• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 haftalik hamileyim,,.ama bi aksilik var yardim arkadaslar

arkadaslar cok sükür bu gün bebisimin kalbini gördüm, doktorum sonunda bu hafta gelmis tatilden,ben haftaya gelcek saniyodum,bu gün tesadüfen aradim gelmis,ve tabi bende hemen kontrole :dance: tam 6+1 günlük bebegim,ve saglikli,hersey yolunda! ufacik bisey,kesenin icinde görebildim ve icim cok rahatladi ! ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin! INSALLAH kucagimiza almayida nasip eder!
çok güzel, ne mutlu sana...sağlıkla kucağına alırsın inşaallah

Öncelikle hayırlı olsun canım bebişin :nazar:
Böyle hamileleri evhamlandıran doktorlara zıt olmusumdur zatenalsanaalsanasmile
Henüz 4 haftalık anca oluşuyor organları da kalp atısı da neymiş tatlım diğer randevunda mutlaka duyarsın
Ama kendini strese sokma lütfen :teselli:

bende 7,5 haftalığım ama usgye göre 6,5 hafta 2 hafta önce dr 5,5 hafta dedi eeee 2 hafta sonrada 7,5 olması lazım drnin dediğine göre ama sug de biraz geriden gidiyormuş.evet nihayet hem bebişi gördüm pıt pıt kalbini duydum dolaşımıda başlamış:))))

niye bualntım olmuyor diyordum 7 haftada başladı sabahları komayım:))ayyyyyyyyy sakın benim gibi bulantı istemeyin:))felaketttttttt.

ha birde 6 haftalıkken 1 kere kahve lekenme geldi ama bir damlaydı sonra kesildi buda progestan kapsül yada jelden kaynaklıymış olabiliyor yani.

Öncelikle hayırlı olsun canım bebişin :nazar:
Böyle hamileleri evhamlandıran doktorlara zıt olmusumdur zatenalsanaalsanasmile
Henüz 4 haftalık anca oluşuyor organları da kalp atısı da neymiş tatlım diğer randevunda mutlaka duyarsın
Ama kendini strese sokma lütfen :teselli:

VALLA arkadasim sorma,hastane doktoru iste,öylesine bakti heralde,anladigida yok! kendi doktorum cok sükür geldi , persembeye yine kontrole gitcem! hersey yolunda gidiyo ALLAHIMA sükürler olsun,kalbinide gördüm :dance:

ha birde 6 haftalıkken 1 kere kahve lekenme geldi ama bir damlaydı sonra kesildi buda progestan kapsül yada jelden kaynaklıymış olabiliyor yani.

slm arkadasim,paylastigin bilgiler icin saol,,ama anlamadigim kapsül ve jel ? Ben hamileligimde hic ilac almadim,ayrica vitamin hapina hamileligimden 3 ay önce baslamistim! ve kendimi hazilamistim! ve Türkiyede böyle kanama falan oldugunda hap igne falan yapiyolarmis,bizim burda hic bi ilac tedavisi yapmiyolar! bende doktor hic bi ilac tavsiye etmedi!
mide yanmasi ve bulantisindan sikayetciyim,zor yemek yiyom,ayrica gaz sancisi cekiyorum! ve kabizlik var senağlama

slm arkadasim,paylastigin bilgiler icin saol,,ama anlamadigim kapsül ve jel ? Ben hamileligimde hic ilac almadim,ayrica vitamin hapina hamileligimden 3 ay önce baslamistim! ve kendimi hazilamistim! ve Türkiyede böyle kanama falan oldugunda hap igne falan yapiyolarmis,bizim burda hic bi ilac tedavisi yapmiyolar! bende doktor hic bi ilac tavsiye etmedi!
mide yanmasi ve bulantisindan sikayetciyim,zor yemek yiyom,ayrica gaz sancisi cekiyorum! ve kabizlik var senağlama

türkiyedeki doktorların çoğu bilinçsiz maalesef...ben de araştırdım ve doktoruma sordum o düşüğü önlediğini iddia ederek verdikleri haplar falan hep düzmeceymiş...düşük önleyiici hiçbir etkisi yokmuşş...progestan mıydı neydi adını bilmiyorum burda gördüğüm bütün hamilelere vermiş doktorları nerdeyse...ben dediğim gbi hem doktoruma sordum hem de yerli yabancı kaynaklardan araştırdım boşu boşuna içiliyo o ilaçlar...ki o içilen ilaçların bebekte herhangi bir soruna yol açıp açmadığı daha kanıtlanmamış bile...ilaç kullanmak bu kadar basit olmamalı içinde bi sürü ne olduğu belli olmayan madde var çok dikkatli olunması gerekiyo bencea.s
bulantı iştahsızlık ve kabızlık sorunları bende de var...bulantım azaldı iştahsızlık gün içinde oluyo ama aksam geçiyor, kabızlığa en iyi çare de kuru erik canım sabahları aç karna yemeni tavsiye ederim...ya da aç karna ılık su içip elma yiyebilirsin o da iyi geliyor...a.s

cok ilginc ,bildigim 9. haftaya kadar bekleniyo, kalp atisi yoksa eger,hamilelige son veriyolar !
Eger bildigim gibiyse bi mucize :nazar:
nasil gidiyo hamileligin ?

cnaım kalp atısını görmüşlerdir ama duyması geç olmuştur...ben de daha duymadım 11. haftanın içindeyim her seferinde kalbinin attıgını görünce heyecandan unutuyorum doktora söylemeyikaydirigubbakcemile3

türkiyedeki doktorların çoğu bilinçsiz maalesef...ben de araştırdım ve doktoruma sordum o düşüğü önlediğini iddia ederek verdikleri haplar falan hep düzmeceymiş...düşük önleyiici hiçbir etkisi yokmuşş...progestan mıydı neydi adını bilmiyorum burda gördüğüm bütün hamilelere vermiş doktorları nerdeyse...ben dediğim gbi hem doktoruma sordum hem de yerli yabancı kaynaklardan araştırdım boşu boşuna içiliyo o ilaçlar...ki o içilen ilaçların bebekte herhangi bir soruna yol açıp açmadığı daha kanıtlanmamış bile...ilaç kullanmak bu kadar basit olmamalı içinde bi sürü ne olduğu belli olmayan madde var çok dikkatli olunması gerekiyo bencea.s
bulantı iştahsızlık ve kabızlık sorunları bende de var...bulantım azaldı iştahsızlık gün içinde oluyo ama aksam geçiyor, kabızlığa en iyi çare de kuru erik canım sabahları aç karna yemeni tavsiye ederim...ya da aç karna ılık su içip elma yiyebilirsin o da iyi geliyor...a.s

evet sana katiliyorum arkadasim...okudugum her yorumda nerdeyse herkes bu ilaclari kullaniyo...düsük olacaksa zaten oluyo,ilac falan fayda etmiyo,ablamda düsük yapmisti,hatta hep yatiyodu ama yine düstü!
2 sene önce falan soguk almistim, grip olmustum doktorum 1 tane hap vermisti antibiyotik! günde 2kere kullanacaktim 5 gün boyunca,neyse Türkiyeye gelmistim yine o kis,kuzenimde ayni benim gibi hasta olmustu,neyse o da doktora gitti eve bi geldi 1 poset dolusu ilac,,inanamadim! asiri ilac yaziyo bizim doktorlar!

öncelikle mrb sat 4 temmuz. daha önce 2 düşük yaptım. bu 3, gebeliğim ağustosun 5.de kanda baktırdım 80 çıktı 4 gün sonra 556 ve son baktırdığımdan 3 gün sonrada 2846 çıktı yükseliş normal mi sizce? doktorum izinde olduğu için konuşamadık henüz:CüvCüv:

arkadaşlar çok kötüyüm :( az önce doktordan geldik. bugün tam 6. hafta bitti, 7 haftalık gebeyim. embriyo 9,6 mm olmuş, kese çok düzgün, kanama yok ama kalp atışı da yok! :( dr hemen alalım dedi:( başka bir doktora gittim o da kalp atışını göremedi. gelişmiş ama ya dün ya bugün kalbi durmuş dedi. bir hafta daha beklesem, belki olur mu ki ümidindeyim. beş yılın ardından mucize gibi gelmişti bu bebek. şimdi ne yapmalıyım. böyle bir şey yaşayan, sonra da kalbinin attığını gören var mı? çok kötüyüm.

arkadaşlar çok kötüyüm :( az önce doktordan geldik. bugün tam 6. hafta bitti, 7 haftalık gebeyim. embriyo 9,6 mm olmuş, kese çok düzgün, kanama yok ama kalp atışı da yok! :( dr hemen alalım dedi:( başka bir doktora gittim o da kalp atışını göremedi. gelişmiş ama ya dün ya bugün kalbi durmuş dedi. bir hafta daha beklesem, belki olur mu ki ümidindeyim. beş yılın ardından mucize gibi gelmişti bu bebek. şimdi ne yapmalıyım. böyle bir şey yaşayan, sonra da kalbinin attığını gören var mı? çok kötüyüm.

canim benim ya,bende bilmiyorumki! konu acip bi sor bakalim! INSALLAH RABBIM bu güzel günlerde size bagislarda tekrardan duyarsiniz! bekle yada bekleme diyemem canim ama,senin sagliginida bozma riski varsa doktorunu dinleme zorunda kalacaksin!
banada haber ver bi sonuc alirsan,merak ettim!

Back
X