7 haftalık gebelikte kanama ve karın ağrısı

Sancım olmuştu ama şiddetli değildi az olmuştu, kanama da ilk gün kırmızıya yakındı sonra kahverengi oldu
Benim şiddetli ağrı iki gündür çekiyorum dün tekrar acile gittim düşük riski var dedi sadece dinlenme önerdi bugün ağrı arttı beraberinde çok küçük pıhtılar gelmeye başladı şu an. Artık her şeyin hayırlısı yiyecek ekmeği varsa kalır yoksa da yapılabilecek bir şey yok derdi annem .her şey allahtan

Gerçekten öyle. Bende bir düşük yaşadım 1 dönem sonra hamile kaldım tekrar. Ömrü varsa ne yaparsanız yapın geliyor dünyaya. İnşallah ömrü vardır diyelim

Suan bu durumu benn yaşıyorum nasılsın gebeliğin devam ediyormu

Malesef bugün düşük yaptım doktora gittiğimizde kalbi durmuş.yapacak bir şey yok veren de Allah alan da
Canm. Merhaba, kam haftalıktı kalbi durduğunda benimde kahverengi lekelerim devam ediyor başında. Beri bugün 9+0 olduk en son iki hafta önce kontrole gittim

Senin son durumun ne oldu canım şuan ben öyleyim hem sancı hem kanama var 5+3 üm.

Merhaba kızlar bende 9+5im kalp atışını duyduk bebeği gördük hersey yolunda ama utanarak söylüyorm dayanamadım mast yaptım spnra hafif bi leke geldi çok korktum üzüldüm orgazm olunca bebeğime bişe olmamıştır dimi doktorum cinsellik yasak dememişti ama eşim Suriye’de görevde yanumda değil zaten

Merhaba kizlar, 7 haftalık hamileyken bir hafta önce kahverengi lekelenmem basladi doktor 2 adet kanama alanı var dedi ancak çok korkulacak kadar değil daha fazla kanamaların durduğunu gördük dedi progsteron verdi ve evde dinlenmemi istedi o akşam parçaya benzer birşey gelir gibi oldu tekrar hastaneye gittim kontrol etti bebek iyi dedi ancak sürekli yatmam için hastaneye yatırdı hastanedeyken kanamam ve agrim çoğaldı pede çok bulasmasa da her sildigimde peçeteye fazla miktarda kan ve az miktarda pıhtı geliyordu 2 gün böyle geldi evde yatmak kaydıyla hastaneden ciktim bir nebze de olsa azaldı ancak yine geliyordu sonra kahverengiye döndü ve kahverengi pıhtı gelmeye başladı rapor için tekrar muayeneye gittim ancak doktor bir sonraki haftaya randevu verdigi için kontrol etmeden bır hafta daha rapor verdi bakmayacagim dedi bebeğim iyi değil mi bilmiyorum ne yapacağımi da bilmiyorum prosedür mu böyle neden o kadar gitmisken ve lekelenmem var dedikten sonra bakmadı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…