- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi arhezrimednak
-
Sancım olmuştu ama şiddetli değildi az olmuştu, kanama da ilk gün kırmızıya yakındı sonra kahverengi olduŞiddetli ağrıyla beraber mi kanama yaşadınız bir de pıhtılı mıydı ne renkti
Benim şiddetli ağrı iki gündür çekiyorum dün tekrar acile gittim düşük riski var dedi sadece dinlenme önerdi bugün ağrı arttı beraberinde çok küçük pıhtılar gelmeye başladı şu an. Artık her şeyin hayırlısı yiyecek ekmeği varsa kalır yoksa da yapılabilecek bir şey yok derdi annem .her şey allahtanSancım olmuştu ama şiddetli değildi az olmuştu, kanama da ilk gün kırmızıya yakındı sonra kahverengi oldu
Gerçekten öyle. Bende bir düşük yaşadım 1 dönem sonra hamile kaldım tekrar. Ömrü varsa ne yaparsanız yapın geliyor dünyaya. İnşallah ömrü vardır diyelimBenim şiddetli ağrı iki gündür çekiyorum dün tekrar acile gittim düşük riski var dedi sadece dinlenme önerdi bugün ağrı arttı beraberinde çok küçük pıhtılar gelmeye başladı şu an. Artık her şeyin hayırlısı yiyecek ekmeği varsa kalır yoksa da yapılabilecek bir şey yok derdi annem .her şey allahtan
İnşallah.peki Tekrar ne kadar zaman sonra hamile kaldınız şimdiki sağlıklı mıGerçekten öyle. Bende bir düşük yaşadım 1 dönem sonra hamile kaldım tekrar. Ömrü varsa ne yaparsanız yapın geliyor dünyaya. İnşallah ömrü vardır diyelim
1 adet dönemi sonra tekrar hamile kaldım şuan 22.haftadayız çok şükürİnşallah.peki Tekrar ne kadar zaman sonra hamile kaldınız şimdiki sağlıklı mı
Sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah hayırlısıyla1 adet dönemi sonra tekrar hamile kaldım şuan 22.haftadayız çok şükür
İnşallah çok sağolun, sizde moralinizi yüksek tutun inşallah sağ salim kavuşacaksınızSevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah hayırlısıyla
Suan bu durumu benn yaşıyorum nasılsın gebeliğin devam ediyormuKızlar 7 haftalık hamileyim üç gündür çok fazla olmasa da kahverengi kanamam var ve bazen şiddetli karın ağrım kramplarım var doktor düşük tehliken var dedi progesteron verdi dinlenme önerdi benim durumumda olup sonradan düzelip gebeliği devam eden veya düşük yapanlar deneyimlerinizi anlatabilir misiniz
Düşük yaptım bebeğimin kalbi durmuş kürtaj olmak durumunda kaldımSuan bu durumu benn yaşıyorum nasılsın gebeliğin devam ediyormu
Düşük yaptım bebeğimin kalbi durmuş kürtaj olmak durumunda kaldım
Bence bir hastaneye gidin hatta hastanede yatınSuan bu durumu benn yaşıyorum nasılsın gebeliğin devam ediyormu
Canm. Merhaba, kam haftalıktı kalbi durduğunda benimde kahverengi lekelerim devam ediyor başında. Beri bugün 9+0 olduk en son iki hafta önce kontrole gittimMalesef bugün düşük yaptım doktora gittiğimizde kalbi durmuş.yapacak bir şey yok veren de Allah alan da
7 haftalıktıCanm. Merhaba, kam haftalıktı kalbi durduğunda benimde kahverengi lekelerim devam ediyor başında. Beri bugün 9+0 olduk en son iki hafta önce kontrole gittim
İnşallah dediğiniz gibi olur teşekkür ederim o
Evet gördük kalp atışını da duyduk doktor bi problem yok demişti bir gün sonra kahverengi kanamam başladı şu an hala devam ediyor ara ara şiddetli kasık ağrısı yaşıyorum kanamam kırmızı değil çok yoğun da değil ama bitmemesi beni endişelendiriyor tabi ki
Senin son durumun ne oldu canım şuan ben öyleyim hem sancı hem kanama var 5+3 üm.Kızlar 7 haftalık hamileyim üç gündür çok fazla olmasa da kahverengi kanamam var ve bazen şiddetli karın ağrım kramplarım var doktor düşük tehliken var dedi progesteron verdi dinlenme önerdi benim durumumda olup sonradan düzelip gebeliği devam eden veya düşük yapanlar deneyimlerinizi anlatabilir misiniz
Üzüldüm canım geçmiş olsun ben şuan senin kaderini yaşıyorum hayırlısı olsunMalesef bugün düşük yaptım doktora gittiğimizde kalbi durmuş.yapacak bir şey yok veren de Allah alan da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?