Bunu söyledim doktoruma ilk gebeligin oldugundan başlayamam tekrarlayan düşükte veya anca test sonrasında bunu düşünüyoruz dedi ve bende o yuzden panigim bir ekstra progesterona basladık baska da birsey yokKalp atimi yavas olan bebekler icin genelde bildigim aspirin basliyor doktorlar arkadasımda oyle olmustu 8. Haftasinda bebegin kalbinin yavasladigini ogrendiler doktor hemen pihtilasma testi istedi ama yinede onlem olarak aspirin ve igneye baslatmisti
Bence başka bir doktora daha gidi. Önlem alınması gerekilen bir durumsa alınmalı diye düşünüyorum. Tekrarlayan düşük dediği şey en az iki kere düşük yaptıktan sonrayı kast ediyor, eğer ortada basit bir tedaviyle kurtarılabilinecek bir bebek varsa riske atmamak gerekir diye düsünüyorum. Bu arada 2 gün geriden 4 gün geriden gelmesi sizi korkutmasın, döllenme zamanına göre değişebilen bir durum bu.Bunu söyledim doktoruma ilk gebeligin oldugundan başlayamam tekrarlayan düşükte veya anca test sonrasında bunu düşünüyoruz dedi ve bende o yuzden panigim bir ekstra progesterona basladık baska da birsey yok
Hayır bunu bekleme gerekirse özele git benim arkadasiminda ilk gebeligiydi yani bilmiyorum kafana gore sen basla demek istemiyorum ama baska doktora git ve hatta bu ilaclara baslar baslamaz hemen bi universite hastanesine git 2 gebelik kaybim var hamileyim şu an test yaptirmak istiyorum de kadindogum bolümüne seni genetige yonlendirip kan isteyecekler tüm tetkiklerini yinede yaptır yinede baska bi doktorun test oncesi fikrini al sehrinizde kime iyi diyolarsa mutlaka gec kalmaBunu söyledim doktoruma ilk gebeligin oldugundan başlayamam tekrarlayan düşükte veya anca test sonrasında bunu düşünüyoruz dedi ve bende o yuzden panigim bir ekstra progesterona basladık baska da birsey yok
Bugun gittim düşükler sistemlerinde gözüküyormuş,benim ilk gebeligimmis ondan yapilamazmiş inanilamaz. Ben certesi baska bir ozel dr a gittim kalp atimi 90 cikmisti,salı gunu baska ozel dr a gittim 109 cıktı hepsi dr 120 sinirinin altinda oldugundan begenmediler cok uzgunum oraya buraya gitmekten hep olumsuzluk duymaktan cok uzuluyorum elimde degilHayır bunu bekleme gerekirse özele git benim arkadasiminda ilk gebeligiydi yani bilmiyorum kafana gore sen basla demek istemiyorum ama baska doktora git ve hatta bu ilaclara baslar baslamaz hemen bi universite hastanesine git 2 gebelik kaybim var hamileyim şu an test yaptirmak istiyorum de kadindogum bolümüne seni genetige yonlendirip kan isteyecekler tüm tetkiklerini yinede yaptır yinede baska bi doktorun test oncesi fikrini al sehrinizde kime iyi diyolarsa mutlaka gec kalma
Asla gozukmez sistemlerinde nerden biliyorlar evde dusuk yapmadiginizi yalan o tekrar soyleyin naska bi doktordan randevu alip asla bulamazlarBugun gittim düşükler sistemlerinde gözüküyormuş,benim ilk gebeligimmis ondan yapilamazmiş inanilamaz. Ben certesi baska bir ozel dr a gittim kalp atimi 90 cikmisti,salı gunu baska ozel dr a gittim 109 cıktı hepsi dr 120 sinirinin altinda oldugundan begenmediler cok uzgunum oraya buraya gitmekten hep olumsuzluk duymaktan cok uzuluyorum elimde degil
Ben iki düşük yaptım sistemde filan gözükmüyor.Hic bir
Asla gozukmez sistemlerinde nerden biliyorlar evde dusuk yapmadiginizi yalan o tekrar soyleyin naska bi doktordan randevu alip asla bulamazlar
Devlet hastanesine gitmistim bir de ozel hastaneye gideyim canim benim,simdilik havuc suyu iciyorum her gun bir de ayva yemeye basladim dua okuyorum her gun insallah duzelirBen iki düşük yaptım sistemde filan gözükmüyor.
Devlet veya özel fark etmiyor canım, yaptığın düşükler sisteme girilmiyor, ben de tetkiklerimi devlette yaptırdım. Hatta sistemde gözükmüyor diye problemler yapmamaları için hastaneden kayıtlarımi alıp da gitmiştim ama kayıt fln soran olmadı. 2 düşük yaptım genetik test yapılmasını istiyorum dedim yaptılar. Umarım her şey yoluna girer sizin için, daha öncede yazmıştım size belki bebeğiniz bir kaç gün geriden geliyordur ve kalp atımı bu yüzden düşüktür. Şimdilik elinizden geldiğince stres yapmadan devam edin bakalım bir hafta sonra her şey netleşecektir Allah'ın izniyle.Devlet hastanesine gitmistim bir de ozel hastaneye gideyim canim benim,simdilik havuc suyu iciyorum her gun bir de ayva yemeye basladim dua okuyorum her gun insallah duzelir
Hic bir yerde ne devlet ne ozelde hoc bi yerde goeunmez yaptigin dusukler ben 9 kayipbyasadim hala bi yerde gorunmuyor arkadasimında ayni sekilde ilk gebeliginde gitti 3 dusuk yasadim dedi ve testlerini yaptirdi cokmu acemice soyledin acaba direk randevu al ve gebeyim bundan once 2 dusuk yasadim trombofoli ve genetik testlerinyaptirmak istiyorum bebegimin kalp atislari duuskmus kaybetmek istemiyorum deDevlet hastanesine gitmistim bir de ozel hastaneye gideyim canim benim,simdilik havuc suyu iciyorum her gun bir de ayva yemeye basladim dua okuyorum her gun insallah duzelir
Olabilir isimlerini tam boyle soylememistim simdi ayin 14une randevu buldum canim gidip bu sekilde soyleyecegimHic bir yerde ne devlet ne ozelde hoc bi yerde goeunmez yaptigin dusukler ben 9 kayipbyasadim hala bi yerde gorunmuyor arkadasimında ayni sekilde ilk gebeliginde gitti 3 dusuk yasadim dedi ve testlerini yaptirdi cokmu acemice soyledin acaba direk randevu al ve gebeyim bundan once 2 dusuk yasadim trombofoli ve genetik testlerinyaptirmak istiyorum bebegimin kalp atislari duuskmus kaybetmek istemiyorum de
Insallah canim benim belki ben acemice davrandim ayin 14une randevu buldum o zaman daha ozguvenli konusurum. Ruyamda da kız bebegimin oldugunu gordum. 14une kadar bekleyecegim mecbur ama zaman gecmiyor hicDevlet veya özel fark etmiyor canım, yaptığın düşükler sisteme girilmiyor, ben de tetkiklerimi devlette yaptırdım. Hatta sistemde gözükmüyor diye problemler yapmamaları için hastaneden kayıtlarımi alıp da gitmiştim ama kayıt fln soran olmadı. 2 düşük yaptım genetik test yapılmasını istiyorum dedim yaptılar. Umarım her şey yoluna girer sizin için, daha öncede yazmıştım size belki bebeğiniz bir kaç gün geriden geliyordur ve kalp atımı bu yüzden düşüktür. Şimdilik elinizden geldiğince stres yapmadan devam edin bakalım bir hafta sonra her şey netleşecektir Allah'ın izniyle.
Eğer 10 gunluk randevu suren duruyor ise git bekleme ne kadar erken o kadar iyi ayni doktor bile olsa gir soyle ciddi ciddi soyle bakın ben anlatamiyorum jerlade diye bi testleri yapmak zorundalar ben 3 dusuk icin tek tek bekledim bu testler icin o kadar cile cektim kimse ceksin istemiyorum yada en son bakan doktora ulasip aspirine baslasam sorun olurmu diye sorunOlabilir isimlerini tam boyle soylememistim simdi ayin 14une randevu buldum canim gidip bu sekilde soyleyecegim
Yok kuzum cok kotu bir doktordu empatiden yoksun lambur lumbur konusan birisi hic sevmedim. Insanin saglikli bebegini sagliksiza cevirir laflariyla stresiyle. Peki sen biliyo musun kalp atimi boyle dusuk olupta artan hic cevrende oldu mu burda hic bulamadimEğer 10 gunluk randevu suren duruyor ise git bekleme ne kadar erken o kadar iyi ayni doktor bile olsa gir soyle ciddi ciddi soyle bakın ben anlatamiyorum jerlade diye bi testleri yapmak zorundalar ben 3 dusuk icin tek tek bekledim bu testler icin o kadar cile cektim kimse ceksin istemiyorum yada en son bakan doktora ulasip aspirine baslasam sorun olurmu diye sorun
Yok kuzum cok kotu bir doktordu empatiden yoksun lambur lumbur konusan birisi hic sevmedim. Insanin saglikli bebegini sagliksiza cevirir laflariyla stresiyle. Peki sen biliyo musun kalp atimi boyle dusuk olupta artan hic cevrende oldu mu burda hic bulamadim
Güzel düşün canım benim ki güzel olsun inşallahMerhaba 7 haftalık gebe olmam gerekirken 6+5 miş 2 gün geride kalmiş sebebi kalbi yavaş atiyormuş 120-180 arası kalp atimi beklenirken sinir 120 iken 109 cıktı yani sinirin altinda. 10 gun sonra bir daha kontrol var yuzde 50 50 hersey icin dedi. Basina boyle birsey gelen var mi? Ilk hamileligim cok tedirginim.
Aspirini neden baslayamazmış illaki test gerekmiyor ki onlem amaclı baslayabilir aslında sizde o arada test verirsiniz saclamış sanki biraz sevmiyorum böyle doktorları kendileri cekiyo sanki bunca olumsuzluğu yapıcı birsey yok hep bekle bekle bekle bekleme lutfen bebek resmen direniyo seninle simdiye kadar kalbi dururdu cok fazla bekledin direniyo git bi doktora artik özelmi profmu neyse git biyereKızlar gittim doktora simdi kalp atışı 80e düşmuş bebek 7+2 olmasi gerekirken hala 6+5te kalmis. Salı gunu de 6+5 idi cumarteside 6+5 haftalikta. Kese 8 haftalikta. Cok umutlu konusmuyorlar bende yavas yavas olumsuzluga hazirliyorum kendimi bu gittigim dr da bana aspirin vs baslayamam test gerekiyor onun icinde bebegin biraz daha buyumesi gerekiyor dedi. Simdi yarina bu riskli gebeliklerle ilgilenen bir prof. Varmis bir de ona gidecegim. Ama umutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?