7 haftalık hamileyim bebeğim 4mm ve kalp atışı çok yavaş

Marit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2010
478
40
118
Muş
Dün herzamanki doktoruma gittim sabah saatlerinde, bebeğim için ölmüş hemen kürtaj olman gerek dedi, inanmak istemedim ve başka doktora gittik orda bebeğimin kalp atışlarını ilkkez duydum bebeğim ölü değildi yaşıyordu ama kalp atışları çok yavaş bu durumla karşılaşan oldumu aranızda , sizce sonra düzelirmi , çok kücükmü haftasına göre yardım edin kafayı yemek üzereyim

cnm gunaydın ,
ben de 3 ocak ta 6 hafta 6 gunluk te kalmıs regl tarihime gore 8 haftalık olan bebegimiz kalp atısının gözlenmemesi sebebiyle kurtaj oldum...2.kontrolumdu aynı dotorla ilk gittigimde cok hafif pıt pıtlarını gormustuk tehlikeli demişti ilaç aspirin falan verdi..1 hafta sonra kontrole gittiğimde büzüşmüş oldugunu kalp atısının olmadıgını soyledi istersen 2 gun bekle dedi neden dedim ki hani kendini topla mecbur kurtaj dedi ordan cıktım zeynep kamile gittim orda da dobbler de bakıldı ve orda da aynısı cıktı ..sonra geri geldim ve kurtajı oldum..simdi eger hamileliğin boyunca herhangi bir sorunla karsılasmadıysan doktora gidip geldiğin sıralarda bii sorun yok dendiyse bugune kadar(benim ki işin basından beri sıkıntılıydı o yuzden o gun karar verdim kurtaj olmaya)dobbler cektir orda kalp atısı bebk net gozukuyor 60 tl ile 90 tl arasında değişiyr radyoloji uzmanı yapıor...ona da baktır kararını ver cnm... gecmiş olsun

kalp atisi hakkinda bi bilgim yok ama boyu nrml benimki 7 haftalikken 6mm´di. insallah düzelir cnm allah yardimcin olsun

meraba kızlar bende dun doktora gıttım 7 hafta 1 gunluk hamılesın boyu 1 cm dedi bana.

saolun kızlar benim yaklaşık 3 haftadır kanamalarım vardı . cok yıprandım doktorlar hep 1 hafta daha bekleyelim 1 hafta daha bekleyip diyip duruyor bir an önce gecse zaman,

sensen99 bebekmi 1 cm kesesimi

mimix içimi rahatladın

kuzey35 geçmiş olsun bebisini en kısa zamanda kucagına alma dilegi ile

saol cnm ya bende oyle bir surec gecirdim inşallh sende saglıcakla bebişine kavusursun...herseyin hayırlısı demek lazım allahın takdiri ben çabamı gösterdim ...simdide hiç korunmadan tekrar denemeleri yapıoruz bakalım subatın ilk haftası ne olck :)

canım bende tam bilmiyorum ben 8 haftalık hamileydim bebegim 6.1 m di ama 2 gün sona kaybettim saglıksız gebelik dendi üzülme sakın üzüntü bebegi etkiliyorr umarım sağlıkla kucagına alırsın fazla hareket etme istirahat et

canım benim bende 8h3g iken bebişimin kalp atışını duymuştum.doktorum gelişiminin çok iyi olduğunu söylemişti.
19.2 mm idi. 12h3g iken ikili test için gittiğimde kalbinin durduğunu ve yaklaşık 4 hafta boyunca karnımda ölü durduğunu öğrenmiştim.doktorlar çok şaşırmışlardı kanamam ya da başka bir belirtim olmamasına.
bebeğimin 8h6g iken kalbi durmuş.ult. kağıdı istediğimde doktorum vermemişti bende çataldan kalktığımda ekrana baktım bebişim 22.4 mm olmuş.

inş. bebişin sana tutunur.

canım bebek 1cm miş

Malasef bugün bebeğimi kaybettim , kendiliğinden düşmüş doktor kürtaja bile gerek görmedi kısmet

Malasef bugün bebeğimi kaybettim , kendiliğinden düşmüş doktor kürtaja bile gerek görmedi kısmet

Allah yardımcın olsun çok üzücü bişey, ben de dün doktora gittim son adet tarihime göre 8 haftalık olması gereken bebeğimin 5,1mm olduğunu ve gelişmediğini söyledi yarın doppler çektirecez sonuca göre kürtaja karar vericez tek umudum yumurtlamanın geç olduğu ihtimali...

inşallah düzelir inşallah buna gerek kalmaz rabbim senin ve bebeğinin yanında olsun canım

ben 3 kere hamıle kaldım 2 kurtaj 1 dusuk yaptım bebeklerım gelısmıyor mecbur aldırdım dua et yuzunu gormedın cok zor ama sukret tamam mı ben sımdı hamıleyım ıgne kullanıyırum ve dınlenıyorum daha 5 haftalık haftaya gıdecegım doktora ve daha neyle karsılasacagım bılemıyorum bu 4 cu bebegım kendını yıpratma ne olursun beterın beterı var

canım çok geçmiş olsun ben şuan 7 haftalık hamileyim ama geçen haftaya kadar kalp atışını duyamadık doktorum atıp durmuşta olabilir belki dedi bekleyelim bir hafta kesenin durumuna bakarız diyerek bir hafta bekledik. bana doktorum gelişmiş aletlerin 5mm den önce kalp atışını tam net göremediklerini söyledi moralini hiç bozma bak atıyor az da olsa ve o aletin hassasiyetinden olabilir sonuçta olumsuz düşünme ne düşünürsen o olur unutma...

canım sanada çok geçmiş olsun benimde 3 düşükten sonra bu 4. şuan 7. haftadayım ve clexane 0.4 coraspirin 100 kullanıyorum ama çok endişeliyim umarım sağlıkla kucağımıza alırız...

Kızlar merhaba benim amh değerim 0.33tü doktorlar normal yollardan hamile kalamıyacağımı söledi.ama hemen arkasından hamile kaldım.6+6 haftalık.tam bir hafta önce kalp atışını aldım sağlıklıydı iki gün sonrada kanamam oldu kırmızı renkte.düşük tehdidi var dedi bir hafta yat dedi.ben ikinci gün dayanamayıp tekrar gittim bebeğimin kalp atışı çok zayıftı.iki gün sonra tekrar gel büyük ihtimal düzelmeyecek kürtaj için konuşuruz dedi bu arada progestan kullanıorum ama kanamam hala devam ediyor.yarın tekrar gidecem çok korkuyorum inşallah düzelir.böle bir tecrübe yaşayan varmı düzelirmi kalbi normade dakikada 150 atması gerekirken şimdi50 atıyor.ve bir hafta önce herşey normaldi.doktor yumurtaların kalitesiZ ondan sağlıklı olmuyor dedi.siz ne diorsunuz arkadaşlar fikri olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…