• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 haftalık gebelikte boğaz enfeksiyonu

notdefterim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2025
36
10
3
28
Selamlar, 6+2 haftalık gebeyim. Henüz bebeğimin kalp atışını duymak için hastaneye gitmedim. 2-3 gün önce başlayan bir boğaz ağrısı, balgamlı öksürük ve ses kısıklığı yaşıyorum. Kısa bir süre ateşim çıktı ve düştü. Antibiyotik verirler diye doktora da gidemedim kendi kendime iyileşmeye çalışıyorum. Günde bir bardaktan fazla bitki çayı içmiyorum yine de. Bebek için tehlikeli bir durum olur mu çok endişelendim :(

Selamlar, 6+2 haftalık gebeyim. Henüz bebeğimin kalp atışını duymak için hastaneye gitmedim. 2-3 gün önce başlayan bir boğaz ağrısı, balgamlı öksürük ve ses kısıklığı yaşıyorum. Kısa bir süre ateşim çıktı ve düştü. Antibiyotik verirler diye doktora da gidemedim kendi kendime iyileşmeye çalışıyorum. Günde bir bardaktan fazla bitki çayı içmiyorum yine de. Bebek için tehlikeli bir durum olur mu çok endişelendim :(
Korkmayın bence bir doktora gidin isterseniz siz de önemlisiniz

Ben de o haftalarda hasta olmuştum, doktora gittigimde influenza olduğumu -yapılan testler sonucunda- soyledi.
İlac verdi ama kendi doktoruma sorduğumda sadece bogaz ve burun spreyini kullanmamı söylemişti.
Doktora gitmekte fayda var.
Gecmis olsun

Aynı durumu daha atlatmış sayılmam bende 10 haftalık hamileyim bı tatlı kaşığı balın üstüne yarım limonu sıkıp sıcak su ekleyip icebilirsin bende çok işe yaradı bir bol bol ballı süt içebilirsin hem bebisede çok faydalı🙂

Ben de o haftalarda hasta olmuştum, doktora gittigimde influenza olduğumu -yapılan testler sonucunda- soyledi.
İlac verdi ama kendi doktoruma sorduğumda sadece bogaz ve burun spreyini kullanmamı söylemişti.
Doktora gitmekte fayda var.
Gecmis olsun
Bana da acil doktoru parol serum ve klamoks antibiyotik yazdı. Kadın doğum doktoruma sordum cevap alamadım serumu taktırdım mecburen. Antibiyotiği de kullanmak için doktorumdan cevap beklicem yine gelmezse kullancam artık

Back
X