Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bidaha ki gitmene yapacaktir belki bende ilk iki gittigimde degilde snrakinde yapti suan 8 haft. Cekinme sor bi dahaki gitmene,hersey yolundaysada hemen yapmiolar bende endise etmistim ama bi yapmaya 13 tane tahlil yapti
Kızlar bi konuda aklım bulandı. Doğum kontrol hapı kullanıyorum bu yüzdrn adetlerim düzenli. Aylık kullandığım hap yarın bitiyor. Hap bittikten 3 - 4 gün sonra adet oluyorum. Normalde benim öğürme refleksim yoktur. İki gündür sebepsiz yere öğürme oluyor. Gebelik testi alsam sonuç net çıkar mı? İlla adetten sonra mı yapmak gerekiyor? İçime kurt düştü
Birde şöyle bi ihtimal olabilir mi hap döngüsünden dolayı adet olup hamile kalma ihtimali?
canım bana direk keseyi göre görmez 10 tahlil yaptı sonra başka doktor buldum nasip olursa doğumumu olcağım doktorum ekstra 10-15 te o istedi yapması gerekli ama her doktor farklı çalışıyor ilk gittiğim doktor daha az tahlil isterken şu anki doktorum daha çok detaya bakıyor daha titiz