7. haftalık hamilelik

Yami00

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2021
115
40
13
27
merhaba,
7 haftalık hamileyim progestan kullanıyorum geçen hafta bir şeyim yoktu fakat bu hafta pazartesi günü komple değiştim ilaç baya baş dönmesi yaptı yine başa çıkmaya çalışıyorum fakat açlıkla başa çıkamıyorum sürekli açım yemek yiyorum 1 saat sonra acıkıyorum nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum normal mi bu durum?

merhaba,
7 haftalık hamileyim progestan kullanıyorum geçen hafta bir şeyim yoktu fakat bu hafta pazartesi günü komple değiştim ilaç baya baş dönmesi yaptı yine başa çıkmaya çalışıyorum fakat açlıkla başa çıkamıyorum sürekli açım yemek yiyorum 1 saat sonra acıkıyorum nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum normal mi bu durum?
Gayet normal ilacın yan etkisi baş dönmesi doktoruna danışarak fitil olarak kullanabilirsin

merhaba,
Normal canim snra tiksinme başladım ben umarım sende olmaz suan yiyebiliyorum ye bu bir sorun değil tabi çok kilolu değilsen

Normal canim snra tiksinme başladım ben umarım sende olmaz suan yiyebiliyorum ye bu bir sorun değil tabi çok kilolu değilsen
çok zayıfım kilo alma problemim aslında kiloyu da çok takmıyorum ama ben yemek yemeyi seven bi insan değilim sabah kahvaltı
yapmadın akşam 7ye kadar durabilen bi insanım normaldd şuan böyle olamaya alışamadım sanırım 😂

Ben de günde 3 kere fitil şeklinde kullanıyorum 2 haftadır. Bende hiçbir sorun yaratmadı. İnşallah geçici yan etkilerdir

İlacın yan etkisi bana çok ağır gelmisti 12.haftaya kadar ağızdan kullandim baş dönmesi halsizlik ayağa kalkamıyordum kaç kere kapiya çarptım bastığım yeri bilmuyodum inanın dr söyledim fitil olarak devam et demisti cok rahat ettim sonra

İlacın yan etkisi bana çok ağır gelmisti 12.haftaya kadar ağızdan kullandim baş dönmesi halsizlik ayağa kalkamıyordum kaç kere kapiya çarptım bastığım yeri bilmuyodum inanın dr söyledim fitil olarak devam et demisti cok rahat ettim sonra
sanırım ben hep fitil olarak kullandım bi kere ağızda alınca dengeö bozuldu bi daha da toparlayamadım, siz kaç gün kullandınız

Vücudunuza aldığınız hormon gereği bulantı, baş dönmesi, halsizlik olabilir.
Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı diliyorum.

merhaba,

merhaba,
ben de 7 haftalık hamileyim, fitil halinde alıyorum aynı zamanda haftada bir depo olarak iğne oluyorum. son bir haftadır sürekli halsizlik ve bulantı (bulantı hapı almama rağmen) diyetisyenimin önerisi iyi geliyor hergün yapıyorum. ( cacığın içine biraz haşlanmış buğday ve nohut at, üstüne de kuru nane)

Back
X