Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok normal bence bende hamile oldugumu bilmeden ilişki yaşadım ve çok ağrım olmuştu.ama doktora sormadan bir daha ilişkiye girme canımMerhaba kızlar 7 haftalık hamileyim doktorum ilişki yasagı koymadı ,ilişkiden sonra kasık agrılarım olmaya başladı bi bilgisi olan varmi ,acaba bebege birseymi oldu ?
Yok yok canm tövbe girmem ama canm cok korkuyorm arada sanci seklinde kasik agrilarim oluyo cok siddetli degil cok sukur ama bisi olmaz demiçok normal bence bende hamile oldugumu bilmeden ilişki yaşadım ve çok ağrım olmuştu.ama doktora sormadan bir daha ilişkiye girme canım
Merhaba, bu haftalarda hala gün içinde kasık ağrısı yaşaman da çok normal. Ben de yaşadım 9. haftada bitti ağrılarım. Bizim cinsel hayatımız devam ediyor. 7. haftamda pembe lekelenmem olup geçmişti ama şimdi iyiyiz. Tabi eski şehvetiyle ilerlemiyor yavaş ve nazik davranmaya özen gösteriyoruz. Bebeğe bir şey olduğunu pek sanmıyorum çünkü bambaşka bir yerde. Penis girişi hazne kısmından öteye geçmiyor çünkü :)Merhaba kızlar 7 haftalık hamileyim doktorum ilişki yasagı koymadı ,ilişkiden sonra kasık agrılarım olmaya başladı bi bilgisi olan varmi ,acaba bebege birseymi oldu ?
ağrı çok normal canım olur rahim genişliyor,bebiş tutunmaya çalışıyor:)Yok yok canm tövbe girmem ama canm cok korkuyorm arada sanci seklinde kasik agrilarim oluyo cok siddetli degil cok sukur ama bisi olmaz demi
Bana yasak dememisti canm amaben 27 haftalık hamileyim hala yasak bana ara ara kanamalarım oluyor.
Bebise bisi olsa allah korusun kan falan gelirdi demi canmağrı çok normal canım olur rahim genişliyor,bebiş tutunmaya çalışıyor:)
Benm iliskiden onceye kadar kasik agrim yoktu fazla olduktan sonra oldu cok korkuyorm simdi bisi olduysa diyeMerhaba, bu haftalarda hala gün içinde kasık ağrısı yaşaman da çok normal. Ben de yaşadım 9. haftada bitti ağrılarım. Bizim cinsel hayatımız devam ediyor. 7. haftamda pembe lekelenmem olup geçmişti ama şimdi iyiyiz. Tabi eski şehvetiyle ilerlemiyor yavaş ve nazik davranmaya özen gösteriyoruz. Bebeğe bir şey olduğunu pek sanmıyorum çünkü bambaşka bir yerde. Penis girişi hazne kısmından öteye geçmiyor çünkü :)
Cok pisman oldum zaten ya insalh bisi olmamistirİlk trimestr da düşük riski fazla olduğu için ilişkiye girmemeniz iyi olur. Sonraki zamanlar Dr a danışılmalı.
Randevunuz ne zaman? İçinizi ferah tutun. Stres en büyük düşmanı bebişinizin.Benm iliskiden onceye kadar kasik agrim yoktu fazla olduktan sonra oldu cok korkuyorm simdi bisi olduysa diye
ay yok canım korkma gelir tabi,bazen doktorlar söylemiyor ama ilk haftalar çok önermiyorlar sen yine dur benim 6 ay oldu bak:)Bebise bisi olsa allah korusun kan falan gelirdi demi canm
Bana da son aya kadar serbest demişti doktorum.İlk trimestr da düşük riski fazla olduğu için ilişkiye girmemeniz iyi olur. Sonraki zamanlar Dr a danışılmalı.
Ayy canm insalh canm yaay yok canım korkma gelir tabi,bazen doktorlar söylemiyor ama ilk haftalar çok önermiyorlar sen yine dur benim 6 ay oldu bak:)
Banada oyle dedi ama oluncada kasik agrim oldu isteBana da son aya kadar serbest demişti doktorum.
DOktorum serbest diyince cekinmedm ama sonra pisman oldmÖzellikle ilk trimestr da uzak durmakta fayda var.
Cok tesekkur ederim bilgilerinz icin cok saolunİlk trimester de kasık ağrısı normal zaten. Eğer doktorunuz ilişkiye girmenizde problem yok dediyse bizim söylediklerimiz çok da önemli değil. İnanın bana her gün başka belirtiler yaşıyoruz hepimiz, ilişki sonrası kasık ağrısı oldu diye ilişkiye bağlamayın bunu. İçinizi ferah tutun, kanama vs olmadıkça; daha nazik ilişkiye devam edebilirsiniz bence.