Korkmayın benimde lekelenmelerim oluyor arada Yolk saçı kaçıncı haftada gördünüzKızlar merhaba, 7+1 gebeyim kalp atısını duydum kese düzgün ve kanama alanı yok bebek iyi tutunmus dedi doktorum, fakat kahverengi lekelenmelerim vardı progestan kullanıyordum dün bitti, aksam koyu kırmızı bi kanama geldi ve sadece bi kere oldu acile gittim yine hersey normal kese etrafında kanama vs yok bebekte sağlıklıydı kalp atısları vs ilaca devam etmem söylendi. şimdide kahverengi lekeye döndü peçeteye sildikçe, böyle birsey yasayan var mı? herşey normal olup kanama ve leke gören?
6+2 de kalp atısı ve yolk sac görmüstüm.Korkmayın benimde lekelenmelerim oluyor arada Yolk saçı kaçıncı haftada gördünüz
Ben özel hastaneye gidiyorum orda dinledik 5+2 de görülmüştü ama doktor dinletmemişti 6+2 de dinlemsiistik ama devletin cihazları nasıl bilmiyorum her hastane değişiyor inşallah bugün bence görürsün hiç stres yapmaDevlete mi gidiyorsun özele mi, benim 6+5 te bebeği falan da gördğ belli belirsiz kalp atılı var dedi ama dinleyemedik, bugün 7+5 oldum birazdan randevum var stresten ölüyorum sıkıntı çıkıcam diye devlete gidiyorum
Merhaba ben 22.haftadayım başlarda benim de oldu düşük önleyici iğne fitil filan kullandım ilk 12 hafta şuan çok şükür iyi hiç korkmayınKızlar merhaba, 7+1 gebeyim kalp atısını duydum kese düzgün ve kanama alanı yok bebek iyi tutunmus dedi doktorum, fakat kahverengi lekelenmelerim vardı progestan kullanıyordum dün bitti, aksam koyu kırmızı bi kanama geldi ve sadece bi kere oldu acile gittim yine hersey normal kese etrafında kanama vs yok bebekte sağlıklıydı kalp atısları vs ilaca devam etmem söylendi. şimdide kahverengi lekeye döndü peçeteye sildikçe, böyle birsey yasayan var mı? herşey normal olup kanama ve leke gören?
Gördüm allaha çok şükürBen özel hastaneye gidiyorum orda dinledik 5+2 de görülmüştü ama doktor dinletmemişti 6+2 de dinlemsiistik ama devletin cihazları nasıl bilmiyorum her hastane değişiyor inşallah bugün bence görürsün hiç stres yapma
Merhaba birşey sormak istiyorum ben dün doktora gittim üstten ultrason ile baktı keseyi gördü 6 haftalık dedi 12 gün sonra gel kalp atışı bakalım dedi sizce boş gebelik olsaydı dün belli olurdu değil mi yada herhangi bi olumsuz birşey olsa görür ve söylerdi demi ilk gebelik 2 kimyasal olunca tedirgin oluyorum biraz açıkçası ondan dolayı sormak istedimMerhaba ben 22.haftadayım başlarda benim de oldu düşük önleyici iğne fitil filan kullandım ilk 12 hafta şuan çok şükür iyi hiç korkmayın
6+2 de biz gitmiştik kalp atışı yoktu 7+2 de duyduk olumsuz olsa söylerdi büyük ihtimalle doktor bu konuda acımasız oluyorMerhaba birşey sormak istiyorum ben dün doktora gittim üstten ultrason ile baktı keseyi gördü 6 haftalık dedi 12 gün sonra gel kalp atışı bakalım dedi sizce boş gebelik olsaydı dün belli olurdu değil mi yada herhangi bi olumsuz birşey olsa görür ve söylerdi demi ilk gebelik 2 kimyasal olunca tedirgin oluyorum biraz açıkçası ondan dolayı sormak istedim
Bir de kimyasal olsa kese görünmüyorMerhaba birşey sormak istiyorum ben dün doktora gittim üstten ultrason ile baktı keseyi gördü 6 haftalık dedi 12 gün sonra gel kalp atışı bakalım dedi sizce boş gebelik olsaydı dün belli olurdu değil mi yada herhangi bi olumsuz birşey olsa görür ve söylerdi demi ilk gebelik 2 kimyasal olunca tedirgin oluyorum biraz açıkçası ondan dolayı sormak istedim
6+2 de biz gitmiştik kalp atışı yoktu 7+2 de duyduk olumsuz olsa söylerdi büyük ihtimalle doktor bu konuda acımasız oluyor
Çok teşekkür ederim benim asıl kafama takılan kalp atışı zamanı ve boş gebelik olması şimdide buna takıldımBir de kimyasal olsa kese görünmüyor
Evet maalesef başları çok stresli, siz 7+larda gidin tekrar sağlıkla kucağınıza almak da nasip olsunÇok teşekkür ederim benim asıl kafama takılan kalp atışı zamanı ve boş gebelik olması şimdide buna takıldım
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallahEvet maalesef başları çok stresli, siz 7+larda gidin tekrar sağlıkla kucağınıza almak da nasip olsun
kahverengi akıntı için sorun olmadığı söyleniyor ama siz yinede doktorunuza sorun, benim kanama alanı yoktu fakat yinede küçük bişey yaşadım neden olduğunu doktorlarda bilemeyiz diyorMerhaba. 6. haftamda çok yoğun bir kanamam olmuştu. Kanama alanım vardı. Sonra kanama alanı geçmiş dediler. 12. haftamdayım şu an. Progestan fitile devam ediyorum. Yarın sabah da kontrolüm var. Dün kahverengi akıntı geldi. Bu sabah da pedde çok hafif gördüm. Ayağa kalkmaya, lavaboya gitmeye korkar oldum.Kahverengi akıntı sorun olmuy
Doktorum da öyle demişti ama uzun bir aradan sonra olunca korktum. Yarın sabah kontrolüm var. İnşallah o zamana kadar bir sorun olmaz ve hayırlı haberler alırımkahverengi akıntı için sorun olmadığı söyleniyor ama siz yinede doktorunuza sorun, benim kanama alanı yoktu fakat yinede küçük bişey yaşadım neden olduğunu doktorlarda bilemeyiz diyor
Bazı gebelikler sağlıklı olmasına rağmen kanama ile geçebiliyormuş. İnsan böyle durumları duyunca içine umut doluyor. Bebeğim sağlıklıdır diyor. İnşallah bizimki de tehlikeli bir durum değildir.Canım daha ilerki haftalarda da kanama yaşayanlar oldu hemen korkma inş bir şey olmaz progestana devam ettirebilir ama ihmal etme mutlaka doktora git
evet canım ben de hemen gittim kese bebek iyiydi doktorumlada iletişim halindeyiz ilaca devam ediyorumCanım daha ilerki haftalarda da kanama yaşayanlar oldu hemen korkma inş bir şey olmaz progestana devam ettirebilir ama ihmal etme mutlaka doktora git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?