam var ,betam yavaş artmaya başladı, başlarda çok iyi artıyordu😥 ama keseyi ve embriyoyu gördük çok şükür kalbide atıyordu ama doktor yavaş atıyor dedi belkide geç döllenmeden de ola bilir dedi ( ki inşAllah ki öyledir🥺 ) ,1 hafta sonra yine ultrason gerektiğini.. beta da yavaş yükseldiği için kontrol etmemizi söyledi yine.. çok korkuyorum bana umut olacak birisi yok mu? 🤲🏻😥 benimle aynı durumda olupta düzelen oldumu ?
Son durumun nedir ben de aynısını yaşıyorum

Back
X