Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kac haftalikdan mide bulantin vardiki? bende hep 7 ci haftada başlar bulanti 7 hafta hic haberim olmaz. hic bulantisi olmayanlarda olur yeni hamişken bir iki gun olub sonrasinda hic bulanti yaşamayanlar var.
kac haftalikdan mide bulantin vardiki? bende hep 7 ci haftada başlar bulanti 7 hafta hic haberim olmaz. hic bulantisi olmayanlarda olur yeni hamişken bir iki gun olub sonrasinda hic bulanti yaşamayanlar var.
Sizin de böyle birden ortadan kalktığı oluyor muydu ben 5 gündür o kadar kötüydüm ki mide bulantısından yataktan kalkamadım bugün bi uyandım mide bulantım yok bi korku saldı içimi
her kesde bulanti ayni olmuyoki hatda her bebekde ayni diyil benim.ilk bebekde sadece sabahlar bulantim oldu ama ikinci bebekde 7 haftadan 14 haftaya kadar sabahdan aksama bulantim oldu ucuncu bebekde 7 haftadan 14 haftaya kadar 24 saat bulantim oldu gece gunduz kusdum ama hic bulanti yasamayanda var ara ara yasayanda var ola bilir oyle. Allah sag salim kavusdursun seninle bebegini
Sizin de böyle birden ortadan kalktığı oluyor muydu ben 5 gündür o kadar kötüydüm ki mide bulantısından yataktan kalkamadım bugün bi uyandım mide bulantım yok bi korku saldı içimi