7 haftalık hamileyim hiç belirtim yok

Faattoss

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
998
714
103
28
Kızlar merhaba bugün tam 7 haftalık hamileyim ama ne mide bulantısı ne baş dönmesi falan hiç bişey yok sadece bel ağrısı ve sıcak basması oluyor herkesin bünyesi farklı tabi ama yinede korkuyorum bi kaç hamile tanıdığım var hepsinde baş dönmesi falan hepsi var 🙄 benim gibi belirti yaşamayan sağlıklı bebeği olan var mı acaba

Kızlar merhaba bugün tam 7 haftalık hamileyim ama ne mide bulantısı ne baş dönmesi falan hiç bişey yok sadece bel ağrısı ve sıcak basması oluyor herkesin bünyesi farklı tabi ama yinede korkuyorum bi kaç hamile tanıdığım var hepsinde baş dönmesi falan hepsi var 🙄 benim gibi belirti yaşamayan sağlıklı bebeği olan var mı acaba
Ben!
Hiçbişi yoktu
Hatta kan testinde de çıkmamıştı
Üzerine bi hafta adet söktürücü almıştım
Ne akıntı
Ne gögüs şişmesi ağrısı
Ne bi aşerme
Ne bulantı
Ne yorgunluk
Ne baş dönmesi
Ne de karın ağrısı

Hepsi sıfırdı.
9. Hafta tsh için ilaca başlattılar da tükenmeyen mide yanmalarım başlayınca oh gebeymişim demiştim🙈😂😂
Bu bahsettiğim şahsiyet şuan 34 aylık..

Ben!
Hiçbişi yoktu
Hatta kan testinde de çıkmamıştı
Üzerine bi hafta adet söktürücü almıştım
Ne akıntı
Ne gögüs şişmesi ağrısı
Ne bi aşerme
Ne bulantı
Ne yorgunluk
Ne baş dönmesi
Ne de karın ağrısı

Hepsi sıfırdı.
9. Hafta tsh için ilaca başlattılar da tükenmeyen mide yanmalarım başlayınca oh gebeymişim demiştim🙈😂😂
Bu bahsettiğim şahsiyet şuan 34 aylık..
Ya böyle bazenleri kramp giriyor gibi oluyor o kadar hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum inşAllah sağlıkla gelir bebişim kalp atışını falan duydum çok şükür pazartesi günü ama yinede tedirginim

Ya böyle bazenleri kramp giriyor gibi oluyor o kadar hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum inşAllah sağlıkla gelir bebişim kalp atışını falan duydum çok şükür pazartesi günü ama yinede tedirginim
Ben bu tedirginliğimi kucağıma alana kadar geçiremedim.
Doğana kadar bu sebeple isim vermedik.
7. Ay bitene kadar da bi çöp dahi almadım aldırmadım oğluma..
Bişi olur da aldıklarıma sarılır ağlarım diye..
Yüzde 80 yaşama ihtimali var.
İlk 10 hafta düşme ihtimali yüzde 20...
kaderinde varsa yaşayacak..
sakin ol..

Kötü ihtimaller kaygılar bu forumu okudukça azalıyor çünkü bakıyorum hepimiz aynı durumdayız o zaman bu vesveselere mahal vermeden pozitif pozitif devam edelim 💕

Benimde hiç belirtim yok. Ilk adet gecikmesine kadar bel ağrim vardi sonra o da geçti, doktoruma sordum sorun yok herkesin bünyesi farkli dedi. Içinizi ferah tutun:KK51:

Bende 7. Haftaya kadar hiç birşey yaşamadım kuzum şurda iki üç gündür midem bulanıyor endişe etme herkesin hamileliği ağır geçecek diye birşey yok😊

Ben bu tedirginliğimi kucağıma alana kadar geçiremedim.
Doğana kadar bu sebeple isim vermedik.
7. Ay bitene kadar da bi çöp dahi almadım aldırmadım oğluma..
Bişi olur da aldıklarıma sarılır ağlarım diye..
Yüzde 80 yaşama ihtimali var.
İlk 10 hafta düşme ihtimali yüzde 20...
kaderinde varsa yaşayacak..
sakin ol..
Ayy Allah'ım sağ salim nasip etsin inşAllah korktuğuma uğratmasın ☺️ çok teşekkür ederim yorumun için 😊

Kötü ihtimaller kaygılar bu forumu okudukça azalıyor çünkü bakıyorum hepimiz aynı durumdayız o zaman bu vesveselere mahal vermeden pozitif pozitif devam edelim 💕
Aynen öyle yalnız olmadığını bilmek bile insanı iyi hissettiriyor burda cevap bulmak iyi geliyor Rabbim cümlemiizn evladını sağlıklı sıhhatli etsin 🥰

Bende 7. Haftaya kadar hiç birşey yaşamadım kuzum şurda iki üç gündür midem bulanıyor endişe etme herkesin hamileliği ağır geçecek diye birşey yok😊
Ayy bende mi öyle olurum acaba tabiki herkes farklı ama işte yinede düşünüyor insan Allah korusun ❤️

Bende 4 hafta 5 günlüğüm bendede yok sadece sıcak bastı 1-2 gün bide bugün sabah kanamam oldu bel ağrım oldu bu kadar. Kişiden kişiye değişiyor hatta benim kese bile görünmedi ama doktor arkadaşım normal bazısı 7. Haftada görünüyor dedi. Korkma inşallah bebeğin sağlıkla gelir hayırlıca gelir🤲🏽🥰👶🏽

Ayy bende mi öyle olurum acaba tabiki herkes farklı ama işte yinede düşünüyor insan Allah korusun ❤
Önemli olan moral boşver bak ben 5+4 gittim kese bile gözükmedi kanamam vardı o gün kan verdim hastaneden çıktım hala gitmedim bir hafta sonra gidicem. Aman kese oluştu mu aman kalp attı mı diye üzmektense akışına bırakmak lazım. Görümcem 10 haftalık gitti ikisini bir gördü hiç stres yaşamadı 😂

Bende de yok canim

Bazı azınlık kadınlar böyle şanslı oluyor.
Hayatımın en güzel zamanlarıdır hamilelik dönemlerim.
Tabi ki son aylarda mide yanması, baş ağrısı, bel ağrısı gibi şeyler oluyor ama onun dışında yok bulantı yok bilmem ne yaşamadım.
Sadece en olumsuz yanı benim için dehşet bir koku hassasiyetim oluştu, insana bile tahammül edemiyordum o kadar.

Önemli olan moral boşver bak ben 5+4 gittim kese bile gözükmedi kanamam vardı o gün kan verdim hastaneden çıktım hala gitmedim bir hafta sonra gidicem. Aman kese oluştu mu aman kalp attı mı diye üzmektense akışına bırakmak lazım. Görümcem 10 haftalık gitti ikisini bir gördü hiç stres yaşamadı 😂
Ayy maşAllah nasıl sabırlısınız ben olsam çatlar ölürdüm valla 😂

Bende 4 hafta 5 günlüğüm bendede yok sadece sıcak bastı 1-2 gün bide bugün sabah kanamam oldu bel ağrım oldu bu kadar. Kişiden kişiye değişiyor hatta benim kese bile görünmedi ama doktor arkadaşım normal bazısı 7. Haftada görünüyor dedi. Korkma inşallah bebeğin sağlıkla gelir hayırlıca gelir🤲🏽🥰👶🏽
İnşAllah canım hepimiz sağlıkla alırız minişlerimizi kucağımıza ❤️

Bazı azınlık kadınlar böyle şanslı oluyor.
Hayatımın en güzel zamanlarıdır hamilelik dönemlerim.
Tabi ki son aylarda mide yanması, baş ağrısı, bel ağrısı gibi şeyler oluyor ama onun dışında yok bulantı yok bilmem ne yaşamadım.
Sadece en olumsuz yanı benim için dehşet bir koku hassasiyetim oluştu, insana bile tahammül edemiyordum o kadar.
Çok teşekkürler yorumunuz için aslında şanslıyım tabiki çok şükür ama arada bi belirti versin istiyorum işte tedirgin oluyorum 😁 ayy ben zaten çok sabırsız istediği hemen olsun isteyen insanım o huy bende de olursa etrafım da kimse kalmaz heralde 😂

Ben sanırım hiç kusmadan hiç baş dönmesi yaşamadan hatta sabahlara kadar uykum hiç bozulmadan hiç aşermeden güzel bir hamilelik geçirmiştim.:) çok şükür gayet sağlıklı 1 yaşında bir oğlum var şuanda :)

Back
X