Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorun risk teşkil etmiyor dediyse sorun yoktur canım. Ama sen sıvı alımını biraz cogalt istersen.Arkadaşlar merhaba,
Bugün kontrole gittim 7 haftalık hamileyim kalp atışını duyduk şükür.
Sadece suyun az biraz dedi. Sizce sıkıntı olur mu? Bu haftada suyun az olması risk oluşturur mu?
Sıkıntı olmaz dedi ama insan endişeleniyor teşekkür ederim cevapladığın için canım.Doktorun risk teşkil etmiyor dediyse sorun yoktur canım. Ama sen sıvı alımını biraz cogalt istersen.
Çok teşekkür ederim canım :)Bol bol su iç. Benim arkadaşıma da öyle demişlerdi. Şimdi 2.5yasina girdi oğlu :)
Teşekkürler canm. Artık bol sıvı alcam:)Benim de suyum azdi cok sukur bi sıkıntı yasamadik. Cok fazla yorulmamaya dikkat et ve bol sıvı tuket demisti doktorum ben de oyle yaptim.
Valla bende anlamadım ultrasonda kalp atışı iyi dedi sadece suyu biraz az dedi. Ama sıkıntı olmaz dedi.Bu haftada suyuna bakılmaz kiallah allah baska birşey kastetmiş olmasın?
Teşekkürler canm havuç suyu da deniycem.Suyu arttırmak için havuç suyunu da öneriyorlar tabi bol bol su aynı zamanda
Teşekkür ederim canım inşallahHavuc suyu ve armut cok oneriliyo. Saglikla kucagina al insallah
Gebelik kontrollerinde suya hep bakalir ama bi sorun olmadigi surece bahsi gecmez tabiki.Bu haftada suyuna bakılmaz kiallah allah baska birşey kastetmiş olmasın?
Saglikla kucagina al insallahTeşekkürler canm. Artık bol sıvı alcam:)