7 haftalık gebelikte bulantının kesilmesi

Misapasa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2019
2.009
1.800
133
Merhaba hanımlar 7. Haftada yoğun olan mide bulantım bir anda kesildi böyle birşey yaşayan varmı

kac haftalikdan mide bulantin vardiki? bende hep 7 ci haftada başlar bulanti 7 hafta hic haberim olmaz. hic bulantisi olmayanlarda olur yeni hamişken bir iki gun olub sonrasinda hic bulanti yaşamayanlar var.

Olabilir ara ara yine gelebilir de herkeste farklı olur ben 13 14 hafta kadar yaşadım sonra geçti

kac haftalikdan mide bulantin vardiki? bende hep 7 ci haftada başlar bulanti 7 hafta hic haberim olmaz. hic bulantisi olmayanlarda olur yeni hamişken bir iki gun olub sonrasinda hic bulanti yaşamayanlar var.
5-6 gündür vardı bugün yok şaşırdım birden böyle kesilir mi,benim tüp benek olduğu için 4. Hafta gebe olduğumu ögrenmiştim

Olabilir ara ara yine gelebilir de herkeste farklı olur ben 13 14 hafta kadar yaşadım sonra geçti
Sizin de böyle birden ortadan kalktığı oluyor muydu ben 5 gündür o kadar kötüydüm ki mide bulantısından yataktan kalkamadım bugün bi uyandım mide bulantım yok bi korku saldı içimi

5-6 gündür vardı bugün yok şaşırdım birden böyle kesilir mi,benim tüp benek olduğu için 4. Hafta gebe olduğumu ögrenmiştim
her kesde bulanti ayni olmuyoki hatda her bebekde ayni diyil benim.ilk bebekde sadece sabahlar bulantim oldu ama ikinci bebekde 7 haftadan 14 haftaya kadar sabahdan aksama bulantim oldu ucuncu bebekde 7 haftadan 14 haftaya kadar 24 saat bulantim oldu gece gunduz kusdum ama hic bulanti yasamayanda var ara ara yasayanda var ola bilir oyle. Allah sag salim kavusdursun seninle bebegini 😍

Sizin de böyle birden ortadan kalktığı oluyor muydu ben 5 gündür o kadar kötüydüm ki mide bulantısından yataktan kalkamadım bugün bi uyandım mide bulantım yok bi korku saldı içimi
Oluyordu tabii bir gün kötü oluyordum bazen hiç bir şey olmuyordu. Bazen sadece mide bulantısı bazen bulantıyla çıkarma değişiyordu yani

Back
X