• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 haftalik hamileyim,,.ama bi aksilik var yardim arkadaslar

eclin

Yigit Kerimim
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2010
331
3
46
Almanya
öncelikle selamlar arkadaslar! ben 7 haftalik(doktorlarin hesabi) ama büyük ihtimal 4 haftalik hamileyim! tabi benim kendi doktorumda dedi,adet hesabina göre 7, benim tahminimce 4 haftaLIK diye,,, dün doktorumdaydim,kontrollerini yapti,kan idrar seker vs. hersey cok iyi dedi!ve bu gün isteydim,heralde kendimi biraz fazla yordum,1,2 damla kahverengilimsi bi akinti geldi,tabi bende panik insanim,kostur kostur hastaneye gittim,neyse hastanedeki doktorda, baya bi genc bi bayan doktordu,7 haftaliksa kalp sesini duymamiz lazim falan dedi,, bide ultrason resmi bebegin yuvarlak degil biraz uzunmus, bende anlamadim! kahverengi akinti kötü bisey mi arkadaslar yardim edin! ilk bebegim, ve cok istiyoruz! 1 damla geldi ve daha gelmedi,agrim falanda yok! kalp sesini ne zaman duyariz? eger 4 haftaliksa erken demi?

canım çok erken daha kalp atışını duymak için.. ben de öğrendiğimde 6 haftalık hamileydim ama bebek 4 haftalık gibiydi. ben de pko olduğu için yumurtlama tarihim 2 hafta kaymış anlıcan.. o yüzden sen ultrasondaki cenin yaşına göre hareket et SAT tarihine göre değil.. canını sıkma..belki o leke de yerleşme ile alakalıdır. bu ara sadece dikkat et yeter.. moralini de yüksek tut.

canım merak etme..ultrason tarıhını baz alıcaksın cunku yumurtlama zamanın tam bılınmedıgı ıcın kendı hesapların hep 1-2 hafta oynar cunku...asıl olan 40 hafta hamılelık denme sebebıde budur..ultrason tarıhını baz alıyoruz yanı..yoksa 36.haftada doğum olması gerekır..ama hamılelık 40 haftadır ok..hıccc sıkma canını bende 6.haftada duydum kalp sesını ...6.haftada baslarmıs cunku...kahverengı leke tutunma lekesı olabılır eger artarsa o zaman endıselen..

saolun arkadaslar! kahverengi leke daha hic gelmedi, dün 1, 2 damla geldi okadar,..doktor dinlenme tavsiye etti,kendi doktorum tatilde,baska doktorlarada gitmek istemiyorum! 2hafta evde dinlencem,ve 2 hafta sonrada yine kontrolum var,kendi doktorumda,o zaman hersey belli olurmus,baska leke gelirse eger hastaneye tekrar gitcekmisim! bide kizlar kahverengi leke beni korkuttu sadece,yerlesme lekesi nasil bisey ki! ne kadar geliyo mesela? cok tesekkür ederim arkadaslar ,morelimi düzelttiniz!

canım benim son adet tarihime göre olan haftayla ultrasonda cıkan arasında 6 gün fark var geç döllenme olmuş iki hafta fark olan arkadaslarım da var endişelenecek bir şey yok...ben gecen cuma yani 7+3 te kalp atısını gördüm...vajinal ultrasonla daha erken görebilirsin ben karından baktırdım hep...6. haftada da keseyi görmüştük...kahverengi akıntı cok da korkulacak bir şey değil...yerleşme kanamasıdır o...tehlikeli bir durum olsa bayaa bi kanama olur diye biliyorum ama yine de doktoruna görün derim ben...bi de ultrason resmi nasıl yuvarlak olsun ki fasulye gbi oluyo sen doktorunu da değiştir istersen tüm sorularına netlikle cevap verecek iyi bir doktor bulmaya calıs derim bena.s

selam 4 haftalikta birsey gozukmez, ben 5 haftalikken gitmistim ve keseyi bile bulamamisti, 7 haftalik gittigimde ise kalp atislarini gormustuk, yani korkmana gerek yok. benimde 2 hafta kayma var adet tarihine gore.

tesekkürler arkadaslar,doktorum zaten burda degil,tatilde ;( doktorum cok iyi,en son kontrolümde cok iyi oldugunu söyledi,ama her ihtimalde akintin falan olursa hemen hastaneye git dedi!
hastanedeki bayan doktor dedi! daha dogrusu doktor yardimcisi anladigim kadariyla! bu gün hic birsey gelmedi cok sükür ... bi kiz arkadasimdada olmus aynisi,2 hafta kanamasi olmus cok sükür bebegi sapasaglam!

tesekkürler arkadaslar,doktorum zaten burda degil,tatilde ;( doktorum cok iyi,en son kontrolümde cok iyi oldugunu söyledi,ama her ihtimalde akintin falan olursa hemen hastaneye git dedi!
hastanedeki bayan doktor dedi! daha dogrusu doktor yardimcisi anladigim kadariyla! bu gün hic birsey gelmedi cok sükür ... bi kiz arkadasimdada olmus aynisi,2 hafta kanamasi olmus cok sükür bebegi sapasaglam!

cok gecmiş olsun canım sen sıkma canını yoktur kötü bişey diğer arkadaşlarında dediği gibi yerleşme ile ilgilidir ama sen yinede dikkat et kendine mümkün olduğunca dinlenmeye bak. bende salı günü gideceğim kontrole 7 haftayı doldurmuş olacagız. benimde sat tarimle hesaplamayla ultrason 1 hafta tutmuyo bu yumurtama düzensizliğinden olurmuş insan her ay aynı yumurtlamazmış.
bide benim kese biraz aşağıdaydı düşük riski olmasın diye progestoron verdi ilaç içiyorum şimdi inşallah salı günü hersey yolunda olur bende kalp atışlarını duyarım.
akıntı derken kahverengi akıntı mı yoksa normal akıntı mı? fazla olursa gitmen gerekiyormuş

cok gecmiş olsun canım sen sıkma canını yoktur kötü bişey diğer arkadaşlarında dediği gibi yerleşme ile ilgilidir ama sen yinede dikkat et kendine mümkün olduğunca dinlenmeye bak. bende salı günü gideceğim kontrole 7 haftayı doldurmuş olacagız. benimde sat tarimle hesaplamayla ultrason 1 hafta tutmuyo bu yumurtama düzensizliğinden olurmuş insan her ay aynı yumurtlamazmış.
bide benim kese biraz aşağıdaydı düşük riski olmasın diye progestoron verdi ilaç içiyorum şimdi inşallah salı günü hersey yolunda olur bende kalp atışlarını duyarım.
akıntı derken kahverengi akıntı mı yoksa normal akıntı mı? fazla olursa gitmen gerekiyormuş

slm canim, kahverengi akinti! persembe 1 kere geldi o kadar daha hic gelmedi, gelende 1,2 damlaydi! hastanedeki dok. da önemli degil dedi! sadece hesaplama karisti! normalde calisiyorum,ama korktum gitmedim,raporumda var! bidaki randevüm 2 hafta sonra,o zamana kadar yine leke falan gelmezse beklicem ve kalp atisini görcez! evde bol bol dinlencem! gerekirse isi birakirim,bebegimden önemli degil! su an akinti normale döndü,normal beyaz geliyo!

hiçç canını sıkma.benim de aynı şekilde kahverengi akıntım geldi.o yerleşme kanamasıdır.5 haftalıkken olmustu bende.ama ilk 3 ay cok önemli.ani hareketler yapma.dolaba uzanayım tabak alayım yok kova alyım yerden yapma bunları...normal işine git gel.rapor almana da gerek yok.moralin de iii olsun ki bebişin iyi tutunsun...

hiçç canını sıkma.benim de aynı şekilde kahverengi akıntım geldi.o yerleşme kanamasıdır.5 haftalıkken olmustu bende.ama ilk 3 ay cok önemli.ani hareketler yapma.dolaba uzanayım tabak alayım yok kova alyım yerden yapma bunları...normal işine git gel.rapor almana da gerek yok.moralin de iii olsun ki bebişin iyi tutunsun...

saol canim,..morelimi bozmuyorum cünkü o günden sonra akinti falan gelmedi ALLAHIMA sükürler olsun! ama simdide kalp atislarini düsünüyorum,ne zaman duyarim diye,ya kizlar bizim bu cilemiz bitmezz haa ;) yarin ev doktoruma gidecem! rapor icin! hastanedeki dok. yorma evde dinlen dedi! 2hafta dinlenirim sonra giderim kismet olursa INSALLAH....

4 haftalıksa kalp atısı ıcın erken canım

sen o hastanedeki dok. tora bin cekersin opuyorumnanaktan 7 haftaliksa duyamam lazim kalbini diyo, ya deli ha, diyorum doktorumun hesabinca 4 haftalik falan, sonra diyo aa olabilir! neyse ben doktorumu beklim,ayin 17sinde randuvüm var!

hamilelikler adetin ilk gününen itiraben hesaplandigi icin doktorun 7 haftalik demesi normaldir zaten bundan sonrada hep bu sekilde söylenir . hesaplama hamile kaldigin günden sonra hesaplanmiyor . umarim ters bisey yoktur.. bende ilk zamanlarda hep böyle telaslanirdim...azcik bir karin agrisinda hastaneye giderdim ,insallah bisey yoktur ve kucagina sagliklik bir sekilde alirsin bebegini

arkadaslar cok sükür bu gün bebisimin kalbini gördüm, doktorum sonunda bu hafta gelmis tatilden,ben haftaya gelcek saniyodum,bu gün tesadüfen aradim gelmis,ve tabi bende hemen kontrole :dance: tam 6+1 günlük bebegim,ve saglikli,hersey yolunda! ufacik bisey,kesenin icinde görebildim ve icim cok rahatladi ! ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin! INSALLAH kucagimiza almayida nasip eder!

Back
X