- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
3 gundur devam ediyor kramp agrım yok doktor normal dedi.hemen bir doktora gidin lütfen.
Yaşadıklarımı yazıp canınızı sıkmam istemem ama hamilelikte oluşan pembe-kahverengi koyu renkli akıntılar asla normal değildir.
Lütfen çok acil bir doktora gidin, Allah'ım yavrunuzu bağışlasın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Doktor buna nasıl normal diyebilir aklım almıyor.3 gundur devam ediyor kramp agrım yok doktor normal dedi.
Anormal mi?
Doktor grmdn normal dedi bu off ben şimdi ne ypcmbenim de o haftalarda başladı 11. hafta sonuna kadar devam etti kahverengi. düşük riskim vardı hep yattım siz mutlaka bir doktora gidin
Doktor normal dedi ben simdi ne ypcm allahım yaabende aynı haftada yaşadım ve kaybettim..
lütfen hemen doktorunuza gidin..
Doktor grmdn normal dedi bu off ben şimdi ne ypcm
Canım doktoru aradık normal dedi bnde ytyrm 3 gndr az az geliyor.benim de o haftalarda başladı 11. hafta sonuna kadar devam etti kahverengi. düşük riskim vardı hep yattım siz mutlaka bir doktora gidin
progestan yazamdımı bende lekelerle kaybettim yavrumu doktor yazamdıysa bile git eczaneye progestan al reçetesiz satılıor on tl.Doktor normal dedi ben simdi ne ypcm allahım yaa
Lekelenme cnm kanama degil peceteye ancak 2 nokta geliyor öyle.Nasıl görmeden normal dedi ? benim doktorum leke nin l'sini desem çağırıyordu bi ara bıktım gitmekten gitmedim artık ne olacaksa onu görcez dedim. Sen mutlaka baska bir doktora git. Kanama önemli bir şey
Anladım doktor normal dedi sizde yatıyorsunuz doktora gidin diyoruz öyle bi girişiminiz yok. Ne istiyorsunuz anlayamadım ?Canım doktoru aradık normal dedi bnde ytyrm 3 gndr az az geliyor.
3 yıla yakın hic hamile kalmadım bu normal yolla oldu mucize gibi birsey ben yurtdışındayım duphaston ilacı verdi doktor offf kızlar cok korkuyorum.progestan yazamdımı bende lekelerle kaybettim yavrumu doktor yazamdıysa bile git eczaneye progestan al reçetesiz satılıor on tl.
ve sürekli yatmanı tavsiye ederim asla ilişkiye girmeyin. rahim içinde kanama görünmüorsa doktor ondan önemsememiştir canm. dinlen keyfine bak progestan kullan. bebeğini sev çok sev
Canım ben yurtdışındayım doktoru aryrz normal turkıyede ailem doktoruda aradık normal ama ben benim korkularım var bnm gibi yasayan varmı böyle bir durumu brzdan doktra gdcm .Anladım doktor normal dedi sizde yatıyorsunuz doktora gidin diyoruz öyle bi girişiminiz yok. Ne istiyorsunuz anlayamadım ?
Baska doktora gidecem brzdanDoktorunuzu değiştiriniz bence hemen
bende 2 buçuk sene sonounda gebe kalmıştım. off yavrumu hatırlattın bana içim nasıl yanıyor anlatamam. inş bebeğin seni üzmez. bende yeniden anne olmak istiyorum. rabbim sen duyansın görensin. sen deva ol bizlere3 yıla yakın hic hamile kalmadım bu normal yolla oldu mucize gibi birsey ben yurtdışındayım duphaston ilacı verdi doktor offf kızlar cok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?