Dün herzamanki doktoruma gittim sabah saatlerinde, bebeğim için ölmüş hemen kürtaj olman gerek dedi, inanmak istemedim ve başka doktora gittik orda bebeğimin kalp atışlarını ilkkez duydum bebeğim ölü değildi yaşıyordu ama kalp atışları çok yavaş bu durumla karşılaşan oldumu aranızda , sizce sonra düzelirmi , çok kücükmü haftasına göreyardım edin kafayı yemek üzereyim
saolun kızlar benim yaklaşık 3 haftadır kanamalarım vardı . cok yıprandım doktorlar hep 1 hafta daha bekleyelim 1 hafta daha bekleyip diyip duruyor bir an önce gecse zaman,
sensen99 bebekmi 1 cm kesesimi
mimix içimi rahatladın
kuzey35 geçmiş olsun bebisini en kısa zamanda kucagına alma dilegi ile
Dün herzamanki doktoruma gittim sabah saatlerinde, bebeğim için ölmüş hemen kürtaj olman gerek dedi, inanmak istemedim ve başka doktora gittik orda bebeğimin kalp atışlarını ilkkez duydum bebeğim ölü değildi yaşıyordu ama kalp atışları çok yavaş bu durumla karşılaşan oldumu aranızda , sizce sonra düzelirmi , çok kücükmü haftasına göreyardım edin kafayı yemek üzereyim
saolun kızlar benim yaklaşık 3 haftadır kanamalarım vardı . cok yıprandım doktorlar hep 1 hafta daha bekleyelim 1 hafta daha bekleyip diyip duruyor bir an önce gecse zaman,
sensen99 bebekmi 1 cm kesesimi
mimix içimi rahatladın
kuzey35 geçmiş olsun bebisini en kısa zamanda kucagına alma dilegi ile
Malasef bugün bebeğimi kaybettim , kendiliğinden düşmüş doktor kürtaja bile gerek görmedi kısmet
Malasef bugün bebeğimi kaybettim , kendiliğinden düşmüş doktor kürtaja bile gerek görmedi kısmet
ben 3 kere hamıle kaldım 2 kurtaj 1 dusuk yaptım bebeklerım gelısmıyor mecbur aldırdım dua et yuzunu gormedıncok zor ama sukret tamam mı ben sımdı hamıleyım ıgne kullanıyırum ve dınlenıyorum daha 5 haftalık haftaya gıdecegım doktora ve daha neyle karsılasacagım bılemıyorum bu 4 cu bebegım kendını yıpratma ne olursun beterın beterı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?