Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6+2 de duydum ben, siz kac haftaliksinizCanım kalp atışını ne zaman duydun acaba
Benim doktorum da karindan bakinca goremedi emin olamadi, vajinal ultrasonla bakti. Size karindan mi bakti ? Erken daha bekleyin insallah kotu bir durum yokturcanım benim 6 haftalık görünüyor daha kalp atışı yok riskli gebelik olarak görünüyor kendi kontrole gittiğim doktor kalp atışı olulmadıgı için kürtaj olmamı istedi başka bi doktora gittim daha küçük bi hafta daha beklemeyi önerdi
Benimde karından görünmüyor vajinalultrasonla görünüyor 2 ayrı doktor iki ayrı yorum yaptı canımBenim doktorum da karindan bakinca goremedi emin olamadi, vajinal ultrasonla bakti. Size karindan mi bakti ? Erken daha bekleyin insallah kotu bir durum yoktur
Kac haftalik gebesinizBenimde karından görünmüyor vajinalultrasonla görünüyor 2 ayrı doktor iki ayrı yorum yaptı canım
Erken daha endiselenmeyin. 7+1 de tamamen karindan net goruldu ve kalp atisi duyuldu.6 haftalık canım
7 haftalikta duydum 6 haftayken kalp atışı yoktuCanım kalp atışını ne zaman duydun acaba
Benimde ulturasyon da görünmüyor çok gazın var dedi vajinalden baktı iki kere gittim. Benim 3. Çocuğum ilk defa böyle birşeyle karsilaştimBenimde karından görünmüyor vajinalultrasonla görünüyor 2 ayrı doktor iki ayrı yorum yaptı canım