- Konu Sahibi denizerdem
-
Doktorun eğer 5 haftalık demişse 5 haftalıktır...Yumurta geç döllendiğinde bunun olması doğaldır....Ultrasonda gebelik kesesi görünmüş fakat bebek görünmemiştir. Bebek henüz çok ufak olduğu için 15 sonrasına gün vermiş doktor...Kesenin içinde fasülye tanesi kadar bebeğini 15 gün sonra görebilirsin.
Tamam anladım, bebeğin kalp atışlarını dinlemişsin muhtemelen görmüşsünde....Yumurta geç düllenmiş olabilir, iyi bir doktorda ve iyi bir ultrasonda muayene olmuşşsun ki 5 haftalık bebeğin kalp atışını hep doktor saptayamaz!...Bence boşuna evham yapıyorsun, 15 gün sabremiyor ve hesabıma uymadı diyorsa başka doktora git, ama unutma ki aynı şeyi duyacaksın...15 gün sabremiyorsun peki 40 haftayı nasıl dolduracaksın :)
cnm korktum işte hatta şimdi ağlıyorum:) çünkü bütün aile biliyo ve çok mutlullsr bu mutluluğun bozlumasından korktum birde benim sdetim 1 gün geçe idrar testinde çıktı onun geç döllenmre olmaz diye düşündüm cnm inş dediğin gibi olur tşk ederim..
mrb arkdaşlar son adet tarihim 6 aralık 2011 ama bu tarihe göre 7 haftalık hamile olmak gerek ama dokturum 5 haftalık dedi yalnız kese oluşmuş dün kalp atışlarını da dinledim sizce ters bi şeyler var mı doktrum bana 15 gün sonra gel dedi ama ben bunu konuşmadığım için kendimi tedirgin hissetim ve yrn gidecm...
aynısı benimde başıma geldi.dr geç döllenme yeni oluşan bi gebelik korkulcak bişi yok dedi.kalbini ferah tut ALLAHIN izniyle bişi olmaz merak etme:)
mrb arkdaşlar son adet tarihim 6 aralık 2011 ama bu tarihe göre 7 haftalık hamile olmak gerek ama dokturum 5 haftalık dedi yalnız kese oluşmuş dün kalp atışlarını da dinledim sizce ters bi şeyler var mı doktrum bana 15 gün sonra gel dedi ama ben bunu konuşmadığım için kendimi tedirgin hissetim ve yrn gidecm...
Canım ben bu ara araştırıştım Sat ile doktorun koyduğu hafta arasında iki hafta fark oluyormuş.Normal yani herşey inşallah korkmana gerek yok
bence bebeğin için 5 haftalık demesi gayet normal, belki adetli ve yumurta büyüttügün 2 haftayı çıkararak söylemiştir doktor.. zaten ilk 2 hafta hamile değildin böyle düşün...
yani bebeğin 5 haftalıkken kalp atışı duyulmuşş maşallahh bu çok güzel bi haberrr...... dikkat et kendine...
hayır güzelim hiç bi sorun yok merak etme bende sata göre 6 haftalık hamileyim doktorum 4 haftalık dedi ama normal ilk bebişler böle geriden gelirmiş sonra farkı kapatırlarmış bak ne güzel kalbinide dinlemişsin ben nasipse haftaya dinleyecem o yüzden korkma hiç bi sorun yok
canım sen ve diğer arkdaşlarının söylediklerinden sonra içim rahatladı onun için doktora gitmekten vazgeçtim 15 gün sonra gel demişti doktor internetten hesaplayıcalra göre hesapladığımda sürekli 7 haftalık çıktı ben de tedirgin oldum benim adetlerimde öyle çok düzenli değildir 35 günde falan olurum bilimyorum artık en iyisi beklemek galiba bu arada tşk ederim cvp verdiğn için...
bence bebeğin için 5 haftalık demesi gayet normal, belki adetli ve yumurta büyüttügün 2 haftayı çıkararak söylemiştir doktor.. zaten ilk 2 hafta hamile değildin böyle düşün...
yani bebeğin 5 haftalıkken kalp atışı duyulmuşş maşallahh bu çok güzel bi haberrr...... dikkat et kendine...
Arkadaslar bende 7 yildan sonra dun hamile oldugumu ogrendim doktoruma binlerce tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?