7 haftalık haftalık hamileyim sarı ve kahverengi lekelenme yasayan var mı?

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.135
448
Kızlar 7 haftama girdim 3 gundur kahverengi lekelenmem bitiyor sarı lekelenmm baslıyo kramp vs yok gögüslerin agrısı gecti .ama hafif olsada agrıyor kızlar bu kötü bişey mi hep yatyrm böyle olan var mı?

hemen bir doktora gidin lütfen.
Yaşadıklarımı yazıp canınızı sıkmam istemem ama hamilelikte oluşan pembe-kahverengi koyu renkli akıntılar asla normal değildir.
Lütfen çok acil bir doktora gidin, Allah'ım yavrunuzu bağışlasın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

3 gundur devam ediyor kramp agrım yok doktor normal dedi.
Anormal mi?

benim de o haftalarda başladı 11. hafta sonuna kadar devam etti kahverengi. düşük riskim vardı hep yattım siz mutlaka bir doktora gidin

3 gundur devam ediyor kramp agrım yok doktor normal dedi.
Anormal mi?
Doktor buna nasıl normal diyebilir aklım almıyor.
ilk bebeğimde aynı haftalarda kahverengi lekelenme oldu hemen doktora gittim düşük riski dedi ve sürekli de değildi.
2 hafta sonra tekrarladı ve kaybettim.

Doktor grmdn normal dedi bu off ben şimdi ne ypcm

Nasıl görmeden normal dedi ? benim doktorum leke nin l'sini desem çağırıyordu bi ara bıktım gitmekten gitmedim artık ne olacaksa onu görcez dedim. Sen mutlaka baska bir doktora git. Kanama önemli bir şey

allah saglıcakla yavrunuzu kucagınıza almayı nasıp etsın bencede doktora gıdın doktor nasıl normal dedı onuda anlamadım baska bır doktore gıt canım ıhmal etmme allah evladını sana bagışlasın aminnn

Doktor normal dedi ben simdi ne ypcm allahım yaa
progestan yazamdımı bende lekelerle kaybettim yavrumu doktor yazamdıysa bile git eczaneye progestan al reçetesiz satılıor on tl.
ve sürekli yatmanı tavsiye ederim asla ilişkiye girmeyin. rahim içinde kanama görünmüorsa doktor ondan önemsememiştir canm. dinlen keyfine bak progestan kullan. bebeğini sev çok sev

Nasıl görmeden normal dedi ? benim doktorum leke nin l'sini desem çağırıyordu bi ara bıktım gitmekten gitmedim artık ne olacaksa onu görcez dedim. Sen mutlaka baska bir doktora git. Kanama önemli bir şey
Lekelenme cnm kanama degil peceteye ancak 2 nokta geliyor öyle.

3 yıla yakın hic hamile kalmadım bu normal yolla oldu mucize gibi birsey ben yurtdışındayım duphaston ilacı verdi doktor offf kızlar cok korkuyorum.

Anladım doktor normal dedi sizde yatıyorsunuz doktora gidin diyoruz öyle bi girişiminiz yok. Ne istiyorsunuz anlayamadım ?
Canım ben yurtdışındayım doktoru aryrz normal turkıyede ailem doktoruda aradık normal ama ben benim korkularım var bnm gibi yasayan varmı böyle bir durumu brzdan doktra gdcm .

3 yıla yakın hic hamile kalmadım bu normal yolla oldu mucize gibi birsey ben yurtdışındayım duphaston ilacı verdi doktor offf kızlar cok korkuyorum.
bende 2 buçuk sene sonounda gebe kalmıştım. off yavrumu hatırlattın bana içim nasıl yanıyor anlatamam. inş bebeğin seni üzmez. bende yeniden anne olmak istiyorum. rabbim sen duyansın görensin. sen deva ol bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…