- 5 Şubat 2020
- 77
- 27
- 3
- Konu Sahibi Ecrin beytas
Dayanicak gücüm kalmadi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok iyi anlıyorum 23. Haftadayım hala bulantım var , gunde kaç kez kusuyosunDayanicak gücüm kalmadi
Sabah çok ve içim titriyor ama sıcaktanda kaciyorum ve ilk gebeliyimCok iyi anlıyorum 23. Haftadayım hala bulantım var , gunde kaç kez kusuyosun
Cok fazla kusuyosan zaten vucudun cok fazla dayanmaz , doktoruna danış bi ilaç iste , serum iste ben hala ilaç kullanıyorum ve herseyi de yemiyorumSabah çok ve içim titriyor ama sıcaktanda kaciyorum ve ilk gebeliyim
Sağol canım ama böyle hiçbişey yiyemiyorum ben yesemde sabah veya akşam cikariyorumAramıza hoşgeldin canım. Yapacak birşey yok. Salçalı yağlı yememeye calış, doktorundan ilaç iste . Günde 10 u geçerse kusman doktoruna danış susuzluk ihtimaline karşı.
Geçmiş olsun , bebişte hayırlı olsun![]()
her sabah cikariyorum ve hayattan soğumuşum sankiCok fazla kusuyosan zaten vucudun cok fazla dayanmaz , doktoruna danış bi ilaç iste , serum iste ben hala ilaç kullanıyorum ve herseyi de yemiyorum
Canım bende seninle aynıydım. Kusuyordum yemek yiyemiyordum. 2. Aydan sonra kendime gelmeye başlamıştım. Sıvı şeyler tüketmek mideni rahatlatacaktır. Birde gebeliğini nasıl anladın? Bende şüpheleniyorum kendimden. Yerleşme kanaman falan oldu mu? Ben adet oldum ama öncesinde mide bulantısı kusma baş dönmesi vardı. Hatta koku hassasiyeti de başladı. Derken adetim ilk defa ağrısız bugün başladı. Normalde pelte pelte olan adetim değişik oldu rengi kahveye yakın ve daha akışkan normal önceki adetlerime göre. Bilen varsa senin konun aracılığıyla yardımcı olur inşaallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinDayanicak gücüm kalmadi
Benim adetim.gecti ben bebegimi gördüm öyle anladim ve zaten adetten önce testlerde cikiyordu ama kanda cikmiyordu adetim gecikince kanda ciktiCanım bende seninle aynıydım. Kusuyordum yemek yiyemiyordum. 2. Aydan sonra kendime gelmeye başlamıştım. Sıvı şeyler tüketmek mideni rahatlatacaktır. Birde gebeliğini nasıl anladın? Bende şüpheleniyorum kendimden. Yerleşme kanaman falan oldu mu? Ben adet oldum ama öncesinde mide bulantısı kusma baş dönmesi vardı. Hatta koku hassasiyeti de başladı. Derken adetim ilk defa ağrısız bugün başladı. Normalde pelte pelte olan adetim değişik oldu rengi kahveye yakın ve daha akışkan normal önceki adetlerime göre. Bilen varsa senin konun aracılığıyla yardımcı olur inşaallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yerleşme kanamam.olmadiCanım bende seninle aynıydım. Kusuyordum yemek yiyemiyordum. 2. Aydan sonra kendime gelmeye başlamıştım. Sıvı şeyler tüketmek mideni rahatlatacaktır. Birde gebeliğini nasıl anladın? Bende şüpheleniyorum kendimden. Yerleşme kanaman falan oldu mu? Ben adet oldum ama öncesinde mide bulantısı kusma baş dönmesi vardı. Hatta koku hassasiyeti de başladı. Derken adetim ilk defa ağrısız bugün başladı. Normalde pelte pelte olan adetim değişik oldu rengi kahveye yakın ve daha akışkan normal önceki adetlerime göre. Bilen varsa senin konun aracılığıyla yardımcı olur inşaallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Doktor bana 20 dk önemli demişti. Yemek yedikten 20 dk sonra çıkartıyorsan bebek gereken şeyleri alıyordur demişti ama bu sonraki süreç için 9 ay kusmuştumda ilk 4 aydan sonrası için.Sağol canım ama böyle hiçbişey yiyemiyorum ben yesemde sabah veya akşam cikariyorum
Sen bebegini görmedin miCanım bende seninle aynıydım. Kusuyordum yemek yiyemiyordum. 2. Aydan sonra kendime gelmeye başlamıştım. Sıvı şeyler tüketmek mideni rahatlatacaktır. Birde gebeliğini nasıl anladın? Bende şüpheleniyorum kendimden. Yerleşme kanaman falan oldu mu? Ben adet oldum ama öncesinde mide bulantısı kusma baş dönmesi vardı. Hatta koku hassasiyeti de başladı. Derken adetim ilk defa ağrısız bugün başladı. Normalde pelte pelte olan adetim değişik oldu rengi kahveye yakın ve daha akışkan normal önceki adetlerime göre. Bilen varsa senin konun aracılığıyla yardımcı olur inşaallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Insallah canımDoktor bana 20 dk önemli demişti. Yemek yedikten 20 dk sonra çıkartıyorsan bebek gereken şeyleri alıyordur demişti ama bu sonraki süreç için 9 ay kusmuştumda ilk 4 aydan sonrası için.
Senin şuanda zaten bebeğin depolarından kullanıyor şuan yediklerini almıyor güzel düşün hemen geçsin inşallah.
Bu olursa ikinci olacak ve hamilelik beklentim yoktu istiyordum ama eşim istemeyince ee dikkat de edince olmaz diyordum. Ama bu sefer adet olduğumda her adetim ağrılı olmasına rağmen zerre ağrım olmadı. Adet öncesi mide bulantım kusma yemek tiksinmesi koku hassasiyeti baş dönmesi falan vardı da ihtimal vermedim. Ama dediğim gibi adetim bir değişik. Yani yıllardır gördüğüm adetim gibi değil. İlk kızımda da buna benzer olmuştu diye hatırladım emin olamadım ama sanki böyleydiSen
Sen bebegini görmedin mi
Benim adetim.gecti ben bebegimi gördüm öyle anladim ve zaten adetten önce testlerde cikiyordu ama kanda cikmiyordu adetim gecikince kanda cikti
Ozaman senin 1 ay beklemen gerekiyor eğer adet olmazsan gebesin neden dersen benim adetim çok pintili geldi ve 1 ay geçti adet olmadim gebeydimBu olursa ikinci olacak ve hamilelik beklentim yoktu istiyordum ama eşim istemeyince ee dikkat de edince olmaz diyordum. Ama bu sefer adet olduğumda her adetim ağrılı olmasına rağmen zerre ağrım olmadı. Adet öncesi mide bulantım kusma yemek tiksinmesi koku hassasiyeti baş dönmesi falan vardı da ihtimal vermedim. Ama dediğim gibi adetim bir değişik. Yani yıllardır gördüğüm adetim gibi değil. İlk kızımda da buna benzer olmuştu diye hatırladım emin olamadım ama sanki böyleydi
Evet benimki farkliydi bende anlamadimAa çok ilginç.
İdrar testinde çıkıp kanda çıkmaması.
Hcg önce kana sonra idrara geçer.
Canım sen sabah diyosun ben 10 dk da bir kusuyodum ölcem sandım , hala da hayattan zevk alamıyorum inan , simdi ilk haftalardasın normal sabah bulantısı ama bi doktoruna danısmanı tavsiye ederimher sabah cikariyorum ve hayattan soğumuşum sanki
Çok hassas biriyim canım ben yani hemen hasta olabiliyorum herseyde ama doktora eşime gotur diyroum götürmüyor durdugumuz yerdeki doktorlarda çok ilgisizlerCanım sen sabah diyosun ben 10 dk da bir kusuyodum ölcem sandım , hala da hayattan zevk alamıyorum inan , simdi ilk haftalardasın normal sabah bulantısı ama bi doktoruna danısmanı tavsiye ederim
Hassas insanların bulantısı da fazla oluyo canım , eşin neden götürmüyo hastaneye böyle olmaz ki ama , baska bi doktor bulcaksınız öyleyseÇok hassas biriyim canım ben yani hemen hasta olabiliyorum herseyde ama doktora eşime gotur diyroum götürmüyor durdugumuz yerdeki doktorlarda çok ilgisizler